Başkan İkiz Vezirköprü Ak Parti Teşkilatını Ziyaret Etti

YEREL 25.11.2023 - 09:16, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 1225+ kez okundu.
 

Başkan İkiz Vezirköprü Ak Parti Teşkilatını Ziyaret Etti

Havza’nın başarılı ve efsane Belediye Başkanı, Samsun Büyükşehir Belediye Başkan A. Adayı Av. Murat İkiz Vezirköprü Ak Parti Teşkilatını ziyaret etti.
Havza’nın başarılı ve efsane Belediye Başkanı, Samsun Büyükşehir Belediye Başkan A. Adayı  Av. Murat İkiz Vezirköprü Ak Parti Teşkilatını ziyaret etti.  Vezirköprü Ak Parti Teşkilat Başkanı Hadi Çelebi ve yönetim kurulu üyeleriyle fikir alışverişinde bulunan Samsun Büyükşehir Belediye Başkan A. Adayı Murat İkiz Pazar günü yapılacak temayül yoklamasında Vezirköprü’den destek istedi.  “15 yıllık birikim ve tecrübemden sonra Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu söyleyen Av. Murat İkiz : “ Havza’ya kazandırdıklarım yapacaklarımın teminatıdır. Bir Havza’lı olarak komşu ilçe Vezirköprü’nün sorunlarına da hakimim.    Sizlerden aldığım güç ve destekle Samsun’umuza  ve ilçelerine hizmet etmeye talibim. Çıktığımız bu zorlu ve kutsal yolda tüm hemşehrilerimizden destek bekliyorum.  Görevimizi layıkıyla yapacağımıza kimsenin şüphesi olmasın.” dedi.
Havza’nın başarılı ve efsane Belediye Başkanı, Samsun Büyükşehir Belediye Başkan A. Adayı Av. Murat İkiz Vezirköprü Ak Parti Teşkilatını ziyaret etti.

Havza’nın başarılı ve efsane Belediye Başkanı, Samsun Büyükşehir Belediye Başkan A. Adayı  Av. Murat İkiz Vezirköprü Ak Parti Teşkilatını ziyaret etti. 


Vezirköprü Ak Parti Teşkilat Başkanı Hadi Çelebi ve yönetim kurulu üyeleriyle fikir alışverişinde bulunan Samsun Büyükşehir Belediye Başkan A. Adayı Murat İkiz Pazar günü yapılacak temayül yoklamasında Vezirköprü’den destek istedi. 

“15 yıllık birikim ve tecrübemden sonra Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu söyleyen Av. Murat İkiz : “ Havza’ya kazandırdıklarım yapacaklarımın teminatıdır. Bir Havza’lı olarak komşu ilçe Vezirköprü’nün sorunlarına da hakimim.
 
 Sizlerden aldığım güç ve destekle Samsun’umuza  ve ilçelerine hizmet etmeye talibim. Çıktığımız bu zorlu ve kutsal yolda tüm hemşehrilerimizden destek bekliyorum.  Görevimizi layıkıyla yapacağımıza kimsenin şüphesi olmasın.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.