Vezirköprü'de Bayramlaşma

Bayramın birinci günü 15 temmuz Şehitler Parkında düzenlene bayramlaşma töreninde herkesin  bayramını kutluyorum diyen  Kaymakam Özgür Kaya " Bayramlaşma törenine katılanların aracılığı ile tüm Vezirköprülülerin bayramını kutluyorum. Hep birlikte saygı, sevgi ve nezaket içerinden inşallah Kurban bayramına ve nice bayramlara erişmek  nasip olur" dedi.

 

Vezirköprü Belediye başkanı Murat Gül "Kaymakamımız önderliğinde bayramlaşmak için buraya toplandık.  Programa katılan ilçe başkanlarımızın protokol üyelerimizin muhtarlarımızın ve şehir dışından gelen bürokratlarımızın bayramını kutluyorum aynı zamanda ayrım gözetmeksizin tüm Vezirköprü halkının Ramazan bayramını kutlarım.

 

31 Mart tarihinde bir yerel seçim süreci atlattık, güzel bir demokrasi örneği sergiledik. Her vatandaşımız tercihini iradesini sandığa yansıttı. Netice itibarıyla bu süreç bize nasipmiş inşallah biz de aynı doğrultuda demokrasiye olan inancımızla sizlerin hür iradesine olan saygımızla bu süreci yöneteceğiz. Sevgiyle, saygıyla, hoşgörüyle yine sizlerle birlikte ortak istişare kültürü ile hareket ederek Vezirköprü'müzü ileriye aydınlık yarınlara birlikte taşıyacağız. Biz Vezirköprü olarak birbirimizi biliyoruz biz siyasetin üzerinde diyaloglara ve dostlara sahibiz. Siyaseten gönlü hangi partide olursa olsun, kendini kime yakın hissederse hissetsin veya oyunu kime kullanırsa kullansın, bize bütün iradelere saygı duymak düşer. Biz bütün Vezirköprü'ye bütün hemşerilerimize hizmet için buradayız. Allah'ın izniyle kaymakam bey ile ilçe başkanlarımızla diğer partilerin siyasi ilçe başkanları ile yine tüm Vezirköprü hemşerilerimizle bir araya gelerek omuz omuza vererek inşallah Vezirköprü'müzü daha da ilerilere aydınlık yarınlara taşıyacağız. Rabbim birliğimizi dirliğimiz daim etsin inşallah" dedi.

 

Daha sonra program ilçe müftüsü Naci Yalçınkaya tarafından yapılan dua ile son buldu.