Vezirköprü 2. Noteri İbrahim Semiz Özlem Gazetesi’ni ziyaret etti

YEREL 16.09.2023 - 08:45, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 3213+ kez okundu.
 

Vezirköprü 2. Noteri İbrahim Semiz Özlem Gazetesi’ni ziyaret etti

Bir süre önce Vezirköprü’de açılan 2. Noterliğine atanan Avukat İbrahim Semiz Özlem Gazetesi’ni ziyaret etti.
Bir süre önce Vezirköprü’de açılan 2. Noterliğine  atanan Avukat  İbrahim Semiz  Özlem Gazetesi’ni ziyaret etti.   Gazetemiz Kurucusu Kemalettin Ağca  ve Genel Yayın Yönetmeni  Hayati Ağca ile  yerel genel ve bölge sorunları ile ilgili geniş sohbet eden Noter İbrahim Semiz : “ Vezirköprü’ye çok uzak birisi değilim. Bafralı olmam  ve çok sayıda arkadaşlarımın ve dostlarımın olduğu kadirşinas  Samsun’un önemli  ilçesi Vezirköprü ‘de hizmet etmekten  mutluyum. “ Dedi   Aynı zamanda aktif siyasette olan , Bafra Ak Parti ilçe başkanlığı görevini de sürdüren Noter SEMİZ ; Samsun’un ve ilçelerinin sorunlarına vakıf, çözüm yollarını bilen, ilçemiz sorunlarının çözümü içinde her konuda destekleri  olan bir siyasetçi. Noter Semiz’in ziyaretlerinden memnun olduklarını dile getiren Ağcalar :” Vezirköprü’nün sorunlarını    kendine dert edinen,  Vezirköprü’de yaşayan her birey bizim için çok kıymetlidir. Hepimizin ortak paydası yaşadığımız şehrin sorunları, gerisi teferruattır. ” Dediler. 
Bir süre önce Vezirköprü’de açılan 2. Noterliğine atanan Avukat İbrahim Semiz Özlem Gazetesi’ni ziyaret etti.
Bir süre önce Vezirköprü’de açılan 2. Noterliğine  atanan Avukat  İbrahim Semiz  Özlem Gazetesi’ni ziyaret etti.

 

Gazetemiz Kurucusu Kemalettin Ağca  ve Genel Yayın Yönetmeni  Hayati Ağca ile  yerel genel ve bölge sorunları ile ilgili geniş sohbet eden Noter İbrahim Semiz : “ Vezirköprü’ye çok uzak birisi değilim. Bafralı olmam  ve çok sayıda arkadaşlarımın ve dostlarımın olduğu kadirşinas  Samsun’un önemli  ilçesi Vezirköprü ‘de hizmet etmekten  mutluyum. “ Dedi

 

Aynı zamanda aktif siyasette olan , Bafra Ak Parti ilçe başkanlığı görevini de sürdüren Noter SEMİZ ; Samsun’un ve ilçelerinin sorunlarına vakıf, çözüm yollarını bilen, ilçemiz sorunlarının çözümü içinde her konuda destekleri  olan bir siyasetçi.
Noter Semiz’in ziyaretlerinden memnun olduklarını dile getiren Ağcalar :” Vezirköprü’nün sorunlarını    kendine dert edinen,  Vezirköprü’de yaşayan her birey bizim için çok kıymetlidir. Hepimizin ortak paydası yaşadığımız şehrin sorunları, gerisi teferruattır. ” Dediler. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.