VEZİRKÖPRÜ BELEDİYE SPOR SEYİRCİSİ ÖNÜNDE MAĞLUP

Spor 06.12.2023 - 10:30, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 1721+ kez okundu.
 

VEZİRKÖPRÜ BELEDİYE SPOR SEYİRCİSİ ÖNÜNDE MAĞLUP

Lig'te zor günler geçiren Vezirköprü Belediye Spor önce ki hafa Samsun deplasmanında, Telekom Spor'u 2-0 mağlup ederek nefes almıştı.
Lig'te zor günler geçiren Vezirköprü Belediye Spor önce ki hafa Samsun deplasmanında, Telekom Spor'u 2-0 mağlup ederek nefes almıştı. Bu hafta Vezirköprü İlçe stadı'nda oynanan karşılaşmada 19 Mayıs Belediye Spor'u konuk eden temsilcimiz mücadeleye iyi başladı. İlk dakikaları orta alan şeklinde geçen mücadelede rakip takımın 12.dakikada gelişen atağı golle sonuçlanınca 1-0 mağlup duruma düştük. Oyundan kopmayan takımımız ataklarına devam ederken mücadelenin 24.dakikasında gelişen bir başka 19 Mayıs Belediye Spor atağında golü bularak 2-0 öne geçti. Karşılıklı ataklarla geçen maçın 43.dakikasında rakip bir gol daha buldu ve mücadelenin ilk yarısını 3-0 önde tamamladı.  İkinci yarıya biraz daha etkili başlayan Vezirköprü Belediye Spor, karşılaşmanın 54.dakikasında gelişen bir atağında cezasahası içerisinde rakip oyuncunun müdahalesi ile penaltı atışı kazandı. Bu penaltı atışını Oğuzhan Yıldırım gole çevirince farkı 2'ye indirdi. Golden sonra karşılıklı ataklarla geçen mücadeledenin 80. dakikasında rakip bir gol daha buldu ve maçın skoru da belirlenmiş oldu. Vezirköprü Belediye Spor:1 - 19 Mayıs Belediye Spor:4 Bu mağlubiyetle 3 puan da kalan Vezirköprü Belediye Spor'u zorlu bir süreç bekliyor. En yakın takipçisi 1 puana sahip Telekom Spor'un da mağlup olması umutları artırıyor. Gelecek haftayı dinlenerek geçirecek olan Vezirköprü Belediye Spor sezonun ilk yarı son hafta karşılaşmasında Tekkeköy Spor'a konuk olacak.
Lig'te zor günler geçiren Vezirköprü Belediye Spor önce ki hafa Samsun deplasmanında, Telekom Spor'u 2-0 mağlup ederek nefes almıştı.

Lig'te zor günler geçiren Vezirköprü Belediye Spor önce ki hafa Samsun deplasmanında, Telekom Spor'u 2-0 mağlup ederek nefes almıştı. Bu hafta Vezirköprü İlçe stadı'nda oynanan karşılaşmada 19 Mayıs Belediye Spor'u konuk eden temsilcimiz mücadeleye iyi başladı. İlk dakikaları orta alan şeklinde geçen mücadelede rakip takımın 12.dakikada gelişen atağı golle sonuçlanınca 1-0 mağlup duruma düştük. Oyundan kopmayan takımımız ataklarına devam ederken mücadelenin 24.dakikasında gelişen bir başka 19 Mayıs Belediye Spor atağında golü bularak 2-0 öne geçti. Karşılıklı ataklarla geçen maçın 43.dakikasında rakip bir gol daha buldu ve mücadelenin ilk yarısını 3-0 önde tamamladı. 

İkinci yarıya biraz daha etkili başlayan Vezirköprü Belediye Spor, karşılaşmanın 54.dakikasında gelişen bir atağında cezasahası içerisinde rakip oyuncunun müdahalesi ile penaltı atışı kazandı. Bu penaltı atışını Oğuzhan Yıldırım gole çevirince farkı 2'ye indirdi. Golden sonra karşılıklı ataklarla geçen mücadeledenin 80. dakikasında rakip bir gol daha buldu ve maçın skoru da belirlenmiş oldu. Vezirköprü Belediye Spor:1 - 19 Mayıs Belediye Spor:4

Bu mağlubiyetle 3 puan da kalan Vezirköprü Belediye Spor'u zorlu bir süreç bekliyor. En yakın takipçisi 1 puana sahip Telekom Spor'un da mağlup olması umutları artırıyor. Gelecek haftayı dinlenerek geçirecek olan Vezirköprü Belediye Spor sezonun ilk yarı son hafta karşılaşmasında Tekkeköy Spor'a konuk olacak.

Habere ifade bırak !
Hüseyin ŞENGÜN - UYARICI SOHBETLER
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.