Vezirköprü Ak Parti Belediye Başkan A. Adayı Uğur Yazıcı: “Vezirköprü Ortak Paydasında Buluşacağız

YEREL 29.11.2023 - 09:32, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 1882+ kez okundu.
 

Vezirköprü Ak Parti Belediye Başkan A. Adayı Uğur Yazıcı: “Vezirköprü Ortak Paydasında Buluşacağız

Özlem Gazetesi’ni ziyaret eden Adalet ve Kalkınma Partisi Belediye Başkan A. Adayı Uğur Yazıcı yapacağı projeleriyle ilgili Gazetemize açıklamalarda bulundu.
Özlem Gazetesi’ni ziyaret eden  Adalet ve Kalkınma Partisi Belediye Başkan A. Adayı Uğur Yazıcı yapacağı projeleriyle ilgili Gazetemize açıklamalarda bulundu.  Adalet ve Kalkınma Partisi Vezirköprü  Belediye Başkan A. Adayı, Belediye Meclis Üyesi , Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Yazıcı: "Nasip olur da partimiz yetki verir, vatandaşlarımız destek olur ise seçildiğimiz takdirde  Vezirköprü’de  yapılacak o kadar güzel projeler var ki bu projeleri gerçekleştirerek ilçemizi hak ettiği yere her birlikte taşıyacağız" dedi. İstişareye, öneriye ve eleştiriye açık belediyecilik dönemi başlayacak diyen Belediye Başkan A. Adayı Uğur Yazıcı: "Vezirköprü’de bütün dinamikleri harekete geçireceğiz. Vezirler diyarı Vezirköprü’yü bölgenin parlayan yıldızı haline getireceğiz.   Vezirköprü’nün nüfusunun yüzde yetmişi  köylerde yaşıyor. Vezirköprü’de tarım, hayvancılık turizm  alanında yeni  projeler üreteceğiz. Vezirköprü’ye geri göçü sağlayacağız. Hiçbir kesimi, kuruluşu, meslek odasını, sivil toplum kuruluşunu  ötekileştirmeyeceğiz.  Bütün herkesi  Vezirköprü ortak paydasında buluşturacağız. Dargın , küskün ve kin kelimeleri  yeni  dönemde Vezirköprü’de konuşulmayacak” dedi.    
Özlem Gazetesi’ni ziyaret eden Adalet ve Kalkınma Partisi Belediye Başkan A. Adayı Uğur Yazıcı yapacağı projeleriyle ilgili Gazetemize açıklamalarda bulundu.

Özlem Gazetesi’ni ziyaret eden  Adalet ve Kalkınma Partisi Belediye Başkan A. Adayı Uğur Yazıcı yapacağı projeleriyle ilgili Gazetemize açıklamalarda bulundu. 


Adalet ve Kalkınma Partisi Vezirköprü  Belediye Başkan A. Adayı, Belediye Meclis Üyesi , Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Yazıcı: "Nasip olur da partimiz yetki verir, vatandaşlarımız destek olur ise seçildiğimiz takdirde  Vezirköprü’de  yapılacak o kadar güzel projeler var ki bu projeleri gerçekleştirerek ilçemizi hak ettiği yere her birlikte taşıyacağız" dedi.


İstişareye, öneriye ve eleştiriye açık belediyecilik dönemi başlayacak diyen Belediye Başkan A. Adayı Uğur Yazıcı: "Vezirköprü’de bütün dinamikleri harekete geçireceğiz. Vezirler diyarı Vezirköprü’yü bölgenin parlayan yıldızı haline getireceğiz.  


Vezirköprü’nün nüfusunun yüzde yetmişi  köylerde yaşıyor. Vezirköprü’de tarım, hayvancılık turizm  alanında yeni  projeler üreteceğiz. Vezirköprü’ye geri göçü sağlayacağız. Hiçbir kesimi, kuruluşu, meslek odasını, sivil toplum kuruluşunu  ötekileştirmeyeceğiz.  Bütün herkesi  Vezirköprü ortak paydasında buluşturacağız. Dargın , küskün ve kin kelimeleri  yeni  dönemde Vezirköprü’de konuşulmayacak” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.