Vezirköprü Belediyesinden Özel Bireyler ve Ailelerine Piknik

YEREL (Web Sitesi) - Web Sitesi | 13.07.2026 - 11:00, Güncelleme: 13.07.2026 - 11:00 1822 kez okundu.
 

Vezirköprü Belediyesinden Özel Bireyler ve Ailelerine Piknik

Vezirköprü Belediyesi tarafından engelli bireyler ve ailelerine yönelik piknik programı düzenlendi.
Doğayla iç içe gerçekleştirilen etkinlikte engelli bireyler ve aileleri keyifli bir gün geçirme fırsatı buldu. Programa Vezirköprü Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Gülburun, Vezirköprü Engelli ve Ailelerine Destek Derneği Başkanı Semra Ersoy ile çok sayıda engelli birey ve aileleri katıldı. Piknik boyunca katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunulurken, çocuklar ve aileler sosyal etkinliklerle hoş vakit geçirdi. Programda engelli bireyler ve aileleriyle yakından ilgilenen Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Gülburun, vatandaşların talep ve önerilerini dinleyerek belediye olarak engelli bireylerin yaşamını kolaylaştıracak çalışmalara önem verdiklerini ifade etti. Vezirköprü Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlik, engelli bireyler ile ailelerinin sosyal hayata katılımını desteklemek ve birlik beraberliği güçlendirmek amacıyla gerçekleştirildi. Program, katılımcıların memnuniyetiyle sona erdi.  
Vezirköprü Belediyesi tarafından engelli bireyler ve ailelerine yönelik piknik programı düzenlendi.

Doğayla iç içe gerçekleştirilen etkinlikte engelli bireyler ve aileleri keyifli bir gün geçirme fırsatı buldu. Programa Vezirköprü Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Gülburun, Vezirköprü Engelli ve Ailelerine Destek Derneği Başkanı Semra Ersoy ile çok sayıda engelli birey ve aileleri katıldı.

Piknik boyunca katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunulurken, çocuklar ve aileler sosyal etkinliklerle hoş vakit geçirdi.

Programda engelli bireyler ve aileleriyle yakından ilgilenen Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Gülburun, vatandaşların talep ve önerilerini dinleyerek belediye olarak engelli bireylerin yaşamını kolaylaştıracak çalışmalara önem verdiklerini ifade etti.

Vezirköprü Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlik, engelli bireyler ile ailelerinin sosyal hayata katılımını desteklemek ve birlik beraberliği güçlendirmek amacıyla gerçekleştirildi. Program, katılımcıların memnuniyetiyle sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bedat
(13.07.2026 15:21 - #9590)
Başkanım murat gül v.köprü belediyesi önündeki makbuzlu engelsiz engelli adımaltında miluarlarca ile para toplayan şahıs dilenciler toptancı fişli soygıncuları zabıta ile toplatmanız arz olunur?zabıtanız ne iş yapar v.köprüde para roplayandan gecilemiyor.faturalı ceteleri toplayın veya büyükşehirden kymakamluldan ardım alın
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.