Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Vali Tavlı "Tüm Tedbirler Alındı"

YEREL 12.09.2023 - 17:26, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 1918+ kez okundu.
 

Vali Tavlı "Tüm Tedbirler Alındı"

Samsun Valisi Orhan Tavlı, 2023-2024 eğitim-öğretim yılı ile ilgili gerekli tüm tedbirlerin alındığını belirtti.
Samsun Valisi Orhan Tavlı, 2023-2024 eğitim-öğretim yılı ile ilgili gerekli tüm tedbirlerin alındığını belirtti.   Samsun Valisi Orhan Tavlı, öğrencilere, öğretmenlere ve velilere başarılı bir eğitim-öğretim yılı geçirmeleri temennisinde bulunarak, "Çocuklarımızın ruh ve bedensel gelişimini olumsuz yönde etkileyebilecek bağımlılıklarla mücadele edilmesi, okulların ve çevrelerinin güvenliği, öğrenci taşıma servislerinin daha güvenli olması için Valiliğimiz koordinesinde gerekli tüm tedbirleri almış bulunmaktayız" dedi.   YOĞUN MESAİ YÜRÜTÜYORUZ   Öğrencilere, öğretmenlere ve velilere seslenen Vali Tavlı, "Aileleriniz, öğretmenleriniz ve idarecileriniz olarak sizleri, bilimi ve bilgiyi seven, öğrenmeye hevesle yaklaşan, araştıran, milli ve manevi değerlerimize saygılı, geçmişini, kültürünü, ülkesini, milletini, değerlerini bilen; tarihini seven ahlaklı fertler olarak yetiştirmenin gayreti içerisindeyiz. Öğrencilerini çağın gelişmelerini takip edebilen, bilgi ve iletişim teknolojilerini kullanabilen, sağlıklı, fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür bireyler olarak yetiştirmek öğretmenlerimizin asli görevidir. Çocuklarımızı gönül rahatlığıyla emanet ettiğimiz kıymetli öğretmenlerimizin bu görevi başarıyla yerine getireceğine inanıyorum.   Ailelerinin büyük fedâkarlıklarla büyüttüğü çocuklarımızın iyi bir insan, ülkesine ve milletine bağlı, değerlerine saygılı bir vatandaş ve bilgiyle donanmış bir yetişkin olarak hayata başlaması için öğretmenlerimizle yoğun bir mesai yürütüyoruz" diye konuştu.     HAYIRLI OLSUN TEMENNİSİ   Samsun'da tüm tedbirlerin alındığını ifade eden Vali Tavlı sözlerini şöyle sürdürdü: "Çocuklarımızın ruh ve bedensel gelişimini olumsuz yönde etkileyebilecek bağımlılıklarla mücadele edilmesi, okulların ve çevrelerinin güvenliği, öğrenci taşıma servislerinin daha güvenli olması için Valiliğimiz koordinesinde gerekli tüm tedbirleri almış bulunmaktayız. Hem alınan tedbirler hem de öğretmen ve velilerimizin destekleri sayesinde öğrencilerimizin sadece derslerine odaklanacaklarına ve başarılı olacaklarına inandığım yeni eğitim-öğretim yılının tüm öğrencilerimiz, velilerimiz ve eğitim camiamız için hayırlı olmasını diliyorum."
Samsun Valisi Orhan Tavlı, 2023-2024 eğitim-öğretim yılı ile ilgili gerekli tüm tedbirlerin alındığını belirtti.

Samsun Valisi Orhan Tavlı, 2023-2024 eğitim-öğretim yılı ile ilgili gerekli tüm tedbirlerin alındığını belirtti.

 

Samsun Valisi Orhan Tavlı, öğrencilere, öğretmenlere ve velilere başarılı bir eğitim-öğretim yılı geçirmeleri temennisinde bulunarak, "Çocuklarımızın ruh ve bedensel gelişimini olumsuz yönde etkileyebilecek bağımlılıklarla mücadele edilmesi, okulların ve çevrelerinin güvenliği, öğrenci taşıma servislerinin daha güvenli olması için Valiliğimiz koordinesinde gerekli tüm tedbirleri almış bulunmaktayız" dedi.

 

YOĞUN MESAİ YÜRÜTÜYORUZ

 

Öğrencilere, öğretmenlere ve velilere seslenen Vali Tavlı, "Aileleriniz, öğretmenleriniz ve idarecileriniz olarak sizleri, bilimi ve bilgiyi seven, öğrenmeye hevesle yaklaşan, araştıran, milli ve manevi değerlerimize saygılı, geçmişini, kültürünü, ülkesini, milletini, değerlerini bilen; tarihini seven ahlaklı fertler olarak yetiştirmenin gayreti içerisindeyiz. Öğrencilerini çağın gelişmelerini takip edebilen, bilgi ve iletişim teknolojilerini kullanabilen, sağlıklı, fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür bireyler olarak yetiştirmek öğretmenlerimizin asli görevidir. Çocuklarımızı gönül rahatlığıyla emanet ettiğimiz kıymetli öğretmenlerimizin bu görevi başarıyla yerine getireceğine inanıyorum.

 

Ailelerinin büyük fedâkarlıklarla büyüttüğü çocuklarımızın iyi bir insan, ülkesine ve milletine bağlı, değerlerine saygılı bir vatandaş ve bilgiyle donanmış bir yetişkin olarak hayata başlaması için öğretmenlerimizle yoğun bir mesai yürütüyoruz" diye konuştu.  

 

HAYIRLI OLSUN TEMENNİSİ

 

Samsun'da tüm tedbirlerin alındığını ifade eden Vali Tavlı sözlerini şöyle sürdürdü: "Çocuklarımızın ruh ve bedensel gelişimini olumsuz yönde etkileyebilecek bağımlılıklarla mücadele edilmesi, okulların ve çevrelerinin güvenliği, öğrenci taşıma servislerinin daha güvenli olması için Valiliğimiz koordinesinde gerekli tüm tedbirleri almış bulunmaktayız. Hem alınan tedbirler hem de öğretmen ve velilerimizin destekleri sayesinde öğrencilerimizin sadece derslerine odaklanacaklarına ve başarılı olacaklarına inandığım yeni eğitim-öğretim yılının tüm öğrencilerimiz, velilerimiz ve eğitim camiamız için hayırlı olmasını diliyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.