Vezirköprü’de Türk Kızılay’ı Kan Bağışı Kampanyası Başladı
Vezirköprü’de Türk Kızılay’ı Kan Bağışı Kampanyası Başladı
Vezirköprü’de Türk Kızılay’ı tarafından düzenlenen Kan Bağışı Kampanyası, Köprülü Mehmet Paşa Parkı önünde gerçekleştirilen açılış töreniyle başladı. İki gün sürecek kampanyanın açılışına ilçe protokolü ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Açılış törenine; Vezirköprü Kaymakamı Özgür Kaya, Belediye Başkanı Av. Murat Gül, Cumhuriyet Başsavcısı Emre Kaya, Adalet Komisyonu Başkanı Burak Özdemir, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Erkan Ulaşır ve Burak Akça, İlçe Müftüsü Naci Yalçınkaya, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yasin Sağlam, Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mevlüt Güven, Ak Parti İlçe Başkanı Av. Ali Faik Çamurcu, MHP Belediye Meclis Üyesi Arif Şahin, çeşitli kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Türk Kızılay Vezirköprü Şube Başkanı Bekir Kurtoğlu:” Kampanya süresince İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından beden kitle endeksi ölçümü ve kanser taramaları yapılacak. Vezirköprü Devlet Hastanesi tarafından kan şekeri ve tansiyon ölçümleri gerçekleştirilecek. Kan bağışında bulunanlara fidan dağıtımı yapılacak. Öğrenci velileri arasından kan bağışı yapanlara futbol/voleybol topu ve madalya verilecek. Ayrıca etkinlik boyunca çeşitli ikramlar ve eğlenceler de yer alacak. Haydi sen kan dostumuz ol, kan bağışına ihtiyacı olan milyonları birlikte hayata bağlayalım.” İfadelerini kullandı.
Açılış konuşmalarının ardından protokol üyeleri, Türk Kızılay’ına destek olmak amacıyla kan bağışında bulundu.
Türk Kızılay Vezirköprü Şube Başkanlığı tarafından organize edilen kan bağışı kampanyası, 3 Haziran 2025 Salı günü saat 18.00’de sona erecek.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.