Cumhuriyetin 100. Yılında "100 Fidan"

YEREL 25.10.2023 - 14:22, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 1938+ kez okundu.
 

Cumhuriyetin 100. Yılında "100 Fidan"

Vezirköprü Kaymakamlığı öncülüğünde düzenlenen etkinlikte Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesine 100 Mavi Selvi Fidanı dikildi.
Vezirköprü Kaymakamlığı öncülüğünde düzenlenen etkinlikte Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesine 100 Mavi Selvi Fidanı dikildi.   Vezirköprü İlçe Kaymakamı Özgür Kaya, "Gelişen ekonomisiyle, güçlenen ordu ve sanayisiyle, ikinci yüzyıla güçlü bir Türkiye oluşturmak istiyoruz, bunları da sizlerle beraber yapacağımızdan şüphemiz yok. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 100 yıl öncesinde başlattığı milli mücadeleyi Sayın Cumhurbaşkanımızın da liderliğinde önümüzdeki ikinci yüzyılda daha güçlü, daha büyük ve bağımsız bir Türkiye oluşmasını istiyoruz."sözlerini ifade etti.   Programda konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Resul Özata, "Cumhuriyetimiz 100 yaşında, bu doğrultuda ülkemizde heyecan, coşku ve çeşitli etkinliklerle 100. yılımızı kutluyoruz. Bugün ilçemizdeki bahçesi müsait olan tüm okullarımızda fidan dikimi gerçekleştirilecek. Bu kapsamda Anadolu İmam Hatip Lisesinde Cumhuriyetimizin 100. Yılında 100 fidan dikimi etkinliğini, değerli protokolümüzün de katılımıyla gerçekleştiriyoruz."diye konuştu   Özata, "Bugün ki programın gerçekleştirilmesinde emeği geçen İlçe Orman İşletme Müdürlüğümüze, Vezirköprü Anadolu İmam Hatip Lisesi idaresine, öğretmenlerine, öğrencilerine ve değerli katılımcılara teşekkür ediyorum."dedi   "100 Fidan" programına;  Vezirköprü Kaymakamı Özgür Kaya, Belediye Başkanı İ.Sadık Edis, Jandarma Komutanı Binbaşı Ümit Çetinkaya, Emniyet Müdürü Ahmet Çelik, Milli Eğitim Müdürü Resul Özata, Orman İşletme Müdürü Mecit Koçak, Gençlik Spor Müdürü Mehmet Uyar, İlçe Müftüsü Naci Yalçınkaya, Nüfus Müdürü Halis Bilen, Kurum Müdürleri, MHP İlçe Başkanı ve öğrenciler katıldı.
Vezirköprü Kaymakamlığı öncülüğünde düzenlenen etkinlikte Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesine 100 Mavi Selvi Fidanı dikildi.

Vezirköprü Kaymakamlığı öncülüğünde düzenlenen etkinlikte Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesine 100 Mavi Selvi Fidanı dikildi.

 

Vezirköprü İlçe Kaymakamı Özgür Kaya, "Gelişen ekonomisiyle, güçlenen ordu ve sanayisiyle, ikinci yüzyıla güçlü bir Türkiye oluşturmak istiyoruz, bunları da sizlerle beraber yapacağımızdan şüphemiz yok. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 100 yıl öncesinde başlattığı milli mücadeleyi Sayın Cumhurbaşkanımızın da liderliğinde önümüzdeki ikinci yüzyılda daha güçlü, daha büyük ve bağımsız bir Türkiye oluşmasını istiyoruz."sözlerini ifade etti.

 

Programda konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Resul Özata, "Cumhuriyetimiz 100 yaşında, bu doğrultuda ülkemizde heyecan, coşku ve çeşitli etkinliklerle 100. yılımızı kutluyoruz. Bugün ilçemizdeki bahçesi müsait olan tüm okullarımızda fidan dikimi gerçekleştirilecek. Bu kapsamda Anadolu İmam Hatip Lisesinde Cumhuriyetimizin 100. Yılında 100 fidan dikimi etkinliğini, değerli protokolümüzün de katılımıyla gerçekleştiriyoruz."diye konuştu

 

Özata, "Bugün ki programın gerçekleştirilmesinde emeği geçen İlçe Orman İşletme Müdürlüğümüze, Vezirköprü Anadolu İmam Hatip Lisesi idaresine, öğretmenlerine, öğrencilerine ve değerli katılımcılara teşekkür ediyorum."dedi

 

"100 Fidan" programına;  Vezirköprü Kaymakamı Özgür Kaya, Belediye Başkanı İ.Sadık Edis, Jandarma Komutanı Binbaşı Ümit Çetinkaya, Emniyet Müdürü Ahmet Çelik, Milli Eğitim Müdürü Resul Özata, Orman İşletme Müdürü Mecit Koçak, Gençlik Spor Müdürü Mehmet Uyar, İlçe Müftüsü Naci Yalçınkaya, Nüfus Müdürü Halis Bilen, Kurum Müdürleri, MHP İlçe Başkanı ve öğrenciler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.