Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Havza OSB’ye Yeni Yatırım Talepleri

YEREL 04.10.2023 - 09:35, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 1879+ kez okundu.
 

Havza OSB’ye Yeni Yatırım Talepleri

Pazarlama ve ikmal bakımından öne çıkan Havza Organize Sanayi Bölgesi’ne (OSB) yeni yatırım talepleri geliyor.
Pazarlama ve ikmal bakımından öne çıkan Havza Organize Sanayi Bölgesi’ne (OSB) yeni yatırım talepleri geliyor.   Havza OSB’de Yapı kimyasalları ve alçı üretimi yapacak fabrikalarının imalat çalışmalarına başlayan bir firma yetkilileri, Havza Kaymakamı Cengiz Nayman'ı ziyarete etti. Havza Belediye Başkanı Özdemir'in de hazır bulunduğu ziyarette firma yetkilileri Havza OSB’den ek yer tahsis talebinde bulundu.   Havza Belediye Başkanı Özdemir firma yetkilerine teşekkür ederek, “Havza OSB inşallah bölge ve ülke ekonomisine önemli katkılar sağlayacak” dedi.   Havza Kaymakamı Cengiz Nayman ise Havza OSB’nin yapılan çalışmalar ile daha cazip bir hale geleceğini ifade ederek, “Havza OSB’de kurulan mesleki eğitim merkezi ve diğer avantajları ile yatırımcılar için önemli fırsatlar sunmakta.   Demiryolu yükleme rampalarının eklenmesi ile Havza OSB yatırımcılarına önemli lojistik avantaj sağlayacaktır. Yapılacak yatırımın öncelikle ilçemize, bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını dilerim” diye konuştu.  
Pazarlama ve ikmal bakımından öne çıkan Havza Organize Sanayi Bölgesi’ne (OSB) yeni yatırım talepleri geliyor.

Pazarlama ve ikmal bakımından öne çıkan Havza Organize Sanayi Bölgesi’ne (OSB) yeni yatırım talepleri geliyor.

 

Havza OSB’de Yapı kimyasalları ve alçı üretimi yapacak fabrikalarının imalat çalışmalarına başlayan bir firma yetkilileri, Havza Kaymakamı Cengiz Nayman'ı ziyarete etti. Havza Belediye Başkanı Özdemir'in de hazır bulunduğu ziyarette firma yetkilileri Havza OSB’den ek yer tahsis talebinde bulundu.

 

Havza Belediye Başkanı Özdemir firma yetkilerine teşekkür ederek, “Havza OSB inşallah bölge ve ülke ekonomisine önemli katkılar sağlayacak” dedi.

 

Havza Kaymakamı Cengiz Nayman ise Havza OSB’nin yapılan çalışmalar ile daha cazip bir hale geleceğini ifade ederek, “Havza OSB’de kurulan mesleki eğitim merkezi ve diğer avantajları ile yatırımcılar için önemli fırsatlar sunmakta.

 

Demiryolu yükleme rampalarının eklenmesi ile Havza OSB yatırımcılarına önemli lojistik avantaj sağlayacaktır. Yapılacak yatırımın öncelikle ilçemize, bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını dilerim” diye konuştu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.