VEZİRKÖPRÜ BELEDİYE SPOR PLAY-OFF ŞAMPİYONU

Dünya (Web Sitesi) - Web Sitesi | 27.04.2024 - 18:53, Güncelleme: 27.04.2024 - 18:53 4053 kez okundu.
 

VEZİRKÖPRÜ BELEDİYE SPOR PLAY-OFF ŞAMPİYONU

Samsun U 18 Klasman ligi play-off grubu final müsabakasında karşı karşıya gelen Vezirköprü Belediye Spor ile Kolpınar Spor mücadelesinden galip ayrılan Vezirköprü Belediye Spor şampiyon oldu.
  Samsun Millet Bahçesi Stadı'nda oynanan şampiyonluk müsabakasına yoğun ilgi vardı. Müsabakanın ilk dakikalarına etkili başlayan Vezirköprü Belediye Spor, henüz maçın 4.dakikasında Mehmet Civcivoğlu'nun cezasahası dışından sert şutu ağlarla buluşunca 1-0 öne geçti. Baskılı oyununu sürdüren temsilcimiz Vezirköprü Belediye Spor 8.dakikada gelişen bir başka atağında ise Muhammet Yüksel'in ara pasıyla kaleciyle karşı karşıya kalan Yusuf Tanır topu filelerle buluşturarak farkı 2'ye çıkardı. Karşılaşmanın 40.dakikasında gelişen rakip Kolpınar Spor'un golü ile fark bire indi ve ilk yarı bu skor ile tamamlandı.   Maçın 2.yarısına kontrolü başlayan Vezirköprü Belediye Spor ayağa paslarla skoru korumak istedi. Mücadelenin  54.dakikasında Kolpınar Spor'un gelişen atağında kalecimiz Renat'ın rakip oyuncuya müdalesine maçın orta hakemi kırmızı kartla cezalandırıp penaltı atışı verdi. Bu penaltı atışını gole çeviren rakip oyuncu skora denge getirdi.   Kalan dakikaları 1 kişi eksik oynayan Vezirköprü Belediye Spor oyundan kopmadı. Rakip kalede gol ararken, rakip oyuncuların sert müdaleleri sonrası 2 oyuncu kırmızı kart gördü ve 9 kişi kaldı. Bunu fırsata çeviren Vezirköprü Belediye Spor bitime 2 dakika kala, maçın 88.dakikadında sahneye sağ bek mevkisinden forvet pozisyonuna geçen Sinan Yıldırım çıktı ve attığı güzel golle skoru tayin etti.   Karşılaşmayı kazanan Vezirköprü Belediye Spor ile Ladik Belediye Spor Şampiyon olarak U 18 Elit ligi'ne yükselmiş oldular. Vezirköprü Belediye Spor teknik sorumlusu Emir Akyüz, karşılaşma sonrası şu açıklamalarda bulundu; "Karşılaşma öncesi bu maçın önemini sporcularımıza anlattık. Müsabakaya ilginin yoğun ve taraftar atmosferinin yüksek olmasına rağmen olgunluk göstererek müsabakanın sonuna kadar mücadeleyi bırakmadık. Haklı bir galibiyetle şampiyon olduk. Sporcularımızı tebrik ediyorum. İnanarak çıktığımız bu yolda ilk müsabakadan son müsabakaya kadar özverili çalışmalarından dolayı sporcularıma teşekkür ederim. Hepsiyle gurur duyuyorum. Ayrıca bu yolda beraberce yürüdüğümüz yardımcım, abim, büyüğüm Sinan Demir'e de emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Birlikte başaracağız diyerek çıktığımız yolda Vezirköprü gencliği için elimizden geleni yapmaya pes etmeden devam edeceğiz.' dedi.    
Samsun U 18 Klasman ligi play-off grubu final müsabakasında karşı karşıya gelen Vezirköprü Belediye Spor ile Kolpınar Spor mücadelesinden galip ayrılan Vezirköprü Belediye Spor şampiyon oldu.

 

Samsun Millet Bahçesi Stadı'nda oynanan şampiyonluk müsabakasına yoğun ilgi vardı. Müsabakanın ilk dakikalarına etkili başlayan Vezirköprü Belediye Spor, henüz maçın 4.dakikasında Mehmet Civcivoğlu'nun cezasahası dışından sert şutu ağlarla buluşunca 1-0 öne geçti. Baskılı oyununu sürdüren temsilcimiz Vezirköprü Belediye Spor 8.dakikada gelişen bir başka atağında ise Muhammet Yüksel'in ara pasıyla kaleciyle karşı karşıya kalan Yusuf Tanır topu filelerle buluşturarak farkı 2'ye çıkardı. Karşılaşmanın 40.dakikasında gelişen rakip Kolpınar Spor'un golü ile fark bire indi ve ilk yarı bu skor ile tamamlandı.

 

Maçın 2.yarısına kontrolü başlayan Vezirköprü Belediye Spor ayağa paslarla skoru korumak istedi. Mücadelenin  54.dakikasında Kolpınar Spor'un gelişen atağında kalecimiz Renat'ın rakip oyuncuya müdalesine maçın orta hakemi kırmızı kartla cezalandırıp penaltı atışı verdi. Bu penaltı atışını gole çeviren rakip oyuncu skora denge getirdi.

 

Kalan dakikaları 1 kişi eksik oynayan Vezirköprü Belediye Spor oyundan kopmadı. Rakip kalede gol ararken, rakip oyuncuların sert müdaleleri sonrası 2 oyuncu kırmızı kart gördü ve 9 kişi kaldı. Bunu fırsata çeviren Vezirköprü Belediye Spor bitime 2 dakika kala, maçın 88.dakikadında sahneye sağ bek mevkisinden forvet pozisyonuna geçen Sinan Yıldırım çıktı ve attığı güzel golle skoru tayin etti.

 

Karşılaşmayı kazanan Vezirköprü Belediye Spor ile Ladik Belediye Spor Şampiyon olarak U 18 Elit ligi'ne yükselmiş oldular. Vezirköprü Belediye Spor teknik sorumlusu Emir Akyüz, karşılaşma sonrası şu açıklamalarda bulundu;

"Karşılaşma öncesi bu maçın önemini sporcularımıza anlattık. Müsabakaya ilginin yoğun ve taraftar atmosferinin yüksek olmasına rağmen olgunluk göstererek müsabakanın sonuna kadar mücadeleyi bırakmadık. Haklı bir galibiyetle şampiyon olduk. Sporcularımızı tebrik ediyorum. İnanarak çıktığımız bu yolda ilk müsabakadan son müsabakaya kadar özverili çalışmalarından dolayı sporcularıma teşekkür ederim. Hepsiyle gurur duyuyorum. Ayrıca bu yolda beraberce yürüdüğümüz yardımcım, abim, büyüğüm Sinan Demir'e de emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Birlikte başaracağız diyerek çıktığımız yolda Vezirköprü gencliği için elimizden geleni yapmaya pes etmeden devam edeceğiz.' dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.