Vezirköprü’de Özlenen Fotoğraf

YEREL 29.11.2023 - 17:10, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2232+ kez okundu.
 

Vezirköprü’de Özlenen Fotoğraf

Vezirköprü Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayları yemekte bir araya geldiler.
Vezirköprü Ak Parti Belediye Başkan Aday Adaylarıyemekte bir araya geldiler. 31 mart 2024 Yerel Seçimleri’nde Vezirköprü Ak Parti Belediye Başkanlığı için aday adayları Taşan Lokantası’nda   bir araya gelerek,  Vezirköprü’de özlenen fotoğrafı paylaştılar. Vezirköprü Ak Parti İlçe Başkanı Avukat Murat Gül’ünde eşlik ettiği yemeğe Belediye Başkan aday adayları Avukat Havva Şen Saygın,  Ahmet Muştu, İbrahim Uğurlu, Mehmet Kurt, Mustafa Özgüngör,   Neçmi Sarıkaya, Osman Aker, Tahir Çelebi ve Uğur Yazıcı katıldı. Belediye Başkan aday adayları: “ Ortak paydamız Vezirköprü’ye hizmet etmek. Vezirköprü’de yaşayan herkesi kucaklamak.  Vezirköprü’yü hak ettiği yere taşımak. Kimsenin kimseye dargın, küskün olmadığı,  kin beslemediği,  bir ilçe atmosferi oluşturmak” dediler. Belediye başkan aday adaylarının bir araya gelerek Vezirköprü’yü konuşmaları,  birlik ve beraberlik mesajı vermeleri, ilçe kamuoyunda özlediğimiz  fotoğraf karesi olarak yorumlandı.
Vezirköprü Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayları yemekte bir araya geldiler.

Vezirköprü Ak Parti Belediye Başkan Aday Adaylarıyemekte bir araya geldiler.

31 mart 2024 Yerel Seçimleri’nde Vezirköprü Ak Parti Belediye Başkanlığı için aday adayları Taşan Lokantası’nda   bir araya gelerek,  Vezirköprü’de özlenen fotoğrafı paylaştılar.

Vezirköprü Ak Parti İlçe Başkanı Avukat Murat Gül’ünde eşlik ettiği yemeğe Belediye Başkan aday adayları Avukat Havva Şen Saygın,  Ahmet Muştu, İbrahim Uğurlu, Mehmet Kurt, Mustafa Özgüngör,   Neçmi Sarıkaya, Osman Aker, Tahir Çelebi ve Uğur Yazıcı katıldı.

Belediye Başkan aday adayları: “ Ortak paydamız Vezirköprü’ye hizmet etmek. Vezirköprü’de yaşayan herkesi kucaklamak.  Vezirköprü’yü hak ettiği yere taşımak. Kimsenin kimseye dargın, küskün olmadığı,  kin beslemediği,  bir ilçe atmosferi oluşturmak” dediler.

Belediye başkan aday adaylarının bir araya gelerek Vezirköprü’yü konuşmaları,  birlik ve beraberlik mesajı vermeleri, ilçe kamuoyunda özlediğimiz  fotoğraf karesi olarak yorumlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.