9. Yılında Kendi Rekorunu Kırdı

YEREL 28.10.2023 - 09:28, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 947+ kez okundu.
 

9. Yılında Kendi Rekorunu Kırdı

Ankara & Vezirköprü Platformu 9. yılında kendi rekorunu kırdı. Ankara'da üniversite okuyan 48 öğrenciye burs vererek.
Ankara  & Vezirköprü Platformu 9. yılında kendi rekorunu kırdı. Ankara'da üniversite okuyan 48 öğrenciye burs vererek.     Ankara  & Vezirköprü Platformu, 2015 yılında 13 öğrenciye burs vererek başladığı güzel yolun, bu yıl 9. yılında kendi rekorunu kırarak Ankara'da öğrenim gören  48 Vezirköprülü üniversite öğrencisine burs verilmesini kararlaştırdı.    Yönetim Kurulu adına başkan, Dünya Tıp Kitapevi sahibi Mustafa Sezer ve Yönetim Kurulu Üyelerinden Adalet Bakanlığı Tetkik Hakimi Tamer Taş, Bilişim uzmanı Zekai Korol, TBMM'nde görevli Hüseyin Koşar, emekli Ahmet Tığ, emekli asker Plaka Sigorta Acente Sahibi Sami Tuzcu, Turizmci Tolga Dinç, memur Yunis Kuzu'dan oluşan Burs Başvuruları Komisyonu  gelen talepleri değerlendirerek 48 Öğrenciye Eylül ayından geçerli olmak üzere toplam 9 ay, aylık 500 TL burs verilmesi kararına varmıştır.   Toplantıda başvurular ile ilgili bilgi veren Zekai Korol, " Platform e-mail adresimize Ankara'da okuyan 160 civarında Vezirköprülü öğrenciden toplam 55 civarında başvuru olmuş, başvurularda öğrencilerimizden Burs Değerlendirme Formu ile birlikte, Öğrenim Belgesi ve Adlı Sicil Kaydı da istenerek adil bir değerlendirme yapılmıştır." dedi   Ankara  & Vezirköprü Platformu Başkanı Mustafa Sezer, " Ankara & Vezirkopru Platformu, artık rüştünü ispatlamış, Yurt dışı - yurt içinde bulunan hemşerilerimiz ve paydaşlarımızın katkılarıyla her alanda sosyal çalışmalara, güzel hizmetlere ön ayak olmaktadır. Afrika'nın Yeni Gine ülkesinden, Avrupa'dan, ülkemizin dört ayrı köşesinden özellikle Ankara'da bulunan bürokratlarımız, siyasetçilerimiz, işadamlarımızın, gönüldeşlerimizin destekleri ile bu yolda yürüyoruz. Burs konusunda oluşturduğumuz komisyonda tespit edilen öğrencilerimiz ile burs vericilerimizi eleştiriyor, biz nakdi konulara girmeden sadece aksama olursa iletişim kuruyoruz." dedi.    Toplantıya Vezirköprü İlçe Milli Eğitim Müdürü Resul Özata'da katılım sağlayarak gözlemlerde bulunmuş, yapılan çalışmayı takdirle karşıladığını belirterek: "Bir iş nedeniyle Ankara'da  bulunduğum süreçte bu toplantıya sizlerin  daveti ile katıldım. Hemşerimizin bu birlikteliği, geleceğimizin teminatı gençlerimize katkılarınızın ne kadar anlamlı olduğunu bilmenizi isterim. Biz de bu sene Vezirköprü Belediyemiz ile üniversiteyi kazanan öğrencilerimiz için "Üniversiteye Güle Güle " etkinliği ile Vezirköprü'den gönderdiğimiz çocuklarımızın okudukları yerlerde sahiplenilmesi çok daha kıymetli." dedi.
Ankara & Vezirköprü Platformu 9. yılında kendi rekorunu kırdı. Ankara'da üniversite okuyan 48 öğrenciye burs vererek.

Ankara  & Vezirköprü Platformu 9. yılında kendi rekorunu kırdı. Ankara'da üniversite okuyan 48 öğrenciye burs vererek.

 

 

Ankara  & Vezirköprü Platformu, 2015 yılında 13 öğrenciye burs vererek başladığı güzel yolun, bu yıl 9. yılında kendi rekorunu kırarak Ankara'da öğrenim gören  48 Vezirköprülü üniversite öğrencisine burs verilmesini kararlaştırdı. 

 

Yönetim Kurulu adına başkan, Dünya Tıp Kitapevi sahibi Mustafa Sezer ve Yönetim Kurulu Üyelerinden Adalet Bakanlığı Tetkik Hakimi Tamer Taş, Bilişim uzmanı Zekai Korol, TBMM'nde görevli Hüseyin Koşar, emekli Ahmet Tığ, emekli asker Plaka Sigorta Acente Sahibi Sami Tuzcu, Turizmci Tolga Dinç, memur Yunis Kuzu'dan oluşan Burs Başvuruları Komisyonu  gelen talepleri değerlendirerek 48 Öğrenciye Eylül ayından geçerli olmak üzere toplam 9 ay, aylık 500 TL burs verilmesi kararına varmıştır.

 

Toplantıda başvurular ile ilgili bilgi veren Zekai Korol, " Platform e-mail adresimize Ankara'da okuyan 160 civarında Vezirköprülü öğrenciden toplam 55 civarında başvuru olmuş, başvurularda öğrencilerimizden Burs Değerlendirme Formu ile birlikte, Öğrenim Belgesi ve Adlı Sicil Kaydı da istenerek adil bir değerlendirme yapılmıştır." dedi

 

Ankara  & Vezirköprü Platformu Başkanı Mustafa Sezer, " Ankara & Vezirkopru Platformu, artık rüştünü ispatlamış, Yurt dışı - yurt içinde bulunan hemşerilerimiz ve paydaşlarımızın katkılarıyla her alanda sosyal çalışmalara, güzel hizmetlere ön ayak olmaktadır. Afrika'nın Yeni Gine ülkesinden, Avrupa'dan, ülkemizin dört ayrı köşesinden özellikle Ankara'da bulunan bürokratlarımız, siyasetçilerimiz, işadamlarımızın, gönüldeşlerimizin destekleri ile bu yolda yürüyoruz. Burs konusunda oluşturduğumuz komisyonda tespit edilen öğrencilerimiz ile burs vericilerimizi eleştiriyor, biz nakdi konulara girmeden sadece aksama olursa iletişim kuruyoruz." dedi. 

 

Toplantıya Vezirköprü İlçe Milli Eğitim Müdürü Resul Özata'da katılım sağlayarak gözlemlerde bulunmuş, yapılan çalışmayı takdirle karşıladığını belirterek: "Bir iş nedeniyle Ankara'da  bulunduğum süreçte bu toplantıya sizlerin  daveti ile katıldım. Hemşerimizin bu birlikteliği, geleceğimizin teminatı gençlerimize katkılarınızın ne kadar anlamlı olduğunu bilmenizi isterim. Biz de bu sene Vezirköprü Belediyemiz ile üniversiteyi kazanan öğrencilerimiz için "Üniversiteye Güle Güle " etkinliği ile Vezirköprü'den gönderdiğimiz çocuklarımızın okudukları yerlerde sahiplenilmesi çok daha kıymetli." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.