Öğrenciler Hayvan Barınağını Gezdi

YEREL 07.10.2023 - 11:12, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 793+ kez okundu.
 

Öğrenciler Hayvan Barınağını Gezdi

Vezirköprü Abdullah Şükrü Uluçay İlkokulu 1/C sınıfı öğrencileri, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla Vezirköprü Belediyesi Sahipsiz Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Geçici Bakım Evi’ni gezdi.
Vezirköprü  Abdullah Şükrü Uluçay İlkokulu 1/C sınıfı öğrencileri, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla Vezirköprü Belediyesi Sahipsiz Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Geçici Bakım Evi’ni gezdi. Bir süre barınağı gezerek hayvanlarla yakından ilgilenen öğrenciler, yanlarında getirdikleri mamalarla hayvanları besledi. Öğrencilere barınak hakkında bilgi veren Veteriner Hekim Onur Aydın, çocukların farklı tecrübeler kazandığını ve özellikle hayvan sevgisinin aşılandığını belirtti. Çocukların sevimli dostlarına karşı ilgileri ve sevgilerinin kendilerini de mutlu ettiğini ifade eden Veteriner Hekim Onur Aydın, hayvan haklarıyla ilgili eğitimin küçük yaşlarda verilmesi gerektiğini ifade etti. Ziyarete, Abdullah Şükrü Uluçay İlkokulu 1/C Sınıfı Öğretmeni Erdem Çoban, öğrenciler ve veliler katıldı. Vezirköprü Belediyesi Sahipsiz Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Geçici Bakım Evinde 10 yetişkin, 15-20 arasında yavru köpek bulunmakta, ayrıca  4-5 tanede kediye bakım yapılmakta.
Vezirköprü Abdullah Şükrü Uluçay İlkokulu 1/C sınıfı öğrencileri, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla Vezirköprü Belediyesi Sahipsiz Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Geçici Bakım Evi’ni gezdi.

Vezirköprü  Abdullah Şükrü Uluçay İlkokulu 1/C sınıfı öğrencileri, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla Vezirköprü Belediyesi Sahipsiz Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Geçici Bakım Evi’ni gezdi.
Bir süre barınağı gezerek hayvanlarla yakından ilgilenen öğrenciler, yanlarında getirdikleri mamalarla hayvanları besledi.
Öğrencilere barınak hakkında bilgi veren Veteriner Hekim Onur Aydın, çocukların farklı tecrübeler kazandığını ve özellikle hayvan sevgisinin aşılandığını belirtti.
Çocukların sevimli dostlarına karşı ilgileri ve sevgilerinin kendilerini de mutlu ettiğini ifade eden Veteriner Hekim Onur Aydın, hayvan haklarıyla ilgili eğitimin küçük yaşlarda verilmesi gerektiğini ifade etti.
Ziyarete, Abdullah Şükrü Uluçay İlkokulu 1/C Sınıfı Öğretmeni Erdem Çoban, öğrenciler ve veliler katıldı.
Vezirköprü Belediyesi Sahipsiz Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Geçici Bakım Evinde 10 yetişkin, 15-20 arasında yavru köpek bulunmakta, ayrıca  4-5 tanede kediye bakım yapılmakta.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.