AGD'DEN MEKKE'NİN FETHİ ve KUDÜS GECESİ PROGRAMINA DAVET

Dünya 31.12.2023 - 00:57, Güncelleme: 31.12.2023 - 01:03 4739+ kez okundu.
 

AGD'DEN MEKKE'NİN FETHİ ve KUDÜS GECESİ PROGRAMINA DAVET

Anadolu Gençlik Derneği 31 Aralık 2023 Pazar günü Belediye Kültür Merkezinde gerçekleştirecek olan “Mekke’nin Fethi ve Kudüs Gecesi” programına bütün Vezirköprü halkını davet ediyor. Anadolu Gençlik Derneği Vezirköprü İlçe Temsilcisi Ahmet Yılmaz gerçekleştirilecek program öncesi bir basın açıklaması yaptı.
Anadolu Gençlik Derneği 31 Aralık 2023 Pazar günü Belediye Kültür Merkezinde gerçekleştirecek olan  “Mekke’nin Fethi ve Kudüs Gecesi” programına bütün Vezirköprü halkını davet ediyor. Anadolu Gençlik Derneği Vezirköprü İlçe Temsilcisi Ahmet Yılmaz gerçekleştirilecek program öncesi bir basın açıklaması yaptı.   Açıklamada Yılmaz; "Miladi 2023 yılının son günlerindeyiz. Biz zamanın iyilikler ve güzellikler oluşturmak için bir imkân olduğuna inanıyoruz. Biz iki günü birbirine eşit olanın ziyanda olduğunu biliyoruz. İslam ülkelerinde ve mazlum coğrafyalarda emperyalizm eliyle meydana gelen zulüm ve gözyaşları devam etmektedir. Filistinli kardeşlerimiz 76 yıldır kendi topraklarını korumanın mücadelesini veriyor. Filistin’den her an şehit haberleri geliyor. 7 Ekim’den bu yana işgalci israil’in masum bebek, çocuk, kadın, yaşlı ve yaralılara yönelik saldırılarında 25 bin civarında Filistinli kardeşimiz şehit oldu, 50 bini aşkın kardeşimiz yaralandı, binlerce kardeşimiz işgalciler tarafından tutuklandı, milyonlarca kardeşimiz yerinden edildi. 8 Milyar insanın yaşadığı dünyamızda nüfusun üçte biri yeterli beslenme ve barınma imkânlarına erişemiyor. Emperyalist güçler tüm bunlar olurken hem kendi ülkelerinde hem de sömürdükleri birçok ülkede insanları farklı şekillerde uyutup uyuşturarak kitleleri duyarsızlaştırıyorlar ve hakikati örtbas etmeye çalışıyor. Dünyanın birçok yerinde insanlar savaşların ve çatışmaların gölgesinde yaşam mücadelesi verirken, emperyalizm eğlence sektörünün renkli ışıklarıyla geniş kitlelerin gözlerini boyuyor ve farklı uğraşlarla insanların gerçeklerden uzaklaştırılması adına her yıl olduğu gibi bu yılda farklı kutlamalar ile insanlığı etkisi altına almaya devam ediyor. Bizler Anadolu Gençlik Derneği mensupları olarak yıllardır 31 Aralık gecesinde tüm Türkiye’de, yüzlerce noktada Mekke’nin Fethi Programını düzenliyoruz.  Yeryüzünün ilk binası Kâbe’nin bulunduğu şehir olan Mekke İslam ordularınca Ocak 630 tarihinde fethedilmiştir. Biz bu programlarla fetih ruhunu kuşanmanın derdindeyiz. Fetih, bir beldede yaşayan insanların gönüllerinin İslam’a açılmasıdır. Fetih, küfrün karanlığının Kelam ı Kadim’in berraklığıyla silinmesidir.Fetih, insanların temel hak ve özgürlüklerini gasp eden zulüm düzeninden adil bir düzene geçen yolun açılmasıdır. Fetih; insanın, merhametle ve adaletle buluşmasıdır. Biz Anadolu Gençlik Derneği mensupları olarak bu coğrafyanın harcının İslam olduğuna, bu toprakları bize yurt yapan anlayışın fetih ruhu olduğuna inanıyoruz. Fetih ruhunu birlikte yaşayabilmek ve manasını idrak edebilmek amacıyla 31 Aralık 2023 Pazar günü Belediye Kültür Merkezinde gerçekleştireceğimiz “Mekke’nin Fethi ve Kudüs Gecesi” programlarımıza bütün halkımızı davet ediyoruz" diye belirtti.    
Anadolu Gençlik Derneği 31 Aralık 2023 Pazar günü Belediye Kültür Merkezinde gerçekleştirecek olan “Mekke’nin Fethi ve Kudüs Gecesi” programına bütün Vezirköprü halkını davet ediyor. Anadolu Gençlik Derneği Vezirköprü İlçe Temsilcisi Ahmet Yılmaz gerçekleştirilecek program öncesi bir basın açıklaması yaptı.

Anadolu Gençlik Derneği 31 Aralık 2023 Pazar günü Belediye Kültür Merkezinde gerçekleştirecek olan  “Mekke’nin Fethi ve Kudüs Gecesi” programına bütün Vezirköprü halkını davet ediyor.

Anadolu Gençlik Derneği Vezirköprü İlçe Temsilcisi Ahmet Yılmaz gerçekleştirilecek program öncesi bir basın açıklaması yaptı.

 

Açıklamada Yılmaz;

"Miladi 2023 yılının son günlerindeyiz.

Biz zamanın iyilikler ve güzellikler oluşturmak için bir imkân olduğuna inanıyoruz. Biz iki günü birbirine eşit olanın ziyanda olduğunu biliyoruz.

İslam ülkelerinde ve mazlum coğrafyalarda emperyalizm eliyle meydana gelen zulüm ve gözyaşları devam etmektedir.

Filistinli kardeşlerimiz 76 yıldır kendi topraklarını korumanın mücadelesini veriyor. Filistin’den her an şehit haberleri geliyor. 7 Ekim’den bu yana işgalci israil’in masum bebek, çocuk, kadın, yaşlı ve yaralılara yönelik saldırılarında 25 bin civarında Filistinli kardeşimiz şehit oldu, 50 bini aşkın kardeşimiz yaralandı, binlerce kardeşimiz işgalciler tarafından tutuklandı, milyonlarca kardeşimiz yerinden edildi.

8 Milyar insanın yaşadığı dünyamızda nüfusun üçte biri yeterli beslenme ve barınma imkânlarına erişemiyor.

Emperyalist güçler tüm bunlar olurken hem kendi ülkelerinde hem de sömürdükleri birçok ülkede insanları farklı şekillerde uyutup uyuşturarak kitleleri duyarsızlaştırıyorlar ve hakikati örtbas etmeye çalışıyor. Dünyanın birçok yerinde insanlar savaşların ve çatışmaların gölgesinde yaşam mücadelesi verirken, emperyalizm eğlence sektörünün renkli ışıklarıyla geniş kitlelerin gözlerini boyuyor ve farklı uğraşlarla insanların gerçeklerden uzaklaştırılması adına her yıl olduğu gibi bu yılda farklı kutlamalar ile insanlığı etkisi altına almaya devam ediyor.

Bizler Anadolu Gençlik Derneği mensupları olarak yıllardır 31 Aralık gecesinde tüm Türkiye’de, yüzlerce noktada Mekke’nin Fethi Programını düzenliyoruz. 

Yeryüzünün ilk binası Kâbe’nin bulunduğu şehir olan Mekke İslam ordularınca Ocak 630 tarihinde fethedilmiştir. Biz bu programlarla fetih ruhunu kuşanmanın derdindeyiz.

Fetih, bir beldede yaşayan insanların gönüllerinin İslam’a açılmasıdır. Fetih, küfrün karanlığının Kelam ı Kadim’in berraklığıyla silinmesidir.Fetih, insanların temel hak ve özgürlüklerini gasp eden zulüm düzeninden adil bir düzene geçen yolun açılmasıdır. Fetih; insanın, merhametle ve adaletle buluşmasıdır.

Biz Anadolu Gençlik Derneği mensupları olarak bu coğrafyanın harcının İslam olduğuna, bu toprakları bize yurt yapan anlayışın fetih ruhu olduğuna inanıyoruz.

Fetih ruhunu birlikte yaşayabilmek ve manasını idrak edebilmek amacıyla 31 Aralık 2023 Pazar günü Belediye Kültür Merkezinde gerçekleştireceğimiz “Mekke’nin Fethi ve Kudüs Gecesi” programlarımıza bütün halkımızı davet ediyoruz" diye belirtti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.