VEZİRKÖPRÜ İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ ÖĞRENCİLERE BİLGİLENDİRME YAPTI

YEREL 02.12.2023 - 16:08, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 1242+ kez okundu.
 

VEZİRKÖPRÜ İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ ÖĞRENCİLERE BİLGİLENDİRME YAPTI

Vezirköprü İlçe Sağlık Müdürlüğü, bazı okullara giderek öğrencilere Ağız ve diş sağlığı ile Organ bağışı ve AIDS konulu bilgilendirme yaptı.
Vezirköprü İlçe Sağlık Müdürlüğü, bazı okullara giderek öğrencilere Ağız ve diş sağlığı ile Organ bağışı ve AIDS konulu bilgilendirme yaptı. DR.MUSTAFA BEKTEMİR'DEN ORGAN BAĞIŞI VE AIDS BİLGİLENDİRMESİ Vezirköprü Ayşe Hatun Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi'ne giden ilçe Sağlık Müdürlüğü doktorlarından Dr.Mustafa Bekdemir, organ bağışı ve AIDS konulu bilgilendirme yaparak öğrencileri bilinçlendirdi. Yapılan bilgilendirmede, organ bağışının önemini dile getiren Dr. Bektemir, kişilerin organlarının bir kısmını ya da tamamını kendi iradesi ile kişilere bağışlaması ile bekleyen bir çok hastaya yaşama umudu olduğunu dile getirdi. Ayrıca Bekdemir, bulaşıcı olan AIDS, HIV virüsünün hangi yollarla bulaştığı, belirtileri ve bu hastalıktan korunma yöntemleri ile ilgili bilgilendirme yaptı. SAĞLIK PERSONELİ ERATLI'DAN AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI KONULU BİLGİLENDİRME Vezirköprü İlçe Sağlık Müdürlüğü personellerinden Birgül Eratlı, Çakırtaşı İlkokulu'na giderek ağız ve diş sağlığı ile ilgili bilgiler verdi. Birgül Eratlı, ağız ve diş sağlığının ne kadar önemli olduğuna vurgu yaparak, ağız, dişler, diş etleri, dil, dudaklar ve çene gibi yapıların sağlığını korumak ve hastalıklara karşı korunmak için neler yapılması gerektiği ile ilgili bilgilendirme yaptı. Bilgilendirme sonunda okul öğrencilerine diş macunu, diş fırçası ve broşür dağıtıldı.
Vezirköprü İlçe Sağlık Müdürlüğü, bazı okullara giderek öğrencilere Ağız ve diş sağlığı ile Organ bağışı ve AIDS konulu bilgilendirme yaptı.

Vezirköprü İlçe Sağlık Müdürlüğü, bazı okullara giderek öğrencilere Ağız ve diş sağlığı ile Organ bağışı ve AIDS konulu bilgilendirme yaptı.

DR.MUSTAFA BEKTEMİR'DEN ORGAN BAĞIŞI VE AIDS BİLGİLENDİRMESİ

Vezirköprü Ayşe Hatun Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi'ne giden ilçe Sağlık Müdürlüğü doktorlarından Dr.Mustafa Bekdemir, organ bağışı ve AIDS konulu bilgilendirme yaparak öğrencileri bilinçlendirdi.

Yapılan bilgilendirmede, organ bağışının önemini dile getiren Dr. Bektemir, kişilerin organlarının bir kısmını ya da tamamını kendi iradesi ile kişilere bağışlaması ile bekleyen bir çok hastaya yaşama umudu olduğunu dile getirdi. Ayrıca Bekdemir, bulaşıcı olan AIDS, HIV virüsünün hangi yollarla bulaştığı, belirtileri ve bu hastalıktan korunma yöntemleri ile ilgili bilgilendirme yaptı.

SAĞLIK PERSONELİ ERATLI'DAN AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI KONULU BİLGİLENDİRME

Vezirköprü İlçe Sağlık Müdürlüğü personellerinden Birgül Eratlı, Çakırtaşı İlkokulu'na giderek ağız ve diş sağlığı ile ilgili bilgiler verdi.

Birgül Eratlı, ağız ve diş sağlığının ne kadar önemli olduğuna vurgu yaparak, ağız, dişler, diş etleri, dil, dudaklar ve çene gibi yapıların sağlığını korumak ve hastalıklara karşı korunmak için neler yapılması gerektiği ile ilgili bilgilendirme yaptı. Bilgilendirme sonunda okul öğrencilerine diş macunu, diş fırçası ve broşür dağıtıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.