Vezirköprü Belediye Başkan Aday Adayı Recep Aslan; "Bütün Mücadelem Vezirköprü'm İçin!"

YEREL 21.11.2023 - 12:49, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2189+ kez okundu.
 

Vezirköprü Belediye Başkan Aday Adayı Recep Aslan; "Bütün Mücadelem Vezirköprü'm İçin!"

Vezirköprü Belediye Başkan Aday Adayı Recep Aslan 'Bütün mücadelem Vezirköprü'm İçin' dedi.
Vezirköprü Belediye Başkan Aday Adayı Recep Aslan 'Bütün mücadelem Vezirköprü'm İçin' dedi. Recep Aslan ev ziyaretlerinde bulunup, vatandaşın dertlerini dinlemeye  hız kesmeden devam ediyor. Hem ev ziyaretlerinde hem de sosyal medya hesaplarında  projelerini sunmaya başlayan Recep Aslan'ın projeleri ise şöyledir. Proje1 ; Vezirköprü'den Samsun'a tedavi için giden hemşehrilerimizin ücretsiz konaklayacağı sabah kahvaltısını yapacağı (Vezirköprü Belediyesi Refakatçi Misafirhanesi) projesini hayata geçireceğiz. Vezirköprülü hemşehrilerim her zaman hizmetlerin en iyisini hak ediyor. Önce İnsan diyerek çıktığımız yolda Vezirköprümüz için projelerimizi tek tek hayata geçireceğiz. Proje 2 ; Halkımızın hizmeti ayağına getirerek günlük ortalama 2500 -3000 hastanın tedavi gördüğü ilçemize özel hastanelerin şube açması sağlanacaktır. Belediyecilikte Liyakat ve hizmet dönemini 1 Nisan 2024 sabahından itibaren siz Vezirköprülü hemşehrilerimin  tercihi ile başlatacağız. Proje 3; Tüm üniversite öğrencilerimizin Vezirköprü Samsun hattında geliş, gidiş ulaşımı için %50 ye yakın indirimli ulaşım imkanı sağlanacaktır. Samsun dışında okuyan Vezirköprülü öğrencilerimize ise her ay, ayda bir defaya mahsus ailelerini ve sevdiklerini görebilmeleri için bilet desteği imkanı sağlanarak belediye olarak öğrencilerimizin yanlarında olacağız. Proje4; Vezirköprü ilçemize imaj kazandırmak modern bir şehir haline getirmek için yapılacak olan tüm imar uygulamalarını arsa sahipleriyle kavga ederek değil kimseyi mağdur etmeden uzlaşarak imar çalışması yapılacaktır. Dur durak bilmeden gecemizi gündüzümüze katarak ülkemizde ilçemizi örnek ilçe haline getireceğiz. Proje 5; Belediyelerin asli görevlerinden olmasa dahi cami (ibadethane) okul (eğitim kurumları)'nın her türlü bakım, onarım ve tamir işleri belediyemiz tarafından yapılacaktır.
Vezirköprü Belediye Başkan Aday Adayı Recep Aslan 'Bütün mücadelem Vezirköprü'm İçin' dedi.

Vezirköprü Belediye Başkan Aday Adayı Recep Aslan 'Bütün mücadelem Vezirköprü'm İçin' dedi.

Recep Aslan ev ziyaretlerinde bulunup, vatandaşın dertlerini dinlemeye  hız kesmeden devam ediyor.

Hem ev ziyaretlerinde hem de sosyal medya hesaplarında  projelerini sunmaya başlayan Recep Aslan'ın projeleri ise şöyledir.

Proje1 ;

Vezirköprü'den Samsun'a tedavi için giden hemşehrilerimizin ücretsiz konaklayacağı sabah kahvaltısını yapacağı (Vezirköprü Belediyesi Refakatçi Misafirhanesi) projesini hayata geçireceğiz.

Vezirköprülü hemşehrilerim her zaman hizmetlerin en iyisini hak ediyor.

Önce İnsan diyerek çıktığımız yolda Vezirköprümüz için projelerimizi tek tek hayata geçireceğiz.

Proje 2 ;

Halkımızın hizmeti ayağına getirerek günlük ortalama 2500 -3000 hastanın tedavi gördüğü ilçemize özel hastanelerin şube açması sağlanacaktır.

Belediyecilikte Liyakat ve hizmet dönemini 1 Nisan 2024 sabahından itibaren siz Vezirköprülü hemşehrilerimin  tercihi ile başlatacağız.

Proje 3;

Tüm üniversite öğrencilerimizin Vezirköprü Samsun hattında geliş, gidiş ulaşımı için %50 ye yakın indirimli ulaşım imkanı sağlanacaktır.

Samsun dışında okuyan Vezirköprülü öğrencilerimize ise her ay, ayda bir defaya mahsus ailelerini ve sevdiklerini görebilmeleri için bilet desteği imkanı sağlanarak belediye olarak öğrencilerimizin yanlarında olacağız.

Proje4;

Vezirköprü ilçemize imaj kazandırmak modern bir şehir haline getirmek için yapılacak olan tüm imar uygulamalarını arsa sahipleriyle kavga ederek değil kimseyi mağdur etmeden uzlaşarak imar çalışması yapılacaktır.

Dur durak bilmeden gecemizi gündüzümüze katarak ülkemizde ilçemizi örnek ilçe haline getireceğiz.

Proje 5;

Belediyelerin asli görevlerinden olmasa dahi cami (ibadethane) okul (eğitim kurumları)'nın her türlü bakım, onarım ve tamir işleri belediyemiz tarafından yapılacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.