HAVZA’NIN ESKİ BELEDiYE BAŞKANI MURAT İKİZ, SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDIYE BAŞKANLIĞINA ADAY ADAYI OLDU

YEREL 18.11.2023 - 10:13, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2213+ kez okundu.
 

HAVZA’NIN ESKİ BELEDiYE BAŞKANI MURAT İKİZ, SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDIYE BAŞKANLIĞINA ADAY ADAYI OLDU

Eski Havza Belediye baskanı Murat İkiz, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel secimlerde Ak Parti’den Samsun Büyükşehir Belediyesi başkan aday adaylığı için başvuruda bulundu.
Eski Havza Belediye baskanı Murat İkiz, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak  yerel secimlerde Ak Parti’den Samsun Büyükşehir Belediyesi başkan  aday adaylığı için başvuruda bulundu.   Havza’da 2004 – 2009, 2009 – 2014 ve 2014 – 2019 dönemlerinde üç dönem 15 yıl belediye başkanlığı yapan ve bu dönemlerde yapmış olduğu hizmetler ile Havzanın çehresini değiştirerek çevre ilçelerde yapmış olduğu işler ile örnek gösterilen ve takdir kazanan Murat İkiz tekrar aktif siyasete dönerek 2024 yılında yapılacak mahalli idareler seçimlerinde Ak Parti’den Samsun Buyuksehir belediyesine aday adayı olarak Ak Parti Samsun il başkanlığına gelerek adaylık başvurusunu yaptı. Murat İkiz, uzun yıllardır aktif siyasetin içerisinde olduğunu belirterek; “ Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Ak Parti’yi kurması ile bende aktif olarak siyasete basladim.Partimizin bir çok kademesinde görev aldıktan sonra 2004 yılında partimizin ve halkımızın teveccühleri Belediye Başkanı olarak 15 yıl görev yaptım. 3 dönem belediye başkanlığı görevinin ardından kısa bir süre dinlenme süreci geçirdim. Sayın Cumhurbaşkanımızın açıkladığı Türkiye Yüzyılı Vizyonu çerçevesinde ülkemize, davamıza, partimize hizmet etmek ve milletimize hizmet için çıktığı bu yolda güçlü bir şekilde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olmak adına AK Partimizden Samsun Buyuksehir Belediye başkanlığına  Aday Adayı olmaya karar verdim. Her zaman bu davaya hizmete hazır olduğumuzun bilinmesini isterim. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerinde milletimizin davasını el üstünde tutarak ülkemize ve milletimize hizmet etmeye devam edecegim.” dedi.
Eski Havza Belediye baskanı Murat İkiz, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel secimlerde Ak Parti’den Samsun Büyükşehir Belediyesi başkan aday adaylığı için başvuruda bulundu.

Eski Havza Belediye baskanı Murat İkiz, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak  yerel secimlerde Ak Parti’den Samsun Büyükşehir Belediyesi başkan  aday adaylığı için başvuruda bulundu.

 

Havza’da 2004 – 2009, 2009 – 2014 ve 2014 – 2019 dönemlerinde üç dönem 15 yıl belediye başkanlığı yapan ve bu dönemlerde yapmış olduğu hizmetler ile Havzanın çehresini değiştirerek çevre ilçelerde yapmış olduğu işler ile örnek gösterilen ve takdir kazanan Murat İkiz tekrar aktif siyasete dönerek 2024 yılında yapılacak mahalli idareler seçimlerinde Ak Parti’den Samsun Buyuksehir belediyesine aday adayı olarak Ak Parti Samsun il başkanlığına gelerek adaylık başvurusunu yaptı.


Murat İkiz, uzun yıllardır aktif siyasetin içerisinde olduğunu belirterek; “ Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Ak Parti’yi kurması ile bende aktif olarak siyasete basladim.Partimizin bir çok kademesinde görev aldıktan sonra 2004 yılında partimizin ve halkımızın teveccühleri Belediye Başkanı olarak 15 yıl görev yaptım. 3 dönem belediye başkanlığı görevinin ardından kısa bir süre dinlenme süreci geçirdim. Sayın Cumhurbaşkanımızın açıkladığı Türkiye Yüzyılı Vizyonu çerçevesinde ülkemize, davamıza, partimize hizmet etmek ve milletimize hizmet için çıktığı bu yolda güçlü bir şekilde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olmak adına AK Partimizden Samsun Buyuksehir Belediye başkanlığına  Aday Adayı olmaya karar verdim. Her zaman bu davaya hizmete hazır olduğumuzun bilinmesini isterim. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerinde milletimizin davasını el üstünde tutarak ülkemize ve milletimize hizmet etmeye devam edecegim.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.