Müdür Güldal: ”Son ürün gelene kadar alıma devam edecek”

YEREL 12.08.2023 - 14:04, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2542+ kez okundu.
 

Müdür Güldal: ”Son ürün gelene kadar alıma devam edecek”

Bir dizi inceleme amacı ile bölgede bulunan Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürü Ahmet Güldal Samsunun Havza ilçesinde incelemelerde bulundu. TMO Genel Müdürü Ahmet Güldal üreticilere bir mesaj vermek istediğini ifade ederek;
Bir dizi inceleme amacı ile bölgede bulunan Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürü Ahmet Güldal Samsunun Havza ilçesinde incelemelerde bulundu. TMO Genel Müdürü Ahmet Güldal üreticilere bir mesaj vermek istediğini ifade ederek; “ Toprak Mahsulleri Ofisi son ürün gelene kadar alıma devam edecek.” Dedi.   Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürü Ahmet Güldal Havza TMO Ajans Müdürlüğünü ziyaret ederek TMO hububat alımları hakkında sektör temsilcileri ile görüşerek alım çalışmalarını inceledi.   TMO Genel Müdürü Ahmet Güldal ve beraberindeki  Samsun İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Sağlam ve TMO Samsun Baş Müdürü  Derya Şahinler ile birlikte ilk olarak TMO Ajans Müdürlüğü binasında  İlçe Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Sağlam, TMO Havza Ajans Müdürü Selçuk Göktaş ve sektör temsilcileri Havza Ziraat Odası Başkanı Coşkun Genç ile Vezirköprü Ziraat Odası Başkanı Arslan Kaya ile bir araya gelerek devam eden hububat alımı hakkında bilgiler alarak sektör temsilcileri ile bir toplantı düzenledi.    TMO Genel Müdürü Ahmet Güldal ve beraberindekilerle birlikte hububat alım noktaların da incelemelerde bulunarak vatandaşların taleplerini dinledi.   Ziyaretin sonunda Vezirköprü Ziraat Odası Başkanı Arslan Kaya, TMO Genel Müdürü Ahmet Güldal’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek; “Çiftçimizin sorunlarını dinleyerek çözümü noktasında gerekli çalışmaları yapan TMO Genel Müdürümüz Ahmet Gürdal’a, TMO Samsun Baş Müdürü  Derya Şahinler’e, Samsun İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Sağlam’a ve TMO Havza Ajans Müdürü Selçuk Göktaş’a ilgi ve alakalarından dolayı çiftçilerimiz adına teşekkür ederim” Diye konuştu.
Bir dizi inceleme amacı ile bölgede bulunan Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürü Ahmet Güldal Samsunun Havza ilçesinde incelemelerde bulundu. TMO Genel Müdürü Ahmet Güldal üreticilere bir mesaj vermek istediğini ifade ederek;

Bir dizi inceleme amacı ile bölgede bulunan Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürü Ahmet Güldal Samsunun Havza ilçesinde incelemelerde bulundu. TMO Genel Müdürü Ahmet Güldal üreticilere bir mesaj vermek istediğini ifade ederek; “ Toprak Mahsulleri Ofisi son ürün gelene kadar alıma devam edecek.” Dedi.

 

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürü Ahmet Güldal Havza TMO Ajans Müdürlüğünü ziyaret ederek TMO hububat alımları hakkında sektör temsilcileri ile görüşerek alım çalışmalarını inceledi.

 

TMO Genel Müdürü Ahmet Güldal ve beraberindeki  Samsun İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Sağlam ve TMO Samsun Baş Müdürü  Derya Şahinler ile birlikte ilk olarak TMO Ajans Müdürlüğü binasında  İlçe Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Sağlam, TMO Havza Ajans Müdürü Selçuk Göktaş ve sektör temsilcileri Havza Ziraat Odası Başkanı Coşkun Genç ile Vezirköprü Ziraat Odası Başkanı Arslan Kaya ile bir araya gelerek devam eden hububat alımı hakkında bilgiler alarak sektör temsilcileri ile bir toplantı düzenledi.

 

 TMO Genel Müdürü Ahmet Güldal ve beraberindekilerle birlikte hububat alım noktaların da incelemelerde bulunarak vatandaşların taleplerini dinledi.

 

Ziyaretin sonunda Vezirköprü Ziraat Odası Başkanı Arslan Kaya, TMO Genel Müdürü Ahmet Güldal’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek; “Çiftçimizin sorunlarını dinleyerek çözümü noktasında gerekli çalışmaları yapan TMO Genel Müdürümüz Ahmet Gürdal’a, TMO Samsun Baş Müdürü  Derya Şahinler’e, Samsun İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Sağlam’a ve TMO Havza Ajans Müdürü Selçuk Göktaş’a ilgi ve alakalarından dolayı çiftçilerimiz adına teşekkür ederim” Diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.