Samsun Yesevi’den Gazzelilere Yardım Eli
Karadeniz Bölge Başkanı Engin Keşoğlu öncülüğündeki ekip, Gazze içerisine ulaştırılmak üzere hazırlanan un yardımını teslim etmek ve Mısır’daki şehit ve gazi ailelerine destek olmak amacıyla bölgeye intikal etti.
Yesevi Hareketi Samsun İl Başkanı İlhan Cömert, çalışmaların devam ettiğini belirterek, “Mısır’daki Gazzeli kardeşlerimize emanetlerinizi ulaştırmaya devam ediyoruz. Kimi şehit yakınına, kimi savaş gazisi ablalarımıza ve en önemlisi masum çocuklara destek oluyoruz.” dedi.
Cömert ayrıca, Mısır’da bulunan Gazzeli yetim çocukların kaldığı yetimhaneye oyuncak dağıtımı yapacaklarını ifade ederek, yardımların ihtiyaç sahibi tüm Gazzelilere ulaştırılması için çalışmaların sürdüğünü kaydetti.