1 Mayıs’ta İlçe Jandarma Ekiplerinden Anlamı Hareket
1 Mayıs’ta İlçe Jandarma Ekiplerinden Anlamı Hareket
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde Vezirköprü İlçe Jandarma Komutanlığı’nda görevli personeller tarlada çalışan emekçi kadınların emek ve dayanışma günlerini kutladılar.
Vezirköprü Jandarma Komutanlığı’nda görevli jandarma personelleri, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Vezirköprü ilçesine bağlı Oruç Mahallesi’nde tarlada çalışan emekçi kadınları ziyaret eden jandarma ekipleri, kadınların bayramını kutlayarak günün anlam ve önemine dikkat çekti.
Emekçi kadınlarla sohbet eden ve onların emeklerine duydukları saygıyı ifade eden jandarma personeli, bu özel günde vatandaşlarla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Kadınlar ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, kendilerini unutmayan jandarma ekiplerine teşekkür etti.
1 Mayıs etkinliği, birlik ve dayanışma ruhunu pekiştirirken, kamu görevlileri ile vatandaşlar arasındaki sıcak iletişime de güzel bir örnek oldu.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.