Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Down Sendromlu Sporcular Vezirköprü'yü Ziyaret Etti

YEREL 04.10.2023 - 09:39, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 720+ kez okundu.
 

Down Sendromlu Sporcular Vezirköprü'yü Ziyaret Etti

Samsun Büyükşehir Belediyesi, 2023 Down Sendromlular Avrupa Şampiyonası'nda başarı elde eden milli sporcular için özel bir gezi programı düzenledi.
Samsun Büyükşehir Belediyesi, 2023 Down Sendromlular Avrupa Şampiyonası'nda başarı elde eden milli sporcular için özel bir gezi programı düzenledi.    Gezi kapsamında sporcular ve aileleri, Samsun'un tarihi ve turistik yerlerini ziyaret etti. Gezinin amacı, sporcuları ödüllendirmek ve ailelerini onurlandırmaktı. Sporcular, Avrupa ve dünya şampiyonalarında başarılar elde etmek için çalışmalarını sürdürüyorlar.   Samsun Büyükşehir Belediyesi, 2023 Down Sendromlular (Trisome) Avrupa Şampiyonası'nda önemli dereceler elde eden milli sporcular için özel gezi programı düzenledi.   Sosyal ve kültürel etkinliklerine devam eden Samsun Büyükşehir Belediyesi, özel eğitimde çok sayıda ortaklık projesini birlikte hayata geçirdiği Down Sendromlu Çocuklar ve Aileleri Eğitim Dayanışma Derneği ile bu kez 2 milli sporcu Ali Topaloğlu ve Salihcan Öztankal için ilçe tanıtım gezisi düzenledi. Geziye, eğitimlerini sürdüren 19 down sendromlu çocuk ile anne ve babaları da katıldı.   Kanyon turunda eğlendiler   Vezirköprü ilçesinde turistik Şahinkaya Kanyonu'nda gemi turuna çıkan çocuk ve gençler, müzikler eşliğinde dans edip halay çekti. Turun ardından kafile, Osmanlı mimarisinin estetik yapılarından 223 yıllık tarihi Taşhan'ı ziyaret etti. Burada, Vezirköprü Akça Anakucağı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri tarafından çiçeklerle karşılanarak birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi. Gezi kafilesi daha sonra da geleneksel semaver üretiminin yapıldığı tarihi Bedestan Çarşısı'nı dolaştı. Gezi, Osmanlı padişahı 4. Mehmet döneminde sadrazamlık yapan Köprülü Mehmet Paşa ve oğlu Köprülü Fazıl Ahmet Paşa ile Sultan 2. Süleyman'ın sadrazamı Köprülü Fazıl Mustafa Paşa'nın heykellerinin yer aldığı Vezirköprü Belediye Parkı'nda sona erdi.   Gezinin güzel bir şekilde gerçekleştirildiğini belirten Down Sendromlu Çocuklar ve Aileleri Eğitim Dayanışma Derneği Ulviye Demirci, "Belediyemizle birçok sosyal ortaklık projesi yaptık. Bunlardan biri de gezi etkinlikleri. Gezi ile atletizm, gülle atma, cirit atma, disk atma ve masa tenisi branşlarında Avrupa şampiyonu olan gençlerimizi ödüllendirmek, aileleri ise onurlandırmak istedik. Down sendromlu çocuğa sahip ebeveynler, hayatlarını onlara göre planlayarak, çok büyük özverileriyle yetiştiriyor. Her şeylerinden fedakarlık yapıyorlar. Gönüllerince eğlenip mutlu oldular. Bize destek veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir'e çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
Samsun Büyükşehir Belediyesi, 2023 Down Sendromlular Avrupa Şampiyonası'nda başarı elde eden milli sporcular için özel bir gezi programı düzenledi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi, 2023 Down Sendromlular Avrupa Şampiyonası'nda başarı elde eden milli sporcular için özel bir gezi programı düzenledi. 

 

Gezi kapsamında sporcular ve aileleri, Samsun'un tarihi ve turistik yerlerini ziyaret etti. Gezinin amacı, sporcuları ödüllendirmek ve ailelerini onurlandırmaktı. Sporcular, Avrupa ve dünya şampiyonalarında başarılar elde etmek için çalışmalarını sürdürüyorlar.

 

Samsun Büyükşehir Belediyesi, 2023 Down Sendromlular (Trisome) Avrupa Şampiyonası'nda önemli dereceler elde eden milli sporcular için özel gezi programı düzenledi.

 

Sosyal ve kültürel etkinliklerine devam eden Samsun Büyükşehir Belediyesi, özel eğitimde çok sayıda ortaklık projesini birlikte hayata geçirdiği Down Sendromlu Çocuklar ve Aileleri Eğitim Dayanışma Derneği ile bu kez 2 milli sporcu Ali Topaloğlu ve Salihcan Öztankal için ilçe tanıtım gezisi düzenledi. Geziye, eğitimlerini sürdüren 19 down sendromlu çocuk ile anne ve babaları da katıldı.

 

Kanyon turunda eğlendiler

 

Vezirköprü ilçesinde turistik Şahinkaya Kanyonu'nda gemi turuna çıkan çocuk ve gençler, müzikler eşliğinde dans edip halay çekti. Turun ardından kafile, Osmanlı mimarisinin estetik yapılarından 223 yıllık tarihi Taşhan'ı ziyaret etti. Burada, Vezirköprü Akça Anakucağı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri tarafından çiçeklerle karşılanarak birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi. Gezi kafilesi daha sonra da geleneksel semaver üretiminin yapıldığı tarihi Bedestan Çarşısı'nı dolaştı. Gezi, Osmanlı padişahı 4. Mehmet döneminde sadrazamlık yapan Köprülü Mehmet Paşa ve oğlu Köprülü Fazıl Ahmet Paşa ile Sultan 2. Süleyman'ın sadrazamı Köprülü Fazıl Mustafa Paşa'nın heykellerinin yer aldığı Vezirköprü Belediye Parkı'nda sona erdi.

 

Gezinin güzel bir şekilde gerçekleştirildiğini belirten Down Sendromlu Çocuklar ve Aileleri Eğitim Dayanışma Derneği Ulviye Demirci, "Belediyemizle birçok sosyal ortaklık projesi yaptık. Bunlardan biri de gezi etkinlikleri. Gezi ile atletizm, gülle atma, cirit atma, disk atma ve masa tenisi branşlarında Avrupa şampiyonu olan gençlerimizi ödüllendirmek, aileleri ise onurlandırmak istedik. Down sendromlu çocuğa sahip ebeveynler, hayatlarını onlara göre planlayarak, çok büyük özverileriyle yetiştiriyor. Her şeylerinden fedakarlık yapıyorlar. Gönüllerince eğlenip mutlu oldular. Bize destek veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir'e çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.