OBELYA 12.09.2025

Vezirköprü Madeni İşler Odası İftar Programı Düzenledi

YEREL (Web Sitesi) - Web Sitesi | 27.02.2026 - 14:30, Güncelleme: 27.02.2026 - 14:30 485 kez okundu.
 

Vezirköprü Madeni İşler Odası İftar Programı Düzenledi

Vezirköprü Madeni İşler Esnaf Odası Başkanlığı tarafından Vezirköprü’de iftar programı düzenlendi.
Vezirköprü’de kısa bir süre önce yapılan seçimde göreve gelen Vezirköprü Madeni İşler Esnaf Odası Başkanı Ahmet Aslan ve yönetimi Vezirköprü esnafını iftarda buluşturdu. Vezirköprü Tarihi Bedesten Üçler Restoran’da düzenlenen iftar programına MHP il yönetim kurulu üyesi Abdulkadir Uzunoğlu, CHP Vezirköprü İlçe Başkanı Nazım Kale ve yönetimi,  Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Fatih Koç ve yönetimi, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Orhan Şahin, Şoförler ve Otomobilciler Başkanı Adem Başar,  Manifaturacılar Odası Başkanı Murat Bezirgan, Ziraat Odası Başkanı Gültekin Kaya, Esnaf, Sanatkarlar ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Şakir Demirkan, Kızılay Şube Başkanı Bekir Kurtoğlu, Karma Sanayi Yapı Kooperatifi Başkanı Şaban Çalışkan, önceki dönem Ak Parti İlçe Başkanı Av. Ali Faik Çamurcu, belediye meclis üyeleri, davetliler ve odaya bağlı çok sayıda esnaf katıldı. Ezanın okunmasıyla birlikte oruçlar hep birlikte açıldı. Yapılan yemek duasının ardından çay ikramı eşliğinde gerçekleşen sohbetle iftar programı sona erdi.
Vezirköprü Madeni İşler Esnaf Odası Başkanlığı tarafından Vezirköprü’de iftar programı düzenlendi.

Vezirköprü’de kısa bir süre önce yapılan seçimde göreve gelen Vezirköprü Madeni İşler Esnaf Odası Başkanı Ahmet Aslan ve yönetimi Vezirköprü esnafını iftarda buluşturdu.

Vezirköprü Tarihi Bedesten Üçler Restoran’da düzenlenen iftar programına MHP il yönetim kurulu üyesi Abdulkadir Uzunoğlu, CHP Vezirköprü İlçe Başkanı Nazım Kale ve yönetimi,  Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Fatih Koç ve yönetimi, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Orhan Şahin, Şoförler ve Otomobilciler Başkanı Adem Başar,  Manifaturacılar Odası Başkanı Murat Bezirgan, Ziraat Odası Başkanı Gültekin Kaya, Esnaf, Sanatkarlar ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Şakir Demirkan, Kızılay Şube Başkanı Bekir Kurtoğlu, Karma Sanayi Yapı Kooperatifi Başkanı Şaban Çalışkan, önceki dönem Ak Parti İlçe Başkanı Av. Ali Faik Çamurcu, belediye meclis üyeleri, davetliler ve odaya bağlı çok sayıda esnaf katıldı.

Ezanın okunmasıyla birlikte oruçlar hep birlikte açıldı. Yapılan yemek duasının ardından çay ikramı eşliğinde gerçekleşen sohbetle iftar programı sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.