Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

MHP Vezirköprü İlçe Kongresi Yapıldı

YEREL 18.09.2023 - 18:42, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 1856+ kez okundu.
 

MHP Vezirköprü İlçe Kongresi Yapıldı

Milliyetçi Hareket Partisi Vezirköprü İlçe Başkanlığına Ahmet Aslan seçildi.
Milliyetçi Hareket Partisi Vezirköprü İlçe Başkanlığına Ahmet Aslan seçildi.   Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Vezirköprü ilçe olağan kongresi yapıldı.   Vezirköprü Atatürk İş Merkezi Düğün Salonunda  gerçekleştirilen kongrede, saygı duruşunda bulunulması ve istiklal marşının okunmasının ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin mesajı okundu.   Gündem maddelerinin yerine getirilmesinden sonra tek liste halinde yapılan seçimler sonucu Ahmet Aslan, ilçe başkanlığına seçildi.   MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin mesajını Samsun İl Başkan Yardımcısı Ahmet Topak iletti.   400 delegenin oy kullandığı seçimlerde yönetim şöyle oluştu; Ahmet Aslan, Yaşar Taşan, Cevat Karaca, Ahmet Bilgin, Şuayip Bulut, Latif Gülünay, Ramazan Atıcı, Muzaffer Yılmaz, Talip Delioğlu, Şükrü Doğan, Salih Kandemir, Emine Nacaksız, Nuri Gönel, Arif Güler, Selma Comart, Hakkı Aydın, Mehmet Bayraktar, Alparslan Akyel ve Ceyhan Kurtoğlu oldu.   Atatürk İş Merkezi Düğün Salonunda gerçekleşen kongreye; Samsun MHP İl başkanı Burhan Mucur, MHP MYK Üyesi 25. Dönem Milletvekili Hüseyin Edis, Samsun Ülkü Ocakları İl Başkanı Gökhan Yaşar, İl Başkan Yardımcıları Şenol ölmez, Ahmet Topak, Ayhan Koçak, Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Aykut Çepni, MHP İl Sekreteri Abdülkadir Uzunoğlu, Kamu Sen İl Başkanı Ahmet Keskin, Türk Sağlık Sen 2 Nolu Şube Bünyamin Kamçi, Türk Diyanet Vakıf Sen Samsun Şube Başkanı İzzet Başçı, Kavak MHP İlçe Başkanı Avni Gadiş, Bafra MHP İlçe Başkanı Emin Usta, Havza MHP İlçe Başkanı İbrahim Yüksel, Ak Parti Vezirköprü İlçe Başkanı Adem Görel, Ak Parti Vezirköprü eski İlçe Başkanı Mehmet Kurt, Yeniden Refah Vezirköprü İlçe Başkanı Fatih Koç ve yoğun bir katılım ile gerçekleşti.   Kongrede konuşma yapan Samsun MHP İl başkanı Burhan Mucur; "Bugün buradayız çünkü cepheleşmenin ve kutuplaşmanın sona ermesini, sağır diyalogunun bitmesini istiyoruz. Çağrımız, kardeşliğe ve dayanışmaya yöneliktir. Bugün birleşme günüdür. Milliyetçi hareket, ülkemizin her bir evladını kucaklamaktır."dedi   "Söz Veriyorum"   Ülkesi milleti partisi için çalışacağını ifade eden Başkan Aslan; "Şahsım ve yönetimimle birlikte Başbuğumuzun sözleri ışığında ve Milliyetçi Hareket Partisi Bilge Lideri Sayın Devlet Bahçeli Beyin emir ve talimatları doğrultusunda birlik ve beraberlik içinde çalışacağımıza ülkemiz, milletimiz, partimiz için mücadele edeceğimize ülkücü bir kardeşiniz olarak huzurlarınızda söz veriyorum."diye konuştu
Milliyetçi Hareket Partisi Vezirköprü İlçe Başkanlığına Ahmet Aslan seçildi.

Milliyetçi Hareket Partisi Vezirköprü İlçe Başkanlığına Ahmet Aslan seçildi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Vezirköprü ilçe olağan kongresi yapıldı.

 

Vezirköprü Atatürk İş Merkezi Düğün Salonunda  gerçekleştirilen kongrede, saygı duruşunda bulunulması ve istiklal marşının okunmasının ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin mesajı okundu.

 

Gündem maddelerinin yerine getirilmesinden sonra tek liste halinde yapılan seçimler sonucu Ahmet Aslan, ilçe başkanlığına seçildi.

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin mesajını Samsun İl Başkan Yardımcısı Ahmet Topak iletti.

 

400 delegenin oy kullandığı seçimlerde yönetim şöyle oluştu; Ahmet Aslan, Yaşar Taşan, Cevat Karaca, Ahmet Bilgin, Şuayip Bulut, Latif Gülünay, Ramazan Atıcı, Muzaffer Yılmaz, Talip Delioğlu, Şükrü Doğan, Salih Kandemir, Emine Nacaksız, Nuri Gönel, Arif Güler, Selma Comart, Hakkı Aydın, Mehmet Bayraktar, Alparslan Akyel ve Ceyhan Kurtoğlu oldu.

 

Atatürk İş Merkezi Düğün Salonunda gerçekleşen kongreye; Samsun MHP İl başkanı Burhan Mucur, MHP MYK Üyesi 25. Dönem Milletvekili Hüseyin Edis, Samsun Ülkü Ocakları İl Başkanı Gökhan Yaşar, İl Başkan Yardımcıları Şenol ölmez, Ahmet Topak, Ayhan Koçak, Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Aykut Çepni, MHP İl Sekreteri Abdülkadir Uzunoğlu, Kamu Sen İl Başkanı Ahmet Keskin, Türk Sağlık Sen 2 Nolu Şube Bünyamin Kamçi, Türk Diyanet Vakıf Sen Samsun Şube Başkanı İzzet Başçı, Kavak MHP İlçe Başkanı Avni Gadiş, Bafra MHP İlçe Başkanı Emin Usta, Havza MHP İlçe Başkanı İbrahim Yüksel, Ak Parti Vezirköprü İlçe Başkanı Adem Görel, Ak Parti Vezirköprü eski İlçe Başkanı Mehmet Kurt, Yeniden Refah Vezirköprü İlçe Başkanı Fatih Koç ve yoğun bir katılım ile gerçekleşti.

 

Kongrede konuşma yapan Samsun MHP İl başkanı Burhan Mucur; "Bugün buradayız çünkü cepheleşmenin ve kutuplaşmanın sona ermesini, sağır diyalogunun bitmesini istiyoruz. Çağrımız, kardeşliğe ve dayanışmaya yöneliktir. Bugün birleşme günüdür. Milliyetçi hareket, ülkemizin her bir evladını kucaklamaktır."dedi

 

"Söz Veriyorum"

 

Ülkesi milleti partisi için çalışacağını ifade eden Başkan Aslan; "Şahsım ve yönetimimle birlikte Başbuğumuzun sözleri ışığında ve Milliyetçi Hareket Partisi Bilge Lideri Sayın Devlet Bahçeli Beyin emir ve talimatları doğrultusunda birlik ve beraberlik içinde çalışacağımıza ülkemiz, milletimiz, partimiz için mücadele edeceğimize ülkücü bir kardeşiniz olarak huzurlarınızda söz veriyorum."diye konuştu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.