Özlem Gazetesi Kuruluş Yıldönümünde Unutulmadı

Vezirköprü Özlem Gazetesi kurulduğundan bugüne Vezirköprü’nün sorunlarını; tarafsız, ilkeli, objektif, doğru ve hızlı habercilik yayın anlayışıyla gerçekleştirdi. Kuruluşunun 32. Yıl dönümünde de Özlem Gazetesi’ni okurları yalnız bırakmadı.

Vezirköprü Ziraat Odasının çiçeği burnunda başkanı Gültekin Kaya ve Hacılı Mahallesi önceki dönem muhtarlarından Yaşar Uysal gazetemizi ziyaret etti. Ziyarette gazetemizin imtiyaz sahibi Kemalettin Ağca ile sohbet eden Başkan Kaya “Vezirköprü Özlem Gazetesinin Otuz ikinci yayım yılını kutluyor, ilçemize bölgemize daha nice hizmetler etmesini temenni ediyorum” dedi.

Çiçekleri ile gazetemizi ziyaret ederek gazetemizin kuruluş yıl dönümünü kutlayan ve başarı dileklerinde bulunan Vezirköprü Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Orhan Şahin ve Mali Müşavir Emre Özsoy gazetemizin imtiyaz sahibi Kemalettin Ağca ve Yazı İşleri Müdürü İrfan Ağca ile ilçe günü hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Basın İlan Kurumu Samsun Bölge Müdürü Nedim Engin ise gönderdiği kutlama mesajı ile“İlkeli, tarafsız, sorumlu habercilik anlayışıyla 32 yıldır basınımıza sağladığınız katkılarınız için teşekkür eder bölgemize değer katan çalışmalarınızın uzun yıllar devam etmesini dilerim” dedi.

 

Bafra’dan sıkı takipçimiz Halil İnce ve Antalya Kemer ilçesinde yaşayan Halk Eğitim Müdürlüğü emeklisi İlhan Coşar her yıl olduğu gibi bu yıl, Özlem Gazetesi’nin kuruluş yıl dönümünü kutlamak üzere ilk telefon açan okurumuz oldu. Dünya Çerkezler Birliği Genel Başkan Yardımcısı ve Kafkas Dernekleri Federasyonu’nun (KAFFED) yönetim kurulundan Öner Yılmaz’da kuruluş yıl dönümümüzü unutmayarak telefon aracılığı ile kutladılar.

Mesaj ve Sosyal medya aracılığı ile gazetemizin yayın yılını kutlayan güzel temennilerde bulunan yüzlerce okurumuza ’da ayrı ayrı teşekkürlerimizi sunarız.

Vezirköprü Özlem Gazetesi siz değerli okurlarımızın desteği ile ilkeli ve tarafsız yayın hayatını daha uzun yıllar sürdürmeye devam edecektir.