İyi Parti Samsun Milletvekili Erhan Usta : İyi Parti Belediye Başkan Adayı Hasan Budak’a Destek İstedi

Dünya (Web Sitesi) - Web Sitesi | 25.03.2024 - 18:02, Güncelleme: 25.03.2024 - 18:02 3540+ kez okundu.
 

İyi Parti Samsun Milletvekili Erhan Usta : İyi Parti Belediye Başkan Adayı Hasan Budak’a Destek İstedi

İyi Parti Samsun Milletvekili Grup Başkan Vekili Ekonomist Erhan Usta Vezirköprü’de bir dizi ziyaretlerde bulundu.
Özlem Gazetesi’ni de ziyaret  eden  İyi Parti Grup Başkan Vekili Erhan Usta açıklamalarda bulundu. Usta :” 31 Mart Seçimlerinde yirmi yıllık Ak Parti iktidarına   bu kez seçmen  kırmızı kart göstermez ise; yapılacak zamlarla inim,  inim inleterek  ağır bir ekonomik tabloyla karşı ,karşı gelecek.  Sandık başına gidecek seçmen  Ak Parti’ye 1 Nisan şakası yapması için elinde büyük bir fırsat var. Vatandaşlarımız bu fırsatı iyi değerlendiremez ise ; ekonomide kötü günler bekliyor. İyi düşünüp iyi  karar vermezler ise ; son yetki önüne dört yıl boyunca sandık konulmayacak.” Dedi “İyi Parti Vezirköprü Belediye Başkan Adayımız   Eğitimci Hasan Budak’a Vezirköprülü hemşerilerimden  destek istiyorum.” Diyen  İyi Parti Samsun Milletvekili Usta :  “Vezirköprü bir olmalı önceki alışkanlıklarını değiştirip, İyi Parti Vezirköprü Belediye Başkanımız Hasan Budak’a destek vermelidir.” Dedi İyi Parti Grup Başkan Vekili Usta’nın ziyaretlerine İyi Parti İlçe Başkanı Salih Gürbüz, İyi Parti Belediye Başkanı Hasan Budak ve Belediye Meclis Üyesi adaylar eşlik etti.
İyi Parti Samsun Milletvekili Grup Başkan Vekili Ekonomist Erhan Usta Vezirköprü’de bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Özlem Gazetesi’ni de ziyaret  eden  İyi Parti Grup Başkan Vekili Erhan Usta açıklamalarda bulundu.

Usta :” 31 Mart Seçimlerinde yirmi yıllık Ak Parti iktidarına   bu kez seçmen  kırmızı kart göstermez ise; yapılacak zamlarla inim,  inim inleterek  ağır bir ekonomik tabloyla karşı ,karşı gelecek.  Sandık başına gidecek seçmen  Ak Parti’ye 1 Nisan şakası yapması için elinde büyük bir fırsat var. Vatandaşlarımız bu fırsatı iyi değerlendiremez ise ; ekonomide kötü günler bekliyor. İyi düşünüp iyi  karar vermezler ise ; son yetki önüne dört yıl boyunca sandık konulmayacak.” Dedi

“İyi Parti Vezirköprü Belediye Başkan Adayımız   Eğitimci Hasan Budak’a Vezirköprülü hemşerilerimden  destek istiyorum.” Diyen  İyi Parti Samsun Milletvekili Usta :  “ Vezirköprü bir olmalı önceki alışkanlıklarını değiştirip, İyi Parti Vezirköprü Belediye Başkanımız Hasan Budak’a destek vermelidir.” Dedi

İyi Parti Grup Başkan Vekili Usta’nın ziyaretlerine İyi Parti İlçe Başkanı Salih Gürbüz, İyi Parti Belediye Başkanı Hasan Budak ve Belediye Meclis Üyesi adaylar eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.