“Bahanelerle Vezirköprü Mağdur Ediliyor”

YEREL 22.09.2023 - 18:09, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2927+ kez okundu.
 

“Bahanelerle Vezirköprü Mağdur Ediliyor”

Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Fatih KOÇ, Vezirköprü yol sorunlarının takipçisi olacaklarını belirtti. Başkan Koç; “Bahanelerle halkımız mağdur edilmektedir.”
Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Fatih KOÇ, Vezirköprü yol sorunlarının takipçisi olacaklarını belirtti. Başkan Koç; “Bahanelerle halkımız mağdur edilmektedir.”     Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Fatih KOÇ : “ Vezirköprü Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanlığı olarak ilçemizde yer alan köy yollarının ve grup yollarının yapımı ile ilgili köylerimizden halkımız tarafından mağduriyetlerinin giderilmesine yönelik talepler gelmektedir.    Bu konu ile ilgili Sayın Belediye Başkanımız İbrahim Sadık EDİS beye taleplerini ilettikleri halde türlü sebeplerle görev ve yetki alanlarının dışında olduğunu ve konu ile ilgili gerekli mercilere iletildiği gibi bahanelerle halkımız mağdur edilmektedir.    2023 yılına girdiğimiz bu dönemde hala köylünün yol sorunu ile ilgili sıkıntılarının çözüme kavuşturulması noktasında bu sorunların çözümü çok kolay iken halkın %77 oyunu almış bir partinin,  Belediye Başkanının hala birilerinden medet umması sorunun çözümü olan kişi tarafından yapılması halkın mağduriyetini daha da arttırmaktadır.    Bu yüzden biz Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanlığı olarak bu konuları yakından takip etmekteyiz ve bu konularla ilgili tüm raporlarımızı hazırlayıp ilçemizdeki alt yapı ve yol sorunun çözümü ile ilgili çalışmalarımıza başlamış bulunmaktayız.    Öncelik ve nüfus dağılımına göre ortak kullanım alanına göre yollar ile ilgili önceliğimizi belirleyip bir an önce hizmete başlamak için çalışmalarımızı hızlandırmış bulunmaktayız.    Halkımız şundan emin olsun ki Yeniden Refah Partisi Vezirköprü İlçe Başkanlığı olarak bahane siyaseti değil çözüm siyaseti için “Yeniden Refah Yeniden Huzur” diyoruz.
Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Fatih KOÇ, Vezirköprü yol sorunlarının takipçisi olacaklarını belirtti. Başkan Koç; “Bahanelerle halkımız mağdur edilmektedir.”

Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Fatih KOÇ, Vezirköprü yol sorunlarının takipçisi olacaklarını belirtti. Başkan Koç; “Bahanelerle halkımız mağdur edilmektedir.”  

 

Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Fatih KOÇ : “ Vezirköprü Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanlığı olarak ilçemizde yer alan köy yollarının ve grup yollarının yapımı ile ilgili köylerimizden halkımız tarafından mağduriyetlerinin giderilmesine yönelik talepler gelmektedir. 

 

Bu konu ile ilgili Sayın Belediye Başkanımız İbrahim Sadık EDİS beye taleplerini ilettikleri halde türlü sebeplerle görev ve yetki alanlarının dışında olduğunu ve konu ile ilgili gerekli mercilere iletildiği gibi bahanelerle halkımız mağdur edilmektedir. 

 

2023 yılına girdiğimiz bu dönemde hala köylünün yol sorunu ile ilgili sıkıntılarının çözüme kavuşturulması noktasında bu sorunların çözümü çok kolay iken halkın %77 oyunu almış bir partinin,  Belediye Başkanının hala birilerinden medet umması sorunun çözümü olan kişi tarafından yapılması halkın mağduriyetini daha da arttırmaktadır. 

 

Bu yüzden biz Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanlığı olarak bu konuları yakından takip etmekteyiz ve bu konularla ilgili tüm raporlarımızı hazırlayıp ilçemizdeki alt yapı ve yol sorunun çözümü ile ilgili çalışmalarımıza başlamış bulunmaktayız. 

 

Öncelik ve nüfus dağılımına göre ortak kullanım alanına göre yollar ile ilgili önceliğimizi belirleyip bir an önce hizmete başlamak için çalışmalarımızı hızlandırmış bulunmaktayız. 

 

Halkımız şundan emin olsun ki Yeniden Refah Partisi Vezirköprü İlçe Başkanlığı olarak bahane siyaseti değil çözüm siyaseti için “Yeniden Refah Yeniden Huzur” diyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.