Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

DSP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Hidayet Bektaş:

YEREL 19.09.2023 - 17:32, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2506+ kez okundu.
 

DSP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Hidayet Bektaş:

“Yolların yetersiz ve aşırı virajlı bakımsız oluşu halkımızın canını bezdirmiştir.”
Demokratik Sol Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Hidayet Bektaş yaptığı basın toplantısında  Vezirköprü’nün yol sorunlarına değindi.   DSP Genel Başkan Yardımcısı Bektaş : “ Havza-Vezirköprü-Durağan arası yol yetersizliği yıllardan beri devam ederken çözüm ile ilgili herhangi bir çalışma olmadığı gibi Trafik kazaları son sürat devam ediyor.Ayrıca köy yollarımızın - köprülerimizin yetersizliği ,dar oluşu,beton yolların bozukluğu had safhadadır.   İddia edebiliriz ki bu yol; Türkiye’de  belki de en bakımsız ,bölge ihtiyacına yetersiz yoludur.Önümüzde çetin kış koşullarında bu yolda ancak’’Trafik cambazlığı ile araç kullanma ‘’dönemi başlayacaktır. “ Dedi   Sözlerine şöyle devam eden Bektaş : “Yolların yetersiz ve aşırı virajlı bakımsız oluşu halkımızın canını bezdirmiştir.   30 yıl önce Ticaret ve Sanayi Odasının, Dönemin Belediye başkanı ve kaymakamı ile Ankara temasları sonucu ele alınarak o zamanın araç sayısı,trafik ve araç yoğunluğuna ve  gelişmişliğine göre yapılan yol hala yenilenememiştir.Çift yol olması zaruri olan ama sadece asfalt yamaması ile yetinilen yolumuzun kış gelmeden gerekli önlemlerinin alınması öncelikle  çok tehlikeli bölgelerinin revize edilmesi ve bir an öncede tamamının bitirilmesi gerekmektedir.Gelişmemiş bölge görülen Doğu bölgelerimizde bile uçak inebilecek yollar yapılmışken Vezirköprü siyaset ve sivil toplum örgütlerinin bilinçli bir birlikteliğini sağlayarak bu sorunu çözmeliyiz.   Bundan sonra ilçemiz,İlimiz ve Türkiye ile ilgili görüşlerimizi kamuoyu ile paylaşmaya  devam edeceğiz.” diye konuştu.  
“Yolların yetersiz ve aşırı virajlı bakımsız oluşu halkımızın canını bezdirmiştir.”

Demokratik Sol Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Hidayet Bektaş yaptığı basın toplantısında  Vezirköprü’nün yol sorunlarına değindi.

 

DSP Genel Başkan Yardımcısı Bektaş : “ Havza-Vezirköprü-Durağan arası yol yetersizliği yıllardan beri devam ederken çözüm ile ilgili herhangi bir çalışma olmadığı gibi Trafik kazaları son sürat devam ediyor.Ayrıca köy yollarımızın - köprülerimizin yetersizliği ,dar oluşu,beton yolların bozukluğu had safhadadır.

 

İddia edebiliriz ki bu yol; Türkiye’de  belki de en bakımsız ,bölge ihtiyacına yetersiz yoludur.Önümüzde çetin kış koşullarında bu yolda ancak’’Trafik cambazlığı ile araç kullanma ‘’dönemi başlayacaktır. “ Dedi

 

Sözlerine şöyle devam eden Bektaş : “Yolların yetersiz ve aşırı virajlı bakımsız oluşu halkımızın canını bezdirmiştir.

 

30 yıl önce Ticaret ve Sanayi Odasının, Dönemin Belediye başkanı ve kaymakamı ile Ankara temasları sonucu ele alınarak o zamanın araç sayısı,trafik ve araç yoğunluğuna ve  gelişmişliğine göre yapılan yol hala yenilenememiştir.Çift yol olması zaruri olan ama sadece asfalt yamaması ile yetinilen yolumuzun kış gelmeden gerekli önlemlerinin alınması öncelikle  çok tehlikeli bölgelerinin revize edilmesi ve bir an öncede tamamının bitirilmesi gerekmektedir.Gelişmemiş bölge görülen Doğu bölgelerimizde bile uçak inebilecek yollar yapılmışken Vezirköprü siyaset ve sivil toplum örgütlerinin bilinçli bir birlikteliğini sağlayarak bu sorunu çözmeliyiz.

 

Bundan sonra ilçemiz,İlimiz ve Türkiye ile ilgili görüşlerimizi kamuoyu ile paylaşmaya  devam edeceğiz.” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.