Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Vezirköprü CHP’de Yönetim Belli Oldu

YEREL 02.09.2023 - 08:59, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 1548+ kez okundu.
 

Vezirköprü CHP’de Yönetim Belli Oldu

29 Ağustos Salı günü yapılan Vezirköprü CHP Kongresinde tek liste ile gidilen seçimlerde İlçe Başkanı Onur Bayburtlu tekrar seçilerek yeni bir döneme başladı.
29 Ağustos Salı günü yapılan Vezirköprü CHP Kongresinde tek liste ile gidilen seçimlerde İlçe Başkanı  Onur Bayburtlu  tekrar seçilerek yeni bir döneme başladı.     Yeni oluşturulan yönetimde aynı isimlerin yer alması ve  farklı isimlerin olmayışı dikkatlerden kaçmadı.  Yönetim Kurulu şu şekilde belirlendi;     İdris Aksel, Selahettin Alıcı, Enis Can Aydın, Ferhat Bolat, Mustafa Gebeş, İbrahim Gürbüz, Veysel Kandemir, Hüseyin Kaptan, Ahmet Kara, Mustafa Önal, Volkan Peker, Ergün Sarmusak, Bülent Tokalıoğlu, Arif Yiğit yer aldı. 
29 Ağustos Salı günü yapılan Vezirköprü CHP Kongresinde tek liste ile gidilen seçimlerde İlçe Başkanı Onur Bayburtlu tekrar seçilerek yeni bir döneme başladı.

29 Ağustos Salı günü yapılan Vezirköprü CHP Kongresinde tek liste ile gidilen seçimlerde İlçe Başkanı  Onur Bayburtlu  tekrar seçilerek yeni bir döneme başladı.  

 

Yeni oluşturulan yönetimde aynı isimlerin yer alması ve  farklı isimlerin olmayışı dikkatlerden kaçmadı. 

Yönetim Kurulu şu şekilde belirlendi;

 

 
İdris Aksel, Selahettin Alıcı, Enis Can Aydın, Ferhat Bolat, Mustafa Gebeş, İbrahim Gürbüz, Veysel Kandemir, Hüseyin Kaptan, Ahmet Kara, Mustafa Önal, Volkan Peker, Ergün Sarmusak, Bülent Tokalıoğlu, Arif Yiğit yer aldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.