Galericiler Taşınacak

YEREL 25.10.2023 - 14:23, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 1498+ kez okundu.
 

Galericiler Taşınacak

Galericiler ve Traktörcüler Sitesi bir süre önce tamamlanmış ve noter huzurunda kura çekimi ile hak sahipleri de belirlenmişti.
Galericiler ve Traktörcüler Sitesi bir süre önce tamamlanmış ve noter huzurunda kura çekimi ile hak sahipleri de belirlenmişti.       Şehir merkezinin muhtelif yerlerinde faaliyet gösteren galericiler, Vezirköprü Galericiler ve Traktörcüler Kooperatifi tarafından yapılan, Galericiler ve Traktörcüler Sitesi’ne taşınacaklar.   Galericilerin taşınması zorunluluğu ve taşınma süresi ile ilgili Vezirköprü Belediye Meclisi’nde karar alındı.   Vezirköprü Belediye Meclisi’nin 06 Eylül 2023 tarih ve 66 sayılı Kararı ile Vezirköprü ilçe sınırları içerisinde faaliyet gösteren galerici esnafının Vezirköprü Galericiler ve Traktörcüler Kooperatifi tarafından yapılan site içerisinde toplanmasına ve bu alanda faaliyetlerine devam etmesine karar verildi.                                          Alınan kararda 1 Aralık 2023  tarihine kadar taşınmanın tamamlanması, taşınma yanlara ise yaptırım uygulanacağı belirtildi.    Vezirköprü  Galericiler ve Traktörcüler Kooperatifi Başkanı Yılmaz Yiğit : “ Kooperatif üyelerimizin katkılarıyla ilçemize kazandırdığımız Galericiler ve Traktörcüler Sitesi bizlere ve ilçemize hayırlı olsun.  Galericilik alanında  faaliyet gösteren esnaflarımızın  belirlenen takvim süresi içinde yeni iş yerlerine taşınmaları sektörün yararına olacaktır. Sitemiz çevre düzenlemesi ile ilgili sorunlarımızın belediyemiz  tarafından bir an evvel tamamlanması gerekiyor. “ Dedi.     
Galericiler ve Traktörcüler Sitesi bir süre önce tamamlanmış ve noter huzurunda kura çekimi ile hak sahipleri de belirlenmişti.
Galericiler ve Traktörcüler Sitesi bir süre önce tamamlanmış ve noter huzurunda kura çekimi ile hak sahipleri de belirlenmişti.    
 
Şehir merkezinin muhtelif yerlerinde faaliyet gösteren galericiler, Vezirköprü Galericiler ve Traktörcüler Kooperatifi tarafından yapılan, Galericiler ve Traktörcüler Sitesi’ne taşınacaklar.
 
Galericilerin taşınması zorunluluğu ve taşınma süresi ile ilgili Vezirköprü Belediye Meclisi’nde karar alındı.

 

Vezirköprü Belediye Meclisi’nin 06 Eylül 2023 tarih ve 66 sayılı Kararı ile Vezirköprü ilçe sınırları içerisinde faaliyet gösteren galerici esnafının Vezirköprü Galericiler ve Traktörcüler Kooperatifi tarafından yapılan site içerisinde toplanmasına ve bu alanda faaliyetlerine devam etmesine karar verildi.                                       

 

Alınan kararda 1 Aralık 2023  tarihine kadar taşınmanın tamamlanması, taşınma yanlara ise yaptırım uygulanacağı belirtildi. 

 

Vezirköprü  Galericiler ve Traktörcüler Kooperatifi Başkanı Yılmaz Yiğit : “ Kooperatif üyelerimizin katkılarıyla ilçemize kazandırdığımız Galericiler ve Traktörcüler Sitesi bizlere ve ilçemize hayırlı olsun.  Galericilik alanında  faaliyet gösteren esnaflarımızın  belirlenen takvim süresi içinde yeni iş yerlerine taşınmaları sektörün yararına olacaktır. Sitemiz çevre düzenlemesi ile ilgili sorunlarımızın belediyemiz  tarafından bir an evvel tamamlanması gerekiyor. “ Dedi.
    
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.