Vali Yardımcısı Cinbir‘in 30 Ağustos Mesajı

YEREL 30.08.2023 - 15:57, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 3103+ kez okundu.
 

Vali Yardımcısı Cinbir‘in 30 Ağustos Mesajı

Vali Yardımcısı Şevket Cinbir 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı.
Vali Yardımcısı Şevket Cinbir 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı.   Vezirköprü Kaymakamlığına vekalet eden, Samsun Vali Yardımcısı Şevket Cinbir ‘in 30 Ağustos Zafer bayramı mesajı; Sevgili Vezirköprülüler, Değerli Dostlar ;   Türkiye Cumhuriyetinin temelinin atıldığı, Anadolu’yu ele geçirip Türk Milletini esaret altına almak isteyen düşmana karşı Aziz Milletimizin sarsılmaz azmi, büyük fedakarlık ve kahramanlığı ile tarihe altın harflerle yazılan büyük zaferin yıldönümünde;   30 Ağustos Zafer Bayramı’nı milletçe büyük bir heyecanla kutluyoruz.   "Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım, Hangi çılgın bana zincir vuracakmış şaşarım! Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım, Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım."   anlayışıyla; ecdadımızın her bir karışını mübarek kanlarıyla sulayarak vatan yaptığı bu topraklarda yaşıyor olmanın gururunu ve ayrıcalığını taşırken; onurlu ve şanlı geçmişimizden devraldığımız sorumluluklarımızı yerine getirme, Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün milletimize hedef olarak gösterdiği muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkma amacını gerçekleştirme çabasını sürdürme kararlığımızı bir kez daha ortaya koyuyoruz .   "Tek Millet,Tek Bayrak,Tek Vatan ve Tek Devlet" anlayışıyla bütünleşen bir millet olarak, her türlü saldırıyı bertaraf etmede en büyük güç kaynağımız olan birlik ve beraberliğimizden aldığımız güçle daha da güçlü bir Türkiye'yi inşa etmek için çalışıyor, Türkiye Yüzyılı vizyonuyla aydınlık yarınlara doğru yürüyüşümüzü sürdürüyoruz.   Büyük zaferin 101.Yıldönümünde; 30 Ağustos Meydan Muharebesinin Başkomutanı Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere O'nun silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyoruz.   "Biz eğilmez başlarız, her gün yeni bir zafere koşarız" diyerek Kocatepe’de haykıranlara, "Ya istiklal ya ölüm" anlayışıyla cennet bahçesine girercesine şehadete koşanlara, aziz vatanımızı işgal edip kirletme hevesindeki gafillerin hayallerini Kocatepe, Dumlupınar, Balıkesir, Manisa,.... Denizli’de toprağa İzmir’de denize gömenlere, saçı kınalı Mehmetlere, al duvaklı Zeyneplere, kahramanlar doğurup "git oğlum git ya gazi ol ya şehit" diyebilen analara, ağzı dualı eli nasırlı ninelere, ak sakallı dedelere, eli silahlı kalbi imanlı babalara, bu milletin istiklal ve istikbaline,vatanına, kasteden şer odakları ve ihanet şebekeleri ile mücadele ederken Hakk'a yürüyen Yiğitlerimize ve 15 Temmuz Şehitlerimize, Kahraman Gazilerimize, Velhasıl "Bayrakları Bayrak yapan üstündeki kandır, Toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır " diyerek bu toprakları bize vatan yapanlara; Binlerce selam olsun.   Birlik ve beraberliğimiz daim, yarınlarımız aydınlık olsun. 30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun.  
Vali Yardımcısı Şevket Cinbir 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı.

Vali Yardımcısı Şevket Cinbir 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı.

 

Vezirköprü Kaymakamlığına vekalet eden, Samsun Vali Yardımcısı Şevket Cinbir ‘in 30 Ağustos Zafer bayramı mesajı;

Sevgili Vezirköprülüler, Değerli Dostlar ;

 

Türkiye Cumhuriyetinin temelinin atıldığı, Anadolu’yu ele geçirip Türk Milletini esaret altına almak isteyen düşmana karşı Aziz Milletimizin sarsılmaz azmi, büyük fedakarlık ve kahramanlığı ile tarihe altın harflerle yazılan büyük zaferin yıldönümünde;

 

30 Ağustos Zafer Bayramı’nı milletçe büyük bir heyecanla kutluyoruz.

 

"Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım,

Hangi çılgın bana zincir vuracakmış şaşarım!

Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım,

Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım."

 

anlayışıyla; ecdadımızın her bir karışını mübarek kanlarıyla sulayarak vatan yaptığı bu topraklarda yaşıyor olmanın gururunu ve ayrıcalığını taşırken; onurlu ve şanlı geçmişimizden devraldığımız sorumluluklarımızı yerine getirme, Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün milletimize hedef olarak gösterdiği muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkma amacını gerçekleştirme çabasını sürdürme kararlığımızı bir kez daha ortaya koyuyoruz .

 

"Tek Millet,Tek Bayrak,Tek Vatan ve Tek Devlet" anlayışıyla bütünleşen bir millet olarak, her türlü saldırıyı bertaraf etmede en büyük güç kaynağımız olan birlik ve beraberliğimizden aldığımız güçle daha da güçlü bir Türkiye'yi inşa etmek için çalışıyor, Türkiye Yüzyılı vizyonuyla aydınlık yarınlara doğru yürüyüşümüzü sürdürüyoruz.

 

Büyük zaferin 101.Yıldönümünde; 30 Ağustos Meydan Muharebesinin Başkomutanı Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere O'nun silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyoruz.

 

"Biz eğilmez başlarız, her gün yeni bir zafere koşarız" diyerek Kocatepe’de haykıranlara, "Ya istiklal ya ölüm" anlayışıyla cennet bahçesine girercesine şehadete koşanlara, aziz vatanımızı işgal edip kirletme hevesindeki gafillerin hayallerini Kocatepe, Dumlupınar, Balıkesir, Manisa,.... Denizli’de toprağa İzmir’de denize gömenlere, saçı kınalı Mehmetlere, al duvaklı Zeyneplere, kahramanlar doğurup "git oğlum git ya gazi ol ya şehit" diyebilen analara, ağzı dualı eli nasırlı ninelere, ak sakallı dedelere, eli silahlı kalbi imanlı babalara, bu milletin istiklal ve istikbaline,vatanına, kasteden şer odakları ve ihanet şebekeleri ile mücadele ederken Hakk'a yürüyen Yiğitlerimize ve 15 Temmuz Şehitlerimize, Kahraman Gazilerimize, Velhasıl "Bayrakları Bayrak yapan üstündeki kandır, Toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır " diyerek bu toprakları bize vatan yapanlara; Binlerce selam olsun.

 

Birlik ve beraberliğimiz daim, yarınlarımız aydınlık olsun. 30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.