KÖPRÜLÜ MEHMET PAŞA ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİ ÜNİVERSİTE TANITIM FUARINA KATILDI.

Eğitim 09.12.2023 - 12:30, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 1756+ kez okundu.
 

KÖPRÜLÜ MEHMET PAŞA ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİ ÜNİVERSİTE TANITIM FUARINA KATILDI.

Köprülü Mehmet Paşa Anadolu Lisesi Okul Gezi İnceleme kulübü "Üniversite Tanıtım Fuarı" gezisi düzenlendi.
Köprülü Mehmet Paşa Anadolu Lisesi Okul Gezi İnceleme kulübü "Üniversite Tanıtım Fuarı" gezisi düzenlendi. Okul Müdürüz Erkan ULAŞIR'ın da katıldığı gezide öğrenciler çeşitli üniversitelerin katılım sağladığı fuarda merak ettikleri sorulara cevap buldular. Samsun Üniversitesi Ballıca kampüsüne geçen öğrenciler burada Mimarlık fakültesi, Makina Mühendisliği ve Özdemir Albayrak Havacılık ve Uzay bilimleri fakültesini gezip, görevli hocalar tarafından bilgilendirme sunumu aldılar. Sonrasında Üniversitenin yemekhanesinde yemek yiyen öğrencilerimiz sorunsuz bir şekilde Vezirköprü'ye geri döndüler. Öğrenciler gezide emeği geçen Ayhan YILDIZ, Burcu GÜNDÜZ ve Semra ÖZDEMİR öğretmenlerine teşekkürlerini iletip, öğretmenler de öğrencilere yeni ufuklar açan bir gezi olmasını temenni ettiler.
Köprülü Mehmet Paşa Anadolu Lisesi Okul Gezi İnceleme kulübü "Üniversite Tanıtım Fuarı" gezisi düzenlendi.

Köprülü Mehmet Paşa Anadolu Lisesi Okul Gezi İnceleme kulübü "Üniversite Tanıtım Fuarı" gezisi düzenlendi. Okul Müdürüz Erkan ULAŞIR'ın da katıldığı gezide öğrenciler çeşitli üniversitelerin katılım sağladığı fuarda merak ettikleri sorulara cevap buldular. Samsun Üniversitesi Ballıca kampüsüne geçen öğrenciler burada Mimarlık fakültesi, Makina Mühendisliği ve Özdemir Albayrak Havacılık ve Uzay bilimleri fakültesini gezip, görevli hocalar tarafından bilgilendirme sunumu aldılar. Sonrasında Üniversitenin yemekhanesinde yemek yiyen öğrencilerimiz sorunsuz bir şekilde Vezirköprü'ye geri döndüler.

Öğrenciler gezide emeği geçen Ayhan YILDIZ, Burcu GÜNDÜZ ve Semra ÖZDEMİR öğretmenlerine teşekkürlerini iletip, öğretmenler de öğrencilere yeni ufuklar açan bir gezi olmasını temenni ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.