Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Kaymakam Kaya Göreve Başladı

YEREL 05.09.2023 - 17:41, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 1889+ kez okundu.
 

Kaymakam Kaya Göreve Başladı

Vezirköprü yeni kaymakamı Özgür Kaya göreve başladı.
2021 Yılından buyana Vezirköprü Kaymakamlığını yürüten Halid Yıldız mülkiye müfettişliğine atanırken Vezirköprü kaymakamlığına Edirne Süloğlu Kaymakamı Özgür Kaya atandı.   Vezirköprü Kaymakamlığındaki görevine başlayan Kaya için kaymakamlık binası önünde kurum müdürleri tarafından karşılama töreni düzenlendi.   Karşılama töreni sonrası kaymakam Özgür Kaya kurum müdürleri ile toplantı gerçekleştirdi.   Vezirköprü güzel bir ilçemiz diyen Özgür Kaya ;  “ Halkı cana yakın misafirperver. Vezirköprü’de görev yapmaktan gurur duyacağım ve görevimi severek yapacağım. Vezirköprü’müze ve bana hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
Vezirköprü yeni kaymakamı Özgür Kaya göreve başladı.

2021 Yılından buyana Vezirköprü Kaymakamlığını yürüten Halid Yıldız mülkiye müfettişliğine atanırken Vezirköprü kaymakamlığına Edirne Süloğlu Kaymakamı Özgür Kaya atandı.

 

Vezirköprü Kaymakamlığındaki görevine başlayan Kaya için kaymakamlık binası önünde kurum müdürleri tarafından karşılama töreni düzenlendi.

 

Karşılama töreni sonrası kaymakam Özgür Kaya kurum müdürleri ile toplantı gerçekleştirdi.

 

Vezirköprü güzel bir ilçemiz diyen Özgür Kaya ;  “ Halkı cana yakın misafirperver. Vezirköprü’de görev yapmaktan gurur duyacağım ve görevimi severek yapacağım. Vezirköprü’müze ve bana hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.