68 YAŞINDA B SINIFI EHLİYET ALMAYA HAK KAZANDI
68 YAŞINDA B SINIFI EHLİYET ALMAYA HAK KAZANDI
Vezirköprü’de yaşayan 68 yaşındaki Mustafa Fidan, direksiyon sınavını başarıyla geçerek B sınıfı sürücü belgesi almaya hak kazandı. Kuyumcu Mahallesi’nden Fidan, kendisine eğitim veren Özlem Sürücü Kursu hocalarına teşekkür etmek amacıyla getirdiği mantarlarla da gönülleri kazandı.
Vezirköprü Kuyumcu Mahallesinde yaşayan 68 yaşındaki Mustafa Fidan, azmi ve kararlılığıyla örnek oldu. Daha önce F sınıfı sürücü belgesi bulunan Fidan, B sınıfı sürücü belgesi almak amacıyla Özlem Sürücü Kursu’na başvurdu.
Özlem Sürücü Kursu’nda aldığı eğitimlerin ardından 10 Ekim 2026 Cumartesi günü gerçekleştirilen direksiyon sınavına katılan Mustafa Fidan, sınavı başarıyla tamamlayarak B sınıfı sürücü belgesi almaya hak kazandı.
Hocalarına mantarla teşekkür etti
Kuyumcu Mahallesi’nde yaşayan Mustafa Fidan, ehliyet alma sürecinde kendisine eğitim veren Özlem Sürücü Kursu hocalarına teşekkür etmek için kendi elleriyle topladığı mantarı hediye etti. Fidan’ın bu nazik davranışı, kurs eğitmenleri tarafından memnuniyetle karşılandı.
Öğrenmenin yaşı yok
68 yaşında yeni bir hedefini gerçekleştiren Mustafa Fidan’ın başarısı, öğrenmenin ve kendini geliştirmenin yaşının olmadığını bir kez daha gösterdi. Hem azmi hem de eğitimcilerine gösterdiği vefa ile dikkat çeken Fidan, yeni bir ehliyet sınıfı kazanmak isteyenlere de örnek oldu.
Özlem Sürücü Kursu yetkilileri, Mustafa Fidan’ı başarısından dolayı tebrik ederek kendisine güvenli sürüşler diledi.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

