Havza’da Mehterli Sünnet Şöleni Yapıldı

YEREL 20.11.2023 - 13:03, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 1212+ kez okundu.
 

Havza’da Mehterli Sünnet Şöleni Yapıldı

Havza’da Belediye Başkan aday Adayı Kumru Çiçek Sarıoğlu tarafından mehterli toplu sünnet töreni düzenlendi.
Belediye Başkan Aday Adayı Kumru Çiçek Sarıoğlu tarafından düzenlenen sünnet şöleni öncesi Mehmetçik Meydanında mehter takımı gösterisi yapıldı. Havzalıların ilgi ile takip ettiği methe gösterisinin ardından sünnet şöleni ve güreşlere geçildi. İbrahim Karabacak Güreş Sahasında düzenlenen şölen saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Kur'an-ı Kerim okunması ile başladı. Mehter takımın gösterisinin ardından davetlilere ikramlarda bulunuldu. Daha sonra ise sünnet şöleni için düzenlenen güreşler yapıldı. Güreş öncesi konuşan Belediye Başkan Aday Adayı Kumru Çiçek Sarıoğlu Havza için elini taşın altına koyduğunu ifade ederek; “Havzamıza bir faydamız dokunsun istedik. Tabi ki ülkemize iş insanları olarak faydamız dokunacak ama önceliğimiz Havzamız. Bugün ki şölenimizdeki amacımız ihtiyaç sahibi ailelerimiz ve dahi ihtiyaç sahibi olmayan ailelerimiz birkaç yıldır yaşadığımız pandemi ve deprem gibi üzücü nedenlerden ötürü morallerimiz bozuktu. Çocuklarımızın sünnet şölenlerini düzenleme işini biraz öteledik. Kendi evladım ile öksüz ve yetim evlatlarımızı harmanlayarak toplu sünnet şöleni yapmak istedim. Şöleni güreşler ve pehlivanlar diyarı Havza’da yapınca pehlivansı ve güreşsiz olmaz mantığı ile güreşlerimizi tertip ettik. Şölenimize uzaktan yakından gelen herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Havza için yola çıktım. Projelerimiz ile ilçemize yapacağımız katkılar ile hizmet için yola çıktım. Önceliğimiz Havza. İnşallah Havza için hep birlikte çalışacağız.” dedi. Programa Ankara, Samsun, İstanbul, Havza ve çevre ilçelerden sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Havza’da Belediye Başkan aday Adayı Kumru Çiçek Sarıoğlu tarafından mehterli toplu sünnet töreni düzenlendi.

Belediye Başkan Aday Adayı Kumru Çiçek Sarıoğlu tarafından düzenlenen sünnet şöleni öncesi Mehmetçik Meydanında mehter takımı gösterisi yapıldı. Havzalıların ilgi ile takip ettiği methe gösterisinin ardından sünnet şöleni ve güreşlere geçildi.


İbrahim Karabacak Güreş Sahasında düzenlenen şölen saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Kur'an-ı Kerim okunması ile başladı.


Mehter takımın gösterisinin ardından davetlilere ikramlarda bulunuldu.


Daha sonra ise sünnet şöleni için düzenlenen güreşler yapıldı.


Güreş öncesi konuşan Belediye Başkan Aday Adayı Kumru Çiçek Sarıoğlu Havza için elini taşın altına koyduğunu ifade ederek; “Havzamıza bir faydamız dokunsun istedik. Tabi ki ülkemize iş insanları olarak faydamız dokunacak ama önceliğimiz Havzamız. Bugün ki şölenimizdeki amacımız ihtiyaç sahibi ailelerimiz ve dahi ihtiyaç sahibi olmayan ailelerimiz birkaç yıldır yaşadığımız pandemi ve deprem gibi üzücü nedenlerden ötürü morallerimiz bozuktu. Çocuklarımızın sünnet şölenlerini düzenleme işini biraz öteledik. Kendi evladım ile öksüz ve yetim evlatlarımızı harmanlayarak toplu sünnet şöleni yapmak istedim. Şöleni güreşler ve pehlivanlar diyarı Havza’da yapınca pehlivansı ve güreşsiz olmaz mantığı ile güreşlerimizi tertip ettik. Şölenimize uzaktan yakından gelen herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Havza için yola çıktım. Projelerimiz ile ilçemize yapacağımız katkılar ile hizmet için yola çıktım. Önceliğimiz Havza. İnşallah Havza için hep birlikte çalışacağız.” dedi.


Programa Ankara, Samsun, İstanbul, Havza ve çevre ilçelerden sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.