Hayati AĞCA
Köşe Yazarı
Hayati AĞCA
 

2024 seçimlerinde Vezirköprü Belediye Başkanı Kim olacak?

2024 yılının mart ayında yapılacak, Mahalli İdareler ve Belediye seçimlerine  7 ay gibi kısa  bir süre kalması siyasi arenayı ısıtıyor. Seçimlerin süresi yaklaştıkça, herkesin sıkça sorduğu soru :  “2024 yerel seçimlerinde Vezirköprü’nün Belediye Başkanı kim olacak ?”   Mahalli İdareler Seçimlerinde seçmen: Aza, muhtar, belediye meclis üyesi ; ilçe ve Büyükşehir belediye başkanını seçmek üzere sandık başına gidecek. Vezirköprü’de  2019 yerel seçimlerinde muhtar aday enflasyonu yaşanmıştı. Durum gösteriyor ki  2024 yılında da  muhtarlık yarışında çok ciddi aday artışı  olacağı kaçınılmaz gözüküyor. Aynı durumu Belediye Başkanlığı adaylığı içinde   söylemek mümkün! Muhalefet partilerinden belediye başkan aday adayı olacaklar isimlerini açıklarken, Vezirköprü’ye neler yapacakları hizmetleri ve projelerini  de  iddialı bir şekilde  sıralıyorlar. Belediye Başkan Aday adaylığını ilk açıklayan İyi Parti oldu. İyi Parti İlçe Başkan Yardımcısı ve Belediye geçmişi olan  Arif Genç : “Belediyecilik benim işim. Vezirköprü’de yapılan belediyecilik sıradan bir iş. Çevre ilçelerde olduğu gibi farkındalık oluşturmaya talibim” diyor. İkinci açıklayan parti ise Milliyetçi Hareket Partisi Vezirköprü Belediye Başkan Aday adayı Ali Bilgin : “ 25 yılımı yerel yönetimlere adadım. Muhtarlık,  İlçe başkanlığı ve İl Genel Meclis Üyelik görevlerinden  edindiğim bilgi, tecrübe ve öngörü ışığında Vezirler diyarı Vezirköprü’nün beş yılda çehresini değiştireceğim. “ diyor. Belediye seçimleri için Cumhur ve Millet ittifakları hangi stratejileri  belirleyecekler  henüz kestirmek çok zor. Adalet ve Kalkınma Partisi’nde sessizlik hâkim gözükse de  2024 seçimlerinde belediye başkan aday adayı enflasyonu  yaşanacak. Aday adaylığı için çok sayıda kişinin ismi geçiyor. İsmi geçenlerin hiçbirisi de ben aday değilim demiyor.  Ak Parti’nin Vezirköprü’deki bütün adayları fırsat kolluyor.  Adalet ve Kalkınma Partisi’nin genel başkanlık genel kurulundan sonra kartların yeniden karılacağı görüşü çok hakim.   Siyasi partilerdeki yaşanan rekabet, siyaset ve siyasetçi kalitesi çıtasını yükselteceği gibi bir o kadar da hizmet kalitesini artıracağı bir gerçek. Yarışta ne kadar çok sayıda aday dayı zenginliği olur ise Vezirköprü seçmeninin çok merak ettiği,  2024 seçimlerinde Vezirköprü’nün Belediye Başkanı Kim Olacak, sorusunun cevabını bulmak kolay olur.
Ekleme Tarihi: 18 Ağustos 2023 - Cuma
Hayati AĞCA

2024 seçimlerinde Vezirköprü Belediye Başkanı Kim olacak?

2024 yılının mart ayında yapılacak, Mahalli İdareler ve Belediye seçimlerine  7 ay gibi kısa  bir süre kalması siyasi arenayı ısıtıyor.
Seçimlerin süresi yaklaştıkça, herkesin sıkça sorduğu soru :  “2024 yerel seçimlerinde Vezirköprü’nün Belediye Başkanı kim olacak ?”  
Mahalli İdareler Seçimlerinde seçmen: Aza, muhtar, belediye meclis üyesi ; ilçe ve Büyükşehir belediye başkanını seçmek üzere sandık başına gidecek.
Vezirköprü’de  2019 yerel seçimlerinde muhtar aday enflasyonu yaşanmıştı. Durum gösteriyor ki  2024 yılında da  muhtarlık yarışında çok ciddi aday artışı  olacağı kaçınılmaz gözüküyor.
Aynı durumu Belediye Başkanlığı adaylığı içinde   söylemek mümkün!
Muhalefet partilerinden belediye başkan aday adayı olacaklar isimlerini açıklarken, Vezirköprü’ye neler yapacakları hizmetleri ve projelerini  de  iddialı bir şekilde  sıralıyorlar.
Belediye Başkan Aday adaylığını ilk açıklayan İyi Parti oldu.
İyi Parti İlçe Başkan Yardımcısı ve Belediye geçmişi olan  Arif Genç : “Belediyecilik benim işim. Vezirköprü’de yapılan belediyecilik sıradan bir iş. Çevre ilçelerde olduğu gibi farkındalık oluşturmaya talibim” diyor.
İkinci açıklayan parti ise Milliyetçi Hareket Partisi Vezirköprü Belediye Başkan Aday adayı Ali Bilgin : “ 25 yılımı yerel yönetimlere adadım. Muhtarlık,  İlçe başkanlığı ve İl Genel Meclis Üyelik görevlerinden  edindiğim bilgi, tecrübe ve öngörü ışığında Vezirler diyarı Vezirköprü’nün beş yılda çehresini değiştireceğim. “ diyor.
Belediye seçimleri için Cumhur ve Millet ittifakları hangi stratejileri  belirleyecekler  henüz kestirmek çok zor.
Adalet ve Kalkınma Partisi’nde sessizlik hâkim gözükse de  2024 seçimlerinde belediye başkan aday adayı enflasyonu  yaşanacak.
Aday adaylığı için çok sayıda kişinin ismi geçiyor. İsmi geçenlerin hiçbirisi de ben aday değilim demiyor. 
Ak Parti’nin Vezirköprü’deki bütün adayları fırsat kolluyor.
 Adalet ve Kalkınma Partisi’nin genel başkanlık genel kurulundan sonra kartların yeniden karılacağı görüşü çok hakim.  
Siyasi partilerdeki yaşanan rekabet, siyaset ve siyasetçi kalitesi çıtasını yükselteceği gibi bir o kadar da hizmet kalitesini artıracağı bir gerçek.
Yarışta ne kadar çok sayıda aday dayı zenginliği olur ise Vezirköprü seçmeninin çok merak ettiği,  2024 seçimlerinde Vezirköprü’nün Belediye Başkanı Kim Olacak, sorusunun cevabını bulmak kolay olur.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.