TURGUT VE ÖZYILDIRIM AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

YEREL 16.10.2023 - 17:00, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 1307+ kez okundu.
 

TURGUT VE ÖZYILDIRIM AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

Elif ve Yusuf çifti hayatlarını birleştirdi.
Elif ve Yusuf çifti hayatlarını birleştirdi.   Özel Esencan Hastanesi Özel Kalem Müdürü  Samkon Sağlık İşleri Başkanı Ahmet  Şehri Turkut’un kızları   Elif ile Rafi - Nergis  Özyıldırım'ın oğulları  Yusuf,  Akşemsettin Mahallesi Kemal Paşa Caddesi Esenyurt İstanbul HAYAL Düğün salonunda yapılan güzel bir düğün ile dünya evine girdiler.   Ekim 2023 Pazar günü gerçekleştirilen düğün programına ;, Samsun Dernekler Konfederasyonu Genel Başkanı Kaya Aşçı yönetim kurulu üyeleri, Vezirköprü Dernekler Federasyon Başkanı  İsmail Ceylan yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Siyaset, Sivil Toplum Kuruluşları ve çok sayıda davetli Katıldı.   Turkut ve Özyıldırım Ailleri  düğün programı süresince davetlilerle ayrı ayrı özel ilgilendiler.   Özel Esencan Hastanesi Özel Kalem Müdürü  Samkon Sağlık İşleri Başkanı Ahmet  Turkut : “ Evlatlarımızın ve ailelerimizin   mutlu gününde bizleri yalnız bırakmayıp, mutluluğumuzu paylaşan bütün akraba, dost, arkadaş , siyaset, iş insanları ve sivil toplum kuruluşu yöneticileri ne ayrı ayrı teşekkür ediyorum” Dedi
Elif ve Yusuf çifti hayatlarını birleştirdi.

Elif ve Yusuf çifti hayatlarını birleştirdi.

 

Özel Esencan Hastanesi Özel Kalem Müdürü  Samkon Sağlık İşleri Başkanı Ahmet  Şehri Turkut’un kızları   Elif ile Rafi - Nergis  Özyıldırım'ın oğulları  Yusuf,  Akşemsettin Mahallesi Kemal Paşa Caddesi Esenyurt İstanbul HAYAL Düğün salonunda yapılan güzel bir düğün ile dünya evine girdiler.

 

Ekim 2023 Pazar günü gerçekleştirilen düğün programına ;, Samsun Dernekler Konfederasyonu Genel Başkanı Kaya Aşçı yönetim kurulu üyeleri, Vezirköprü Dernekler Federasyon Başkanı  İsmail Ceylan yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Siyaset, Sivil Toplum Kuruluşları ve çok sayıda davetli Katıldı.

 

Turkut ve Özyıldırım Ailleri  düğün programı süresince davetlilerle ayrı ayrı özel ilgilendiler.

 

Özel Esencan Hastanesi Özel Kalem Müdürü  Samkon Sağlık İşleri Başkanı Ahmet  Turkut : “ Evlatlarımızın ve ailelerimizin   mutlu gününde bizleri yalnız bırakmayıp, mutluluğumuzu paylaşan bütün akraba, dost, arkadaş , siyaset, iş insanları ve sivil toplum kuruluşu yöneticileri ne ayrı ayrı teşekkür ediyorum” Dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.