Filenin Yıldızlarından Büyük Başarı

YEREL (Web Sitesi) - Web Sitesi | 15.04.2024 - 09:49, Güncelleme: 15.04.2024 - 09:49 3874 kez okundu.
 

Filenin Yıldızlarından Büyük Başarı

Vezirköprü Kaymakamlığı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Kız Voleybol Takımı Samsun Tekkeköy Bahattin Ekinci Spor Salonunda 4-7 Nisan 2024 tarihlerinde oynanan Grup Maçlarında ŞAMPİYON oldular.
Kendilerinden yaşça büyük rakipleri çekişmeleri ve zorlu geçen müsabakalarda 5 Nisanda Giresun Voleybol Takımını 3-0 , 6 Nisan'da Sinop Voleybol takımını 3-0 (hükmen galip), 7 Nisan'da Ordu Voleybol takımı 3-0 galip gelmeyi başardılar.   1-5 Mayıs 2024 tarihlerinde Türkiye Şampiyonası Yarı Finallerinde Kütahya'da yine Samsunu ve Vezirköprüyü temsil edecekler.   Sporcular ; Desteklerinden dolayı ilçe kaymakamı Özgür Kaya’ya, İlçe Müdürlüğüne, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne, antrenörlerine , destek olan esnaflara ve ailelerine teşekkür ettiler.   Kulüp yönetimi; Teknik sorumlumuz Fatih Demirci, Antrenörlerimiz Batuhan Bayrakçı, Uğur Dinç, sporcularımız ilçemizi ve ilimizi grup müsabakalarında büyük başarı ile temsil ettiler. Bizlere ilimize ve  ilçemize bu gururu yaşattıkları için teşekkür ederiz, takımımız güzel bir heyecan yakaladı hedefimiz  Türkiye Şampiyonasında kupa kazanmak dediler.
Vezirköprü Kaymakamlığı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Kız Voleybol Takımı Samsun Tekkeköy Bahattin Ekinci Spor Salonunda 4-7 Nisan 2024 tarihlerinde oynanan Grup Maçlarında ŞAMPİYON oldular.

Kendilerinden yaşça büyük rakipleri çekişmeleri ve zorlu geçen müsabakalarda 5 Nisanda Giresun Voleybol Takımını 3-0 , 6 Nisan'da Sinop Voleybol takımını 3-0 (hükmen galip), 7 Nisan'da Ordu Voleybol takımı 3-0 galip gelmeyi başardılar.

 

1-5 Mayıs 2024 tarihlerinde Türkiye Şampiyonası Yarı Finallerinde Kütahya'da yine Samsunu ve Vezirköprüyü temsil edecekler.

 

Sporcular ; Desteklerinden dolayı ilçe kaymakamı Özgür Kaya’ya, İlçe Müdürlüğüne, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne, antrenörlerine , destek olan esnaflara ve ailelerine teşekkür ettiler.

 

Kulüp yönetimi; Teknik sorumlumuz Fatih Demirci, Antrenörlerimiz Batuhan Bayrakçı, Uğur Dinç, sporcularımız ilçemizi ve ilimizi grup müsabakalarında büyük başarı ile temsil ettiler. Bizlere ilimize ve  ilçemize bu gururu yaşattıkları için teşekkür ederiz, takımımız güzel bir heyecan yakaladı hedefimiz  Türkiye Şampiyonasında kupa kazanmak dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.