Filistin'e Destek Amaçlı Basın Açıklaması Yapıldı

Gündem 14.10.2023 - 09:38, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 1793+ kez okundu.
 

Filistin'e Destek Amaçlı Basın Açıklaması Yapıldı

Vezirköprü’de Cuma namazı çıkışı sivil toplum kuruluşlarının ortaklaşa “Soykırıma hayır, Filistin'e destek amaçlı basın açıklaması yapıldı.
Cuma namazı çıkışı Köprülü Mehmet Paşa Camii önünde STK’ların tarafından  ortaklaşa düzenlediği basın açıklaması, okunan Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından Vezirköprü İmam Hatipliler Derneği (VİHDER) Başkanı Ahmet Korkmaz ortak basın açıklamasını  okudu.   İsrail tarafından  Gazze’ye yönelik havadan ve denizden gerçekleştirdiği saldırıları kınandı.   Basın açıklaması yapan VİHDER Başkanı Ahmet Korkmaz; “Bizler bugün bu vakitte burada yıllardır özgürlüğüne kavuşamamış, işkence ve haksız hukuksuz bir şekilde toprakları elinden alınmış ve hala da alınmaya çalışılan, Dünyanın en büyük “açık hava hapishanesi “ olarak nitelenen Filistin’li din kardeşlerimizin yanında safında olduğumuzu belerterek, yaşanan bu vahşete dur diyebilmek için burada toplandık.”İfadelerini kullandı.   Açıklama İlçe Müftüsü Naci Yalçınkaya’nın yaptığı dua ile son buldu
Vezirköprü’de Cuma namazı çıkışı sivil toplum kuruluşlarının ortaklaşa “Soykırıma hayır, Filistin'e destek amaçlı basın açıklaması yapıldı.

Cuma namazı çıkışı Köprülü Mehmet Paşa Camii önünde STK’ların tarafından  ortaklaşa düzenlediği basın açıklaması, okunan Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından Vezirköprü İmam Hatipliler Derneği (VİHDER) Başkanı Ahmet Korkmaz ortak basın açıklamasını  okudu.

 

İsrail tarafından  Gazze’ye yönelik havadan ve denizden gerçekleştirdiği saldırıları kınandı.

 

Basın açıklaması yapan VİHDER Başkanı Ahmet Korkmaz; “Bizler bugün bu vakitte burada yıllardır özgürlüğüne kavuşamamış, işkence ve haksız hukuksuz bir şekilde toprakları elinden alınmış ve hala da alınmaya çalışılan, Dünyanın en büyük “açık hava hapishanesi “ olarak nitelenen Filistin’li din kardeşlerimizin yanında safında olduğumuzu belerterek, yaşanan bu vahşete dur diyebilmek için burada toplandık.”İfadelerini kullandı.

 

Açıklama İlçe Müftüsü Naci Yalçınkaya’nın yaptığı dua ile son buldu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.