KGK Genel Başkanı Dim’den BİK Genel Müdürü Çay’a Ziyaret
KGK Genel Başkanı Dim’den BİK Genel Müdürü Çay’a Ziyaret
Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Genel Başkanı Mehmet Ali Dim, Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürü Abdulkadir Çay’ı İstanbul’da ziyaret etti. Görüşmede basın sektörü ve KGK’nin çalışmaları ele alınırken, Küresel Medya dergisi de takdim edildi.
Küresel Gazeteciler Konseyi Genel Başkanı Mehmet Ali Dim, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Abdulkadir Çay’ı makamında ziyaret etti.
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, basın sektörü ve gazetecilik alanındaki çalışmalar üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. Görüşmede, KGK’nin yürüttüğü çalışmalar ve basın camiasına yönelik faaliyetleri hakkında da değerlendirmeler yapıldı.
Küresel Medya Dergisi Takdim Edildi
Ziyaret kapsamında KGK’nin yayın organı Küresel Medya dergisi, Genel Başkan Mehmet Ali Dim tarafından BİK Genel Müdürü Abdulkadir Çay’a takdim edildi. Dim, dergi aracılığıyla konseyin ulusal ve uluslararası alanda yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Basın kuruluşları ve gazeteciler açısından önemli bir konuma sahip olan Basın İlan Kurumu ile gerçekleştirilen görüşmenin, basın camiasındaki iletişim ve iş birliğinin geliştirilmesine katkı sağlaması temennisinde bulunuldu.
KGK Genel Başkanı Mehmet Ali Dim, nazik ev sahipliği ve verimli sohbeti dolayısıyla BİK Genel Müdürü Abdulkadir Çay’a teşekkür etti.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

