U14 Rakip Tanımıyor

YEREL 16.09.2023 - 10:00, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2156+ kez okundu.
 

U14 Rakip Tanımıyor

Vezirköprü Belediye Spor U14 takımımız rakip tanımıyor. Ligde oynanan son maçında rakbini 9-0 yenerek sahadan farklı galibiyetle ayrıldı.
Vezirköprü Belediye Spor U14 takımımız rakip tanımıyor. Ligde oynanan son maçında rakbini  9-0 yenerek sahadan farklı galibiyetle ayrıldı.   Samsun matör U 14 liginin 3.hafta  Samsun Millet Bahçesi stadında oynanan mücadelede Samsun Gazi Osman Paşa Pınar Spor'a konuk oldu.   Müsabakada baştan sonuna kadar üstün oynayan Vezirköprü Belediye Spor, ilk yarıda Samet Demir, Ege Murat, Yasir Al ve Yusuf Efe İvgen'in golleriyle soyunma odasına 4-0 üstün olarak girdi.   Maçın 2.yarısına oyun üstünlüğü ve skor avantajı ile çıkan Vezirköprü Belediye Spor gollerine devam etti. Bu yarıda Yusuf Efe İvgen (2gol),  Serhat Çakır, Mustafa Efe Özay ve Alperen Aksu'nun golleriyle Gazi Osman Paşa Pınar Spor'u 9-0 farklı yenerek ligde üstüste 3.galibiyetini almış oldu.   Bu sonuçla Gazi Osman Paşa Pınar Spor 3 puanda kalırken, temsilcimiz Vezirköprü Belediye Spor U 14 takımı 9 puan ile  liderliğini sürdürdü.   Ekibimizin genç teknik sorumlusu Emir Akyüz oynanan güzel oyundan ve alınan farklı galibiyetten oldukça mutlu olduğunu söyleyerek şu ifadelere yer verdi.    "Güzel futbol oynarak 3 puana sahibi olduk. Grup aşamasında takımın performansı göz kamaştırıcı. Play-Off mücadelelerine kadar takımımda ki eksiklerimizi görerek en aza indirmeyi planlıyoruz. Şuan ki hedefimiz, sahada ne istediğini ve ne yapmasını bilen görüntüsü çizen futbol oynayarak şampiyon olmak. Vezirköprü'yü en iyi temsil etmek için elimizden geleni yapacağız. Sporcularma bu müsabakada gösterdikleri mücadelelerinden dolayı teşekkür ederim." dedi.   Samsun Amatör U 14 liginin 4. Hafta mücadelesinde temsilcimiz Vezirköprü Belediye Spor futbol takımı, 16.09.2023 Cumartesi günü Saat 16.00'da Samsun Halim Batur Stadında oynanacak olan mücadelede Samsun İdman Yurdu Spor'un konuğu olacak. Temsilcimize başarılar diliyoruz.   
Vezirköprü Belediye Spor U14 takımımız rakip tanımıyor. Ligde oynanan son maçında rakbini 9-0 yenerek sahadan farklı galibiyetle ayrıldı.

Vezirköprü Belediye Spor U14 takımımız rakip tanımıyor. Ligde oynanan son maçında rakbini  9-0 yenerek sahadan farklı galibiyetle ayrıldı.

 

Samsun matör U 14 liginin 3.hafta  Samsun Millet Bahçesi stadında oynanan mücadelede Samsun Gazi Osman Paşa Pınar Spor'a konuk oldu.

 

Müsabakada baştan sonuna kadar üstün oynayan Vezirköprü Belediye Spor, ilk yarıda Samet Demir, Ege Murat, Yasir Al ve Yusuf Efe İvgen'in golleriyle soyunma odasına 4-0 üstün olarak girdi.

 

Maçın 2.yarısına oyun üstünlüğü ve skor avantajı ile çıkan Vezirköprü Belediye Spor gollerine devam etti. Bu yarıda Yusuf Efe İvgen (2gol),  Serhat Çakır, Mustafa Efe Özay ve Alperen Aksu'nun golleriyle Gazi Osman Paşa Pınar Spor'u 9-0 farklı yenerek ligde üstüste 3.galibiyetini almış oldu.

 

Bu sonuçla Gazi Osman Paşa Pınar Spor 3 puanda kalırken, temsilcimiz Vezirköprü Belediye Spor U 14 takımı 9 puan ile  liderliğini sürdürdü.

 

Ekibimizin genç teknik sorumlusu Emir Akyüz oynanan güzel oyundan ve alınan farklı galibiyetten oldukça mutlu olduğunu söyleyerek şu ifadelere yer verdi. 

 

"Güzel futbol oynarak 3 puana sahibi olduk. Grup aşamasında takımın performansı göz kamaştırıcı. Play-Off mücadelelerine kadar takımımda ki eksiklerimizi görerek en aza indirmeyi planlıyoruz. Şuan ki hedefimiz, sahada ne istediğini ve ne yapmasını bilen görüntüsü çizen futbol oynayarak şampiyon olmak. Vezirköprü'yü en iyi temsil etmek için elimizden geleni yapacağız. Sporcularma bu müsabakada gösterdikleri mücadelelerinden dolayı teşekkür ederim." dedi.

 

Samsun Amatör U 14 liginin 4. Hafta mücadelesinde temsilcimiz Vezirköprü Belediye Spor futbol takımı, 16.09.2023 Cumartesi günü Saat 16.00'da Samsun Halim Batur Stadında oynanacak olan mücadelede Samsun İdman Yurdu Spor'un konuğu olacak.
Temsilcimize başarılar diliyoruz. 

 

Habere ifade bırak !
Hüseyin ŞENGÜN - UYARICI SOHBETLER
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.