“Belediye Başkanlığına Talibiz”

YEREL 16.09.2023 - 09:19, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 3094+ kez okundu.
 

“Belediye Başkanlığına Talibiz”

Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Fatih Koç : “ Vezirköprü ‘ye vizyon sahibi ,projeleri olan ve ilçemizin nüfus azalmasını durduracak halkıyla esnafı ile barışık kin gütmeyen bir belediye başkanı lazım.”
Vezirköprü Yeniden Refah Partisi ilçe başkanı Fatih Koç : “ Yeniden Refah Partisi olarak 2024 seçimlerinde Vezirköprü Belediye Başkanlığına talibiz.” Dedi  “Vezirköprü’nün kaderi ile oynanmıştır.”  diyen Başkan Koç :           Vezirköprü yeniden Refah Partisi İlçe Başkanlığı olarak önümüzdeki yerel seçimlerde ilçemiz adına hizmete talibiz. Yeniden Refah Partisi olarak ilçeye 20 senedir hâkim olanlar ilçeye hiç bir yatırım projesi yapmayarak ilçenin kaderi ile oynanmıştır.  15 senedir belediye başkanı olarak görev yapan sayın İbrahim Sadık Edis  bey “oy verme rekorunu kırdık” demekten öteye gidemeyerek bol bol resim çekinerek  sosyal medyada paylaşım yapmaktadır.  Oysaki biz fabrika açılışı ve  organize sanayi bölgesi şimdiye kadar hayata geçirilmiş olup, burada çalışan insanlarımızın resimlerini görmek isterdik. İlçemize gelen vekilleri kanyonda ağırlamak yerine, temeller atarak açılışa gelmelerini beklerdik . Başarı istihdam ve kalkınma ile ölçülür, ortada bir başarı olsaydı bugün belediye binası yapımı için tır garajı ihaleye çıkartılarak değil de kendi imkanlarımız ile belediye binasını yapmış olurduk. Ama, “meydanlarda  borcumuz yok, çok başarılıyız” diyenler halkın yerini çiftçinin yerini mutahite peşkeş çekme derdine düştüler.  Ne  yazık ki  bu belediyecilik anlayışı sınıfta kalmıştır. Vezirköprü ‘ye vizyon sahibi ve projeleri olan ve ilçemizin nüfus azalmasını durduracak  halkıyla esnafı ile barışık kin  gütmeyen bir belediye başkanı   lazım. Bunun içinde bu hizmete Yeniden Refah Partisi olarak talibiz  bir çiçekle bahar olmaz.   Ama her bahar bir çiçekle başlar diyen sayın Erbakan hocamızın sözünün özü olarak ilçemize bahar gelmesi için refahın vakti geldi diyoruz .” Dedi   
Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Fatih Koç : “ Vezirköprü ‘ye vizyon sahibi ,projeleri olan ve ilçemizin nüfus azalmasını durduracak halkıyla esnafı ile barışık kin gütmeyen bir belediye başkanı lazım.”

Vezirköprü Yeniden Refah Partisi ilçe başkanı Fatih Koç : “ Yeniden Refah Partisi olarak 2024 seçimlerinde Vezirköprü Belediye Başkanlığına talibiz.” Dedi 
“Vezirköprü’nün kaderi ile oynanmıştır.”  diyen Başkan Koç :           Vezirköprü yeniden Refah Partisi İlçe Başkanlığı olarak önümüzdeki yerel seçimlerde ilçemiz adına hizmete talibiz. Yeniden Refah Partisi olarak ilçeye 20 senedir hâkim olanlar ilçeye hiç bir yatırım projesi yapmayarak ilçenin kaderi ile oynanmıştır.
 15 senedir belediye başkanı olarak görev yapan sayın İbrahim Sadık Edis  bey “oy verme rekorunu kırdık” demekten öteye gidemeyerek bol bol resim çekinerek  sosyal medyada paylaşım yapmaktadır.
 Oysaki biz fabrika açılışı ve  organize sanayi bölgesi şimdiye kadar hayata geçirilmiş olup, burada çalışan insanlarımızın resimlerini görmek isterdik.
İlçemize gelen vekilleri kanyonda ağırlamak yerine, temeller atarak açılışa gelmelerini beklerdik .
Başarı istihdam ve kalkınma ile ölçülür, ortada bir başarı olsaydı bugün belediye binası yapımı için tır garajı ihaleye çıkartılarak değil de kendi imkanlarımız ile belediye binasını yapmış olurduk.
Ama, “meydanlarda  borcumuz yok, çok başarılıyız” diyenler halkın yerini çiftçinin yerini mutahite peşkeş çekme derdine düştüler.
 Ne  yazık ki  bu belediyecilik anlayışı sınıfta kalmıştır. Vezirköprü ‘ye vizyon sahibi ve projeleri olan ve ilçemizin nüfus azalmasını durduracak  halkıyla esnafı ile barışık kin  gütmeyen bir belediye başkanı   lazım.
Bunun içinde bu hizmete Yeniden Refah Partisi olarak talibiz  bir çiçekle bahar olmaz.  
Ama her bahar bir çiçekle başlar diyen sayın Erbakan hocamızın sözünün özü olarak ilçemize bahar gelmesi için refahın vakti geldi diyoruz .” Dedi   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.