Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Sağlık altyapısı daha da güçlenecek

YEREL 22.07.2023 - 11:43, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 1841+ kez okundu.
 

Sağlık altyapısı daha da güçlenecek

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı, AK Parti Milletvekili Dr. Mehmet Muş, Samsun'un mevcut ve devam eden yatırımlarla sağlık altyapısının daha da güçlü hale getirileceğini söyledi
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı, AK Parti Milletvekili Dr. Mehmet Muş, Samsun'un mevcut ve devam eden yatırımlarla sağlık altyapısının daha da güçlü hale getirileceğini söyledi   TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı, AK Parti Milletvekili Dr. Mehmet Muş, Samsun Eğitim ve Araştırma ile Samsun Şehir Hastanelerinde incelemelerde bulunduktan sonra, mevcut ve devam edecek yatırımlarla sağlık altyapısını daha güçlü hale getirileceğini açıkladı.   İNCELEMELERDE BULUNDU Dr. Mehmet Muş, AK Parti Samsun Milletvekilleri Orhan Kırcalı ve Ersan Aksu, AK Parti İl Başkanı Mehmet Köse, Sağlık İl Müdürü Dr. Muhammet Ali Oruç ile birlikte önce Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde incelemelerde bulundu. Bu sırada, vatandaşlarla da sohbet eden Dr. Mehmet Muş, gelen talepler üzerine sorunların giderilmesi için çalışmalar yapılmasını istedi. Daha sonra, Samsun Şehir Hastanesi'nin inşaatında incelemelerde bulunan Dr. Muş'a, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı da eşlik etti. KANAL S'YE AÇIKLADI Dr. Mehmet Muş, Kanal S'ye yaptığı açıklamada, Samsun Şehir Hastanesi'nde çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini  belirterek, "Hastanenin yıl sonuna yetiştirilmesi için bir program işliyor. O program dahilinde çalışmaları yürütüyoruz. Ümit ve arzu ediyorum ki, hastane planlandığı şekilde bitirilecek. Gereken ödemeler zamanında yapılıyor, yapılmaya da devam edilecek. Hem müteahhit firmayla hem de buradaki yönetici arkadaşlarla yaptığımız toplantıda, bize verilen tarihte hastanenin yetiştireceği ve teslim edileceği yönünde. Hastane, Sağlık Bakanlığı tarafından teslim alındıktan sonra birkaç ay sonra taşınma süreci var. Baharla birlikte inşallah hizmet vermeye başlayacak" dedi. "BÖLGEYE HİTAP EDECEK" Hastanenin planlanan tarihte hizmete girebilmesini hedeflediklerini Muş, sözlerini şöyle tamamladı:  "Biz de milletvekillerimizle birlikte bu çalışmayı yakından takip etmek ve planda herhangi bir aksaklık olmaması için  destek olmaya çalışacağız. Samsun, civar illerden hasta alan bir şehir. Sağlık altyapısı güçlü ve bunu her geçen gün güçlendiriyoruz. Dolasıyla buranın tamamlanması ile beraber, bölgeye de hitap edecek bir hastane olacaktır. Zaten şu an Samsun, civar illerden gelen hastalara da hizmet veriyor. Dolayısıyla bununla birlikte Samsun'un sağlık altyapısı çok daha güçlü bir konuma yükselmiş olacaktır."
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı, AK Parti Milletvekili Dr. Mehmet Muş, Samsun'un mevcut ve devam eden yatırımlarla sağlık altyapısının daha da güçlü hale getirileceğini söyledi

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı, AK Parti Milletvekili Dr. Mehmet Muş, Samsun'un mevcut ve devam eden yatırımlarla sağlık altyapısının daha da güçlü hale getirileceğini söyledi

 

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı, AK Parti Milletvekili Dr. Mehmet Muş, Samsun Eğitim ve Araştırma ile Samsun Şehir Hastanelerinde incelemelerde bulunduktan sonra, mevcut ve devam edecek yatırımlarla sağlık altyapısını daha güçlü hale getirileceğini açıkladı.

 

İNCELEMELERDE BULUNDU

Dr. Mehmet Muş, AK Parti Samsun Milletvekilleri Orhan Kırcalı ve Ersan Aksu, AK Parti İl Başkanı Mehmet Köse, Sağlık İl Müdürü Dr. Muhammet Ali Oruç ile birlikte önce Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde incelemelerde bulundu. Bu sırada, vatandaşlarla da sohbet eden Dr. Mehmet Muş, gelen talepler üzerine sorunların giderilmesi için çalışmalar yapılmasını istedi. Daha sonra, Samsun Şehir Hastanesi'nin inşaatında incelemelerde bulunan Dr. Muş'a, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı da eşlik etti.

KANAL S'YE AÇIKLADI
Dr. Mehmet Muş, Kanal S'ye yaptığı açıklamada, Samsun Şehir Hastanesi'nde çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini  belirterek, "Hastanenin yıl sonuna yetiştirilmesi için bir program işliyor. O program dahilinde çalışmaları yürütüyoruz. Ümit ve arzu ediyorum ki, hastane planlandığı şekilde bitirilecek. Gereken ödemeler zamanında yapılıyor, yapılmaya da devam edilecek. Hem müteahhit firmayla hem de buradaki yönetici arkadaşlarla yaptığımız toplantıda, bize verilen tarihte hastanenin yetiştireceği ve teslim edileceği yönünde. Hastane, Sağlık Bakanlığı tarafından teslim alındıktan sonra birkaç ay sonra taşınma süreci var. Baharla birlikte inşallah hizmet vermeye başlayacak" dedi.

"BÖLGEYE HİTAP
EDECEK"
Hastanenin planlanan tarihte hizmete girebilmesini hedeflediklerini Muş, sözlerini şöyle tamamladı:  "Biz de milletvekillerimizle birlikte bu çalışmayı yakından takip etmek ve planda herhangi bir aksaklık olmaması için  destek olmaya çalışacağız. Samsun, civar illerden hasta alan bir şehir. Sağlık altyapısı güçlü ve bunu her geçen gün güçlendiriyoruz. Dolasıyla buranın tamamlanması ile beraber, bölgeye de hitap edecek bir hastane olacaktır. Zaten şu an Samsun, civar illerden gelen hastalara da hizmet veriyor. Dolayısıyla bununla birlikte Samsun'un sağlık altyapısı çok daha güçlü bir konuma yükselmiş olacaktır."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.