BBP Başkan Aday Adayı Recep Aslan: “1 Nisan’da Vezirköprü’nün Nüfusu 101 Bin Olacak!”

Siyaset 13.12.2023 - 10:28, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2035+ kez okundu.
 

BBP Başkan Aday Adayı Recep Aslan: “1 Nisan’da Vezirköprü’nün Nüfusu 101 Bin Olacak!”

“Vezirköprülü hemşerilerime ilk vaadim ilçemizin 89 bin olan nüfusunu 1 nisan 2024 itibarı ile 101 bin yapacağımızı taahhüt ediyorum. Vezirköprü’yü nüfusu 100 bin altı ilçeler liginden kurtaracağım"
Özlem Gazetesi’ni ziyaret eden Büyük Birlik Partisi Vezirköprü Belediye Başkan Aday A. Recep Aslan: “ Vezirköprülü hemşerilerime ilk vaadim ilçemizin 89 bin olan nüfusunu 1 nisan 2024 itibarı ile 101 bin yapacağımızı taahhüt ediyorum. Vezirköprü’yü nüfusu 100 bin altı ilçeler liginden kurtaracağım” dedi. “Cumhur ittifakının paydaşı Büyük Birlik Partisi Belediye Başkanlığı iktidar belediyesi olacağından devletin yatırımlarını Vezirköprü’ye nasıl getireceğimize hemşerilerimiz şahit olacak.   350 bin nüfusun yaşadığı ilçenin belediyesinde otuz yıllık tecrübemi doğduğum, çok sevdiğim Vezirköprü müze yansıtacağım” diyen Aslan: “Vezirköprü seçmeni belediye hizmetinde yeni yüzler görmek istiyor. Bu da BBP Belediyeciliği ile olacak.  BBP önceki ilçe başkanı ve önceki dönem belediye başkanı adayı Fatih Ay’ın fikri olan,  Vezirköprü’nün ilçeleri ile bağlantı yolları ve Samsun’a yeni yol projesini hayata geçireceğiz.  Komşu ilçelerde son yirmi yılda  çok ciddi değişimler ve gelişimler olurken,  Vezirköprü bu değişim ve dönüşümden yararlanmadı. Biz yaşanan bu açığı kapatıp, fark atacağız” şeklinde konuştu.  BBP Vezirköprü Belediye Başkan A. Adayı Recep Aslan’a, BBP Vezirköprü ilçe  Başkanı Yunus Emre Genç, BBP önceki dönem ilçe başkanı Fatih Ay eşlik ettiler.  
“Vezirköprülü hemşerilerime ilk vaadim ilçemizin 89 bin olan nüfusunu 1 nisan 2024 itibarı ile 101 bin yapacağımızı taahhüt ediyorum. Vezirköprü’yü nüfusu 100 bin altı ilçeler liginden kurtaracağım"

Özlem Gazetesi’ni ziyaret eden Büyük Birlik Partisi Vezirköprü Belediye Başkan Aday A. Recep Aslan: “ Vezirköprülü hemşerilerime ilk vaadim ilçemizin 89 bin olan nüfusunu 1 nisan 2024 itibarı ile 101 bin yapacağımızı taahhüt ediyorum. Vezirköprü’yü nüfusu 100 bin altı ilçeler liginden kurtaracağım” dedi.

“Cumhur ittifakının paydaşı Büyük Birlik Partisi Belediye Başkanlığı iktidar belediyesi olacağından devletin yatırımlarını Vezirköprü’ye nasıl getireceğimize hemşerilerimiz şahit olacak.  

350 bin nüfusun yaşadığı ilçenin belediyesinde otuz yıllık tecrübemi doğduğum, çok sevdiğim Vezirköprü müze yansıtacağım” diyen Aslan: “Vezirköprü seçmeni belediye hizmetinde yeni yüzler görmek istiyor. Bu da BBP Belediyeciliği ile olacak. 

BBP önceki ilçe başkanı ve önceki dönem belediye başkanı adayı Fatih Ay’ın fikri olan,  Vezirköprü’nün ilçeleri ile bağlantı yolları ve Samsun’a yeni yol projesini hayata geçireceğiz. 

Komşu ilçelerde son yirmi yılda  çok ciddi değişimler ve gelişimler olurken,  Vezirköprü bu değişim ve dönüşümden yararlanmadı. Biz yaşanan bu açığı kapatıp, fark atacağız” şeklinde konuştu. 

BBP Vezirköprü Belediye Başkan A. Adayı Recep Aslan’a, BBP Vezirköprü ilçe  Başkanı Yunus Emre Genç, BBP önceki dönem ilçe başkanı Fatih Ay eşlik ettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.