Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Mevlid-i Nebi Programı Düzenlendi

Kültür 30.09.2023 - 09:25, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2296+ kez okundu.
 

Mevlid-i Nebi Programı Düzenlendi

Vezirköprü İmam Hatip Ortaokulu tarafından Kültür Merkezinde Mevlid-i Nebi programı düzenlendi.
Vezirköprü İmam Hatip Ortaokulu tarafından Kültür Merkezinde Mevlid-i Nebi programı düzenlendi.    Vezirköprü İmam Hatip Ortaokulu tarafından Kültür Merkezinde Mevlid-i Nebi programı düzenlendi.   Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda Vezirköprü İmam Hatip Ortaokulu  8/F sınıfı öğrencisi Talha İplikçi'nin Kur'an-ı Kerim okuması, "Peygamberimize Mektup Yarışması"nda 1. olan Vezirköprü İmam Hatip Ortaokulu 8/C sınıfı öğrencilerinden Sinem Kaya'nın Peygambere yazdığı mektubu okuması ile devam etti.    Günün anlam ve önemi ile ilgili konuşmayı ise Vezirköprü İmam Hatip Ortaokulu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Cemil Uysal yaptı. Uysal ; "Dünya var olduğundan beri kimse bu kadar sevilmedi. Bugün, burada, bir araya gelmemizin sebebi, bir büyük insanı  anmak ve anlamaya çalışmak. Onu anmanın yolu ise onu anlamaktan ve yürüdüğü yoldan yürümekten, yaşadığı hali yaşamaktan  geçiyor."diye konuştu   Günün anlam ve önemi ile ilgili konuşmalar, şiirler, ilahilerle ve oratoryo gösterisi ile program son buldu.   Mevlid-i Nebi çevresinde  Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa, İlçe Kaymakamı Özgür Kaya, İlçe Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, İlçe Milli Eğitim Müdürü Resul Özata, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Uyar, okul müdürleri, öğrenciler ve veliler katıldı.
Vezirköprü İmam Hatip Ortaokulu tarafından Kültür Merkezinde Mevlid-i Nebi programı düzenlendi.

Vezirköprü İmam Hatip Ortaokulu tarafından Kültür Merkezinde Mevlid-i Nebi programı düzenlendi. 

 

Vezirköprü İmam Hatip Ortaokulu tarafından Kültür Merkezinde Mevlid-i Nebi programı düzenlendi.

 

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda Vezirköprü İmam Hatip Ortaokulu  8/F sınıfı öğrencisi Talha İplikçi'nin Kur'an-ı Kerim okuması, "Peygamberimize Mektup Yarışması"nda 1. olan Vezirköprü İmam Hatip Ortaokulu 8/C sınıfı öğrencilerinden Sinem Kaya'nın Peygambere yazdığı mektubu okuması ile devam etti. 

 

Günün anlam ve önemi ile ilgili konuşmayı ise Vezirköprü İmam Hatip Ortaokulu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Cemil Uysal yaptı. Uysal ; "Dünya var olduğundan beri kimse bu kadar sevilmedi. Bugün, burada, bir araya gelmemizin sebebi, bir büyük insanı  anmak ve anlamaya çalışmak. Onu anmanın yolu ise onu anlamaktan ve yürüdüğü yoldan yürümekten, yaşadığı hali yaşamaktan  geçiyor."diye konuştu

 

Günün anlam ve önemi ile ilgili konuşmalar, şiirler, ilahilerle ve oratoryo gösterisi ile program son buldu.

 

Mevlid-i Nebi çevresinde  Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa, İlçe Kaymakamı Özgür Kaya, İlçe Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, İlçe Milli Eğitim Müdürü Resul Özata, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Uyar, okul müdürleri, öğrenciler ve veliler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.