Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Başkan Fişekci TOBB'da

YEREL 05.09.2023 - 18:08, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2379+ kez okundu.
 

Başkan Fişekci TOBB'da

Vezirköprü TSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Fişekci TOBB’da yapılan ortak komisyon toplantılarına katıldı.
Vezirköprü TSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Fişekci TOBB’da yapılan ortak komisyon toplantılarına katıldı.   ARGE ve İnovasyon Kurulu Başkanı ve Vezirköprü Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir FİŞEKCİ, 30 Ağustos 2023 Çarşamba günü Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen TOBB bünyesinde faaliyet gösteren Komisyon ve Kurul üyelerinin bir araya geldiği toplantılara katıldı.   Komisyon ve kurulların çalışmalarını çok önemsediklerini ifade eden TOBB Başkanı HİSARCIKLIOĞLU , “Katkılarınız kendiniz, şehriniz ve ülke ekonomisi için çok önemli. Akıl akıldan üstündür. Bunu unutmayın. Ben her şeyi bilirim yerine istişare alışkanlığını benimsedik hep. Tartışacağız. Ortak aklı bulacağız” dedi.  
Vezirköprü TSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Fişekci TOBB’da yapılan ortak komisyon toplantılarına katıldı.

Vezirköprü TSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Fişekci TOBB’da yapılan ortak komisyon toplantılarına katıldı.

 

ARGE ve İnovasyon Kurulu Başkanı ve Vezirköprü Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir FİŞEKCİ, 30 Ağustos 2023 Çarşamba günü Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen TOBB bünyesinde faaliyet gösteren Komisyon ve Kurul üyelerinin bir araya geldiği toplantılara katıldı.

 

Komisyon ve kurulların çalışmalarını çok önemsediklerini ifade eden TOBB Başkanı HİSARCIKLIOĞLU , “Katkılarınız kendiniz, şehriniz ve ülke ekonomisi için çok önemli. Akıl akıldan üstündür. Bunu unutmayın. Ben her şeyi bilirim yerine istişare alışkanlığını benimsedik hep. Tartışacağız. Ortak aklı bulacağız” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.