OBELYA 12.09.2025

7 Yıl Kunduz Güreş Ağalığı Yapan Halil İbrahim Çiçek'ten Basın Açıklaması

YEREL (Web Sitesi) - Web Sitesi | 13.08.2025 - 17:16, Güncelleme: 13.08.2025 - 17:16 10124+ kez okundu.
 

7 Yıl Kunduz Güreş Ağalığı Yapan Halil İbrahim Çiçek'ten Basın Açıklaması

7 Yıl Kunduz Güreş Ağalığı Yapan Halil İbrahim Çiçek'ten Basın Açıklaması yaptı.
Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur Değerli Vezirköprü’lü Hemşehrilerim, 2018 yılında şahsıma tevdi edilen Kunduz Güreşleri Ağalığı görevini, elimden gelen tüm özveriyle ve halkımızın gönlünde yer edinebilme gayesiyle 2025 yılı da dahil olmak üzere     7 yıl boyunca sürdürdüm. Bu süre zarfında Vezirköprü’müzün tanıtımına, geleneksel değerlerimizin yaşatılmasına ve ata sporumuz güreşin desteklenmesine katkı sunmak için hiçbir fedakârlıktan kaçınmadım. Kunduz Güreş Festivali her zaman bir kardeşlik, dayanışma ve gelenek şöleni olmuştur. Şahsımın kimsenin bu festivale katılımını engelleme gibi bir niyeti ya da çabası olmamıştır. Bu yedi yıl boyunca hiçbir siyasi görüş, parti, düşünce ya da camia ayırt etmeksizin; kimsenin gönül bağına, tercihlerine bakmadan, herkesi birleştiren bir anlayışla hareket ettim. Davetlerimde ve organizasyonlarımda daima kapsayıcı olmaya özen gösterdim. Çünkü biz aynı toprağın insanlarıyız; aynı tribünde coşan, aynı er meydanında gözyaşı döken büyük bir  aileyiz. Bu süreçte şahsımın yaptığı tüm katkılar, tamamen gönüllülük esasına dayalı ve Vezirköprü’ye olan sevdamın bir yansıması olmuştur. Amacım hiçbir zaman kişisel bir reklam ya da siyasi bir çıkar olmamıştır. Görevim süresince Vezirköprü’ye yakışır organizasyonlar düzenlemek için maddi-manevi hiçbir fedakârlıktan kaçınmadım. Elimden gelenin en iyisini yapmaya gayret ettim. Görev sürem boyunca, kendi imkânlarımı kullanarak yaptığım tüm harcamalar, Vezirköprü halkının ve güreşe gönül verenlerin daha keyifli bir organizasyon geçirmesi içindir. Ne yaptıklarımızı reklam aracı haline getirme niyetimiz oldu, ne de hizmetlerimizi gösteriş için sergiledik. Bu süreçte hiçbir kurumdan çıkar gözetmedim, kimseye "rica" ile görev talebinde bulunmadım. Bugün geldiğimiz noktada, bu görevi devretmenin gönül rahatlığı içindeyim. Yeni ağamızın da aynı hassasiyet ve özveriyle bu görevi sürdüreceğine inancım tamdır. Diliyorum ki, birliğimizi pekiştiren, dayanışmayı artıran söylemlerle yolumuza devam edelim. Bugüne kadar bana destek olan, güzel dilekleriyle yanımda duran tüm hemşehrilerime gönülden teşekkür ederim. Vezirköprü halkı her şeyin en doğrusunu görür ve bilir. Benim görev anlayışım her zaman hizmet etmek, değer katmak ve arkamda hoş bir sada bırakmak olmuştur. Saygı ve sevgilerimle, Halil İbrahim Çiçek Kunduz Güreşleri 2018 ile 2025 yılları arası Güreş Ağası  
7 Yıl Kunduz Güreş Ağalığı Yapan Halil İbrahim Çiçek'ten Basın Açıklaması yaptı.

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur

Değerli Vezirköprü’lü Hemşehrilerim,

2018 yılında şahsıma tevdi edilen Kunduz Güreşleri Ağalığı görevini, elimden gelen tüm özveriyle ve halkımızın gönlünde yer edinebilme gayesiyle 2025 yılı da dahil olmak üzere     7 yıl boyunca sürdürdüm. Bu süre zarfında Vezirköprü’müzün tanıtımına, geleneksel değerlerimizin yaşatılmasına ve ata sporumuz güreşin desteklenmesine katkı sunmak için hiçbir fedakârlıktan kaçınmadım.

Kunduz Güreş Festivali her zaman bir kardeşlik, dayanışma ve gelenek şöleni olmuştur. Şahsımın kimsenin bu festivale katılımını engelleme gibi bir niyeti ya da çabası olmamıştır. Bu yedi yıl boyunca hiçbir siyasi görüş, parti, düşünce ya da camia ayırt etmeksizin; kimsenin gönül bağına, tercihlerine bakmadan, herkesi birleştiren bir anlayışla hareket ettim. Davetlerimde ve organizasyonlarımda daima kapsayıcı olmaya özen gösterdim. Çünkü biz aynı toprağın insanlarıyız; aynı tribünde coşan, aynı er meydanında gözyaşı döken büyük bir  aileyiz.

Bu süreçte şahsımın yaptığı tüm katkılar, tamamen gönüllülük esasına dayalı ve Vezirköprü’ye olan sevdamın bir yansıması olmuştur. Amacım hiçbir zaman kişisel bir reklam ya da siyasi bir çıkar olmamıştır. Görevim süresince Vezirköprü’ye yakışır organizasyonlar düzenlemek için maddi-manevi hiçbir fedakârlıktan kaçınmadım. Elimden gelenin en iyisini yapmaya gayret ettim.

Görev sürem boyunca, kendi imkânlarımı kullanarak yaptığım tüm harcamalar, Vezirköprü halkının ve güreşe gönül verenlerin daha keyifli bir organizasyon geçirmesi içindir. Ne yaptıklarımızı reklam aracı haline getirme niyetimiz oldu, ne de hizmetlerimizi gösteriş için sergiledik. Bu süreçte hiçbir kurumdan çıkar gözetmedim, kimseye "rica" ile görev talebinde bulunmadım.

Bugün geldiğimiz noktada, bu görevi devretmenin gönül rahatlığı içindeyim. Yeni ağamızın da aynı hassasiyet ve özveriyle bu görevi sürdüreceğine inancım tamdır. Diliyorum ki, birliğimizi pekiştiren, dayanışmayı artıran söylemlerle yolumuza devam edelim. Bugüne kadar bana destek olan, güzel dilekleriyle yanımda duran tüm hemşehrilerime gönülden teşekkür ederim.

Vezirköprü halkı her şeyin en doğrusunu görür ve bilir. Benim görev anlayışım her zaman hizmet etmek, değer katmak ve arkamda hoş bir sada bırakmak olmuştur.

Saygı ve sevgilerimle,

Halil İbrahim Çiçek

Kunduz Güreşleri 2018 ile 2025 yılları arası Güreş Ağası

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (3 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Şerafettin Doruk
(13.08.2025 17:33 - #6637)
Vezirköprü güreşlerine ve vezirköprü'ye yapmış olduğunuz katkılarınızdan dolayı sonsuz teşekkürler
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Er meydanı
(13.08.2025 19:27 - #6639)
Jübile iyi olmadı ağalık gitti De ek ki ağalık para vermeyince olmuyor Bu güne kadar ciddi ağa aday çıkmamış bu yıl da alıp öyle bırakabilir din Halil İbrahim ağa olmadı seni yeni ağa ezdi geçti
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Ağalık kaç yıl biz de bilelim
(14.08.2025 19:19 - #6649)
Ağa sen ne zaman 7 yıl yaptın 5 yıl biliyor da 2 nerden ekledin Olmuyor böyle ağa yanıltmaz ağa güvenilir kişi olması lazım Özlem gazetesi bu yorumları obayla okur mu objektif ol olur mu
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.