“Devletin Memuru Olarak Emekli Oldum”

YEREL 02.12.2023 - 09:20, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2282+ kez okundu.
 

“Devletin Memuru Olarak Emekli Oldum”

Vezirköprü önceki dönem Orman İşletmesi Muhasebe müdürü Mehmet Reşat Suat emekli oldu.
Vezirköprü önceki dönem Orman İşletmesi Muhasebe  müdürü Mehmet  Reşat Suat  emekli oldu.   “01.06.1976 tarhinde çalışmaya başladığım Orman Genel Müdürlüğü taşra teşkilatlarında 46 yıl çalışarak 01.12.2023 tarihi itibariyle yaş haddi nedeniyle emekliye ayrılmış bulunmaktayım.”  Taşova Orman İşletmelerinde Döner Sermaye Saymanı M.  Reşat Suat: “Devlet Memuru olarak başladığım bu görevi 46 yıl boyunca hiç kimsenin kurum yada kuruluşun hiçbir siyasi partinin memuru olmadan yine Devlet Memuru olarak bitirdim. Kırıldım ancak hiç bir zaman eğilmedim. Vezirköprü de başladığım 46 yıllık Memuriyet hayatımda sırasıyla Vezirköprü-Çayıralan-Türkeli-Ayancık-Tekrar Vezirköprü-Tokat -Taşova Orman İşletmelerinde Döner Sermaye Saymanı (Muhasebe Yetkilisi)olarak çalışarak emekli oldum. Buralarda hiçbir ayrım gözetmeden görev yaptım mutluyum huzurluyum” dedi. Suat; evli 2 çocuk babası   çocuklarının ikisi de ingilizce öğretmeni olup 4 kişilik çekirdek aileye  sonradan dahil olan iki evladı ve iki torunuyla  emeklilik hayatını sürdüreceğini belirtti.  
Vezirköprü önceki dönem Orman İşletmesi Muhasebe müdürü Mehmet Reşat Suat emekli oldu.

Vezirköprü önceki dönem Orman İşletmesi Muhasebe  müdürü Mehmet  Reşat Suat  emekli oldu. 

 “01.06.1976 tarhinde çalışmaya başladığım Orman Genel Müdürlüğü taşra teşkilatlarında 46 yıl çalışarak 01.12.2023 tarihi itibariyle yaş haddi nedeniyle emekliye ayrılmış bulunmaktayım.”  Taşova Orman İşletmelerinde Döner Sermaye Saymanı M.  Reşat Suat: “Devlet Memuru olarak başladığım bu görevi 46 yıl boyunca hiç kimsenin kurum yada kuruluşun hiçbir siyasi partinin memuru olmadan yine Devlet Memuru olarak bitirdim. Kırıldım ancak hiç bir zaman eğilmedim. Vezirköprü de başladığım 46 yıllık Memuriyet hayatımda sırasıyla Vezirköprü-Çayıralan-Türkeli-Ayancık-Tekrar Vezirköprü-Tokat -Taşova Orman İşletmelerinde Döner Sermaye Saymanı (Muhasebe Yetkilisi)olarak çalışarak emekli oldum. Buralarda hiçbir ayrım gözetmeden görev yaptım mutluyum huzurluyum” dedi.

Suat; evli 2 çocuk babası   çocuklarının ikisi de ingilizce öğretmeni olup 4 kişilik çekirdek aileye  sonradan dahil olan iki evladı ve iki torunuyla  emeklilik hayatını sürdüreceğini belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.