Babası'nın Yaptırdığı Okulun İhtiyaçlarını Karşılıyor

YEREL 02.12.2023 - 11:15, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 988+ kez okundu.
 

Babası'nın Yaptırdığı Okulun İhtiyaçlarını Karşılıyor

Vezirköprü’de hayırsever Kemal Kayalıoğlu tarafından yaptırılan Vezirköprü Hatice-Kemal Kayalıoğlu Fen Lisesi 2011-2012 yılında eğitim öğretime başlamıştı.
Vezirköprü’de hayırsever  Kemal Kayalıoğlu tarafından yaptırılan Vezirköprü Hatice-Kemal Kayalıoğlu Fen Lisesi  2011-2012   yılında eğitim   öğretime  başlamıştı.  2017 yılında hayatını kaybeden hayırsever iş insanı rahmetli Kemal Kayalıoğlu’nun evlatları, babalarının yaptırdığı okulun ihtiyaçlarına destek olmaya devam ediyorlar. Her yıl olduğu gibi bu yılda Hatice-Kemal Kayalıoğlu Fen Lisesini ziyaret eden,  Kayalıoğlu’nun oğlu iş insanı Atilla Kayalıoğlu, okula  geçen yıl yaptığı  ziyarette optik okuyucu bu yıl ise  fotokopi makinesi  bağışında bulundu.  İş insanı Atilla Kayalıoğlu: “Vezirköprü Hatice-Kemal Kayalıoğlu  Fen Lisesi anne ve babamın bizlere emaneti. Okulun yaşatılması için maddi ve manevi sürekli destekçisi olacağız” dedi. Vezirköprü Hatice Kemal Kayalıoğlu  Fen Lisesinin Vezirköprü’ye kazandırılmasında  büyük emekleri olan zamanın  Kaymakamı  şimdiki  Van Valisi Ozan Balcı ve Hayırsever iş insanı Kemal Kayalıoğlu’nun büyük emekleri olmuştu.   
Vezirköprü’de hayırsever Kemal Kayalıoğlu tarafından yaptırılan Vezirköprü Hatice-Kemal Kayalıoğlu Fen Lisesi 2011-2012 yılında eğitim öğretime başlamıştı.

Vezirköprü’de hayırsever  Kemal Kayalıoğlu tarafından yaptırılan Vezirköprü Hatice-Kemal Kayalıoğlu Fen Lisesi  2011-2012   yılında eğitim   öğretime  başlamıştı. 

2017 yılında hayatını kaybeden hayırsever iş insanı rahmetli Kemal Kayalıoğlu’nun evlatları, babalarının yaptırdığı okulun ihtiyaçlarına destek olmaya devam ediyorlar.

Her yıl olduğu gibi bu yılda Hatice-Kemal Kayalıoğlu Fen Lisesini ziyaret eden,  Kayalıoğlu’nun oğlu iş insanı Atilla Kayalıoğlu, okula  geçen yıl yaptığı  ziyarette optik okuyucu bu yıl ise  fotokopi makinesi  bağışında bulundu. 

İş insanı Atilla Kayalıoğlu: “Vezirköprü Hatice-Kemal Kayalıoğlu  Fen Lisesi anne ve babamın bizlere emaneti. Okulun yaşatılması için maddi ve manevi sürekli destekçisi olacağız” dedi.

Vezirköprü Hatice Kemal Kayalıoğlu  Fen Lisesinin Vezirköprü’ye kazandırılmasında  büyük emekleri olan zamanın  Kaymakamı  şimdiki  Van Valisi Ozan Balcı ve Hayırsever iş insanı Kemal Kayalıoğlu’nun büyük emekleri olmuştu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.