ORKİDE ÇİÇEKÇİLİK 30.12.2024

Adliye Personeline Veda Yemeği Düzenlendi

YEREL (Web Sitesi) - Web Sitesi | 28.06.2025 - 17:28, Güncelleme: 28.06.2025 - 17:28 31574 kez okundu.
 

Adliye Personeline Veda Yemeği Düzenlendi

2025 yılı Hâkimler ve Savcılar Kurulu (HSK) yaz kararnamesi kapsamında görev yeri değişen Cumhuriyet Başsavcısı Emre Kaya ile birlikte Samsun’un Vezirköprü ilçesindeki görev süresi sona eren hâkim, savcı ve adliye personeli için veda programı düzenlendi.
Hâkimler ve Savcılar Kurulu Birinci Dairesi tarafından, Adli ve İdari Yargı 2025 Yılı Ana Kararnamesi ile Kilis Cumhuriyet Başsavcısı olarak atanan Başsavcı Emre Kaya, Kilis Hakimliği’ne atanan Hakim Yasemin Kaya, ataması Adıyaman Adliyesine yapılan Cumhuriyet Savcısı Ömer Buğra, ataması Bayburt Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’ne yapılan Denetimli Serbestlik Müdür Vekili Adil Firar, ataması Ankara Adliyesi İcra Müdür Yardımcılığı’na yapılan İcra Müdür Yardımcısı Abdullah Edip Yıldırım ve ataması Mersin Adliyesi İcra Müdür Yardımcılığı’na yapılan İcra Müdür Yardımcısı Mehmet Şimşek için veda yemeği organize edildi. Vezirköprü Tarihi Taşan Otel’in Restoranı’nda düzenlenen yemeğe Vezirköprü İlçe Kaymakamı Özgür Kaya, Belediye Başkanı Av. Murat Gül, Adalet Komisyonu Başkanı Burak Özdemir, Cumhuriyet Başsavcısı Emre Kaya ve eşi Hakim Yasemin Kaya ile birlikte adliye çalışanları katıldı. Kaymakam Kaya yaptığı konuşmada:” 2 yıllık görev süreleri boyunca ilçemizde adaletin tesisinde göstermiş oldukları hassasiyet, kamu kurumlarıyla iletişim ve koordinasyonları, Vezirköprü’nün huzur ve asayişi için verdikleri desteklerinden dolayı Cumhuriyet Başsavcımız Emre Kaya ve Hakim Yasemin Kaya’ya ilçemiz adına çok teşekkür ederim. Adalet anlayışları, samimiyetleri ve örnek kişilikleriyle Vezirköprü’ye çok şey kattılar. İyi ki teşriki mesaide bulunduk.” İfadelerini kullandı. Başkan Gül ise:” Cumhuriyet Başsavcımız Sn. Emre Kaya; görev süresi boyunca ilçemize kattığı değer, kurumlar arası uyumlu çalışmaları ve samimi yaklaşımlarıyla bizlerde özel bir yer bıraktı. Kendisine ve tüm yargı mensuplarımıza ilçemize verdikleri emekler için teşekkür ediyor, yeni görev yerlerinde başarılar diliyorum.” dedi. Başsavcı Kaya’ya ve görev yerleri değişen adliye personellerine ilçede göstermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür edilerek plaket ve hediye takdimi yapıldı.
2025 yılı Hâkimler ve Savcılar Kurulu (HSK) yaz kararnamesi kapsamında görev yeri değişen Cumhuriyet Başsavcısı Emre Kaya ile birlikte Samsun’un Vezirköprü ilçesindeki görev süresi sona eren hâkim, savcı ve adliye personeli için veda programı düzenlendi.

Hâkimler ve Savcılar Kurulu Birinci Dairesi tarafından, Adli ve İdari Yargı 2025 Yılı Ana Kararnamesi ile Kilis Cumhuriyet Başsavcısı olarak atanan savcı " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Baş savcı Emre Kaya, Kilis Hakimliği’ne atanan Hakim Yasemin Kaya, ataması Adıyaman Adliyesine yapılan Cumhuriyet Savcısı Ömer Buğra, ataması Bayburt Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’ne yapılan Denetimli Serbestlik Müdür Vekili Adil Firar, ataması Ankara Adliyesi İcra Müdür Yardımcılığı’na yapılan İcra Müdür Yardımcısı Abdullah Edip Yıldırım ve ataması Mersin Adliyesi İcra Müdür Yardımcılığı’na yapılan İcra Müdür Yardımcısı Mehmet Şimşek için veda yemeği organize edildi.

Vezirköprü Tarihi Taşan Otel’in Restoranı’nda düzenlenen yemeğe Vezirköprü İlçe Kaymakamı Özgür Kaya, Belediye Başkanı Av. Murat Gül, Adalet Komisyonu Başkanı Burak Özdemir, Cumhuriyet Başsavcısı Emre Kaya ve eşi Hakim Yasemin Kaya ile birlikte adliye çalışanları katıldı.

Kaymakam Kaya yaptığı konuşmada:” 2 yıllık görev süreleri boyunca ilçemizde adaletin tesisinde göstermiş oldukları hassasiyet, kamu kurumlarıyla iletişim ve koordinasyonları, Vezirköprü’nün huzur ve asayişi için verdikleri desteklerinden dolayı Cumhuriyet Başsavcımız Emre Kaya ve Hakim Yasemin Kaya’ya ilçemiz adına çok teşekkür ederim. Adalet anlayışları, samimiyetleri ve örnek kişilikleriyle Vezirköprü’ye çok şey kattılar. İyi ki teşriki mesaide bulunduk.” İfadelerini kullandı.

Başkan Gül ise:” Cumhuriyet Başsavcımız Sn. Emre Kaya; görev süresi boyunca ilçemize kattığı değer, kurumlar arası uyumlu çalışmaları ve samimi yaklaşımlarıyla bizlerde özel bir yer bıraktı. Kendisine ve tüm yargı mensuplarımıza ilçemize verdikleri emekler için teşekkür ediyor, yeni görev yerlerinde başarılar diliyorum.” dedi.

savcı " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Baş savcı Kaya’ya ve görev yerleri değişen adliye personellerine ilçede göstermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür edilerek plaket ve hediye takdimi yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (2 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
gözlem
(29.06.2025 14:18 - #6149)
resimlere bakıyorum kaymakam özgür kaya devlet adamı ciddiyetinde koruyan ilçenin bir numarası.
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Açık cezaevi
(02.07.2025 10:38 - #6156)
Başsavcı çok da unutulmayacak hizmet yapmadı Cezaevin kazandırsaydı adliye binasını yenileyebilseydi unutulmaz başsavcı olarak sürekli hatırlanırdı Gelmiş gitmiş çok önem arz etmiyor. Hizmet hizmet
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.